Konkrét, azonnal használható tippek egy hasznos tudáscsomagban:

Veled is előfordult már, hogy tanácstalanul ültél a Facebook hirdetésed felett, és nem tudtad, hogyan kezdj bele?

Akkor jó helyen jársz, mert itt a megoldás:

Használd a MarketingMánia 20 pontos checklistáját a hirdetéseid elkészítéséhez!

Ez egy szuperhatékony, lépésről lépésre "recept", hogy soha többé ne kelljen tanácstalanul ülnöd a számítógéped előtt.

Mit tartalmaz pontosan a Facebook Hirdetés Checklista?

20 pontból álló checklistát (ellenőrző listát) - csak haladj lépésről lépésre és készítsd el a hirdetésed olyan könnyedén, mintha Harry Potter varázspálcájával suhintanál! Nyomtasd ki, hogy mindig kéznél legyen ez a nékülözhetetlen eszköz!

Részletes leíró magyarázatot képekkel a checklista egyes pontjaihoz

...és a gyorsasági bónusz:

 25 "eldobod az agyad" Facebook hirdetés példa - a legütősebb hirdetések gyűjteményünkből, hogy legyen honnan inspirálódnod. 

A gyorsasági bónuszt azok kapják meg, akik a rendeléstől számított 3 munkanapon belül ki is fizetik a csomag árát. Mi értékeljük a határozott döntéseket!

Ki készítette neked ezt a tudásanyagot?

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a MarketingMánia alapítója és tulajdonosa. 2013 óta tartok online tanfolyamokat a hozzád hasonló kisvállalkozóknak. Több tucat tanfolyam és egyéb tudásanyag, valamint több száz tanfolyamos az eddigi "mérlegem" :)

Ennek a tudáscsomagnak az eredeti ára: 3900 Ft, de most mindösszesen 1990 Ft-ért lehet a tiéd!

Miért adjuk ennyire olcsón?

Nagyon egyszerű: ezen a csomagon mi nem nyerészkedni szeretnénk, hanem az a célunk, hogy minden kockázat nélkül megismerhesd a tudásanyagainkat. Először mi szeretnénk bizonyítani neked! Ezért kerül ennyibe ez a tudáscsomag.

Rendeld meg most:

Tudnivalók:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: http://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

3. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően megkapod hozzáférésedet a tudásanyaghoz.

4. Kapcsolat: info@marketingmania.hu

© 2013-2017 MarketingMánia