.

.

..


.


.

.
Liefste vrouw

Bedankt voor je interesse in onze Magic Guide; de gids en planner naar een leven vol magie! Wij zijn even enthousiast als jij en in blijde verwachting.

Onze Magic guide wordt officieel uitgebracht op 26 maart 2023 en dit samen met een groot lanceringsfeest.

Via deze weg kan jij je aanmelden om als eerste op de hoogte gehouden te worden wanneer onze voorverkoop van start gaat ( vermoedelijk begin december).

Onze voorverkoop zal verschillende formules bevatten waaruit je kan kiezen voor jezelf of als cadeau voor een zus, vriendin, moeder, nicht,…


FORMULE 1

Magic Guide + ticket lanceringsfeest + magische affirmatiekaart


FORMULE 2

Magic Guide + ticket lanceringsfeest + magische affirmatiekaart + ticket voor één van onze Magic Moments


FORMULE 3

Magic Guide + ticket lanceringsfeest + magische affirmatiekaart + 1 op 1 Tarot legging / Privé sessie met de paarden


FORMULE 4 

Magic Guide + ticket lanceringsfeest + magische affirmatiekaart + Magic Journey ( complete 2uur durende 1 op 1 ceremonie twv 125 euro)


Met deze pre sale ondersteun je ons ook, onze magie verder de wereld in te dragen. Bij een boek uitbrengen komt veel kijken en dit vraagt ook om een grote investering zeker omdat wij belang hechten aan kwaliteit, intentie en de manier waarop een boek gemaakt wordt (met veel liefde en aandacht). Wij verspreiden onze Magic Guide daarom ook echt vanuit onze harten en zielen, hopend ook andere harten en zielen te bereiken die niet alleen veel zullen hebben aan de verhalen, oefeningen, affirmaties en andere magie die hierin verwerkt zit maar ook de intentie en zuiverheid waarmee het boek gemaakt is zullen voelen.

Onze Magic Guide is dus HSP-proof ;-)

Door je in te schrijven om op de hoogte gehouden te worden, gebeurd er dus enkel dat. Geen zorgen, we gaan je niet stalken met vervelende mails en je hebt ook geen enkele aankoopverplichting.

Veel liefs en hopelijk tot binnenkort!


(P.S. Geen zorgen, we gaan je niet stalken met lastige mails)

Over ons

Wat anderen zeggen

.