Kisvállalkozó vagy? A Facebookon is marketingezel?

A Facebook csoportok segítségével új érdeklődőket és vásárlókat szerezhetsz, és elkötelezett követőtábort építhetsz belőlük.

Nézd meg, hogyan:

Rohamosan növekszik a Facebook-csoportok marketingre történő használata. A marketingesek rájöttek, hogy a Facebook-csoportok zártságukkal, elérési arányukkal és klubszerű megjelenésükkel sokszor hatékonyabban működnek, mint egy Facebook rajongói oldal

(Forrás: Brand Trend)

Sokkal nagyobb lehetőségek rejlenek a Facebook csoportokban”

(Forrás: Social Daily)

A Facebook Zero után pedig hirtelen mindenki ráébredt arra, hogy a Facebook csoportokat többé nem lehet elhanyagolni...

Miért jársz jól, ha a Facebook Csoportmarketinget használod:

⦿ mert a Facebook csoportok sokféle célra használhatóak, teljesen ingyenesen, éppen ezért kezdő vállalkozók számára is egy remek eszköz,

⦿ ugyanazokat az embereket tudod elérni, akiket a drága fizetős hirdetésekkel, 

⦿ a Facebook csoportok elérése sokkal jobb, mint a Facebook oldalaké (különösen most, a Facebook Zero után), sokkal több emberhez jut el a tartalom,

⦿ mi mindenre használhatod: közösségépítés, reklámozás, extra szolgáltatás az ügyfeleidnek,  elkötelezett követőtábor építése, feliratkozók-érdeklődők-lájkolók-vevők szerzése, bizalomépítés, szakmai hírnév megalapozása

Még több vásárló, még több érdeklődő, még több elkötelezett követő!

Üdvözöllek, kisvállalkozó!

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a MarketingMánia alapítója. Kisvállalkozóknak tanítok marketinget online tanfolyamok formájában.

Már 2013-tól kezdve aktívan foglalkozom a Facebook csoportok marketingjével, folyamatosan nyomon követem az újdonságokat, változásokat, aktualitásokat. Amíg a magyar marketinges szakirodalomban elkeserítően kevés adat állt és áll most is rendelkezésre a Facebook csoportokkal kapcsolatban, mi már 2014-ben készítettünk a témában - Magyarországon elsőként - online tanfolyamot.

Ma már szerencsére egyre többen ismerik fel a Facebook csoportok fontosságát, és kezdik alkalmazni ezt a szuper, ingyenes marketingeszközt.

Vajon Te kezded el hamarabb alkalmazni, vagy a konkurensed?

Hol sajátíthatod el a Facebook csoportok marketingjét?

Facebook Csoportok Marketingje online tanfolyam anyagában összefoglaltam mindent, amit egy kisvállalkozónak ebben a témában tudni érdemes.

A tanfolyam egy online felületen olvasható, részletes, képekkel illusztrált írásos anyagok formájában mutatja be a Facebook csoportokat.

De ez nem minden! A tanfolyamhoz ugyanis örök frissesség garancia tartozik, az anyagot folyamatosan frissítjük (az első változat óta rengeteget változott már a tanfolyam anyaga), az újdonságok is mindig felkerülnek az anyagok közé. A frissítésekért soha nem kell újra fizetned, ezek automatikusan járnak mindenkinek, aki egyszer megvásárolta ezt az anyagot.

 

Vélemények a tanfolyamról:

Hegyesi-Kovács Katalin

író, kreatív írás tréner, talentummobile.hu

"Befektetés, amelynek minden fillérje forintokat hoz"

Hogy mire jó a Facebook csoportmarketing? Őszintén szólva, ma sehol nem lennék nélküle. Amikor kiadtam az Adventi Mesekalendáriumomat, nagyon alacsony költségből gazdálkodhattam. Először bizarrnak tűnt, hogy a Facebookot így használjam, de miután a fizetett hirdetések vajmi kevés eredménnyel jártak, adtam egy esélyt ennek a módszernek is.

És megtörtént a nagy bumm: jöttek a vevők! Azóta teszteltem más termékeken is, sőt esemény szervezésekor is kipróbáltam. Mindannyiszor bevált. Egyetlen hátránya az volt, hogy ki kellett tapasztalnom, milyen kommunikációval, hogyan érem el a nagyobb hatékonyságot. Ha már a kezdetektől a kezemben lettek volna Kati trükkjei, sokkal kevesebb idő ráfordításával sokkal nagyobb hasznom lett volna. 

Ez a tanfolyam nem egy fölösleges tudásanyag, hanem egy olyan befektetés, aminek minden fillérje forintokat fog hozni. Ne hagyd ki!

Buczkó Andrea

Hitelmentés Asszisztencia, talprahitelesek.cafeblog.hu

"Pénzre, nyereségre tudom váltani a  tanultakat"

Elkezdtem egy új munkát, amit a nagy világ elé akartam tárni, mert rengeteg embert érintett, érint annak szolgáltatása. De hogyan tegyem? A terv megvan, de a kivitelezés, na az már nem olyan egyszerű, és nyilvánvaló. Ezért döntöttem el, hogy megtanulom a FB. csoportmarketing módszereit.

Nem tudtam, mit kaphatok, de azt tudtam, hogy belelátok majd a reklámfogásokba, amit aztán a gyakorlatba is átültethetek. Aztán a tapasztalataim várakozásomon felül alakultak. Leckéről-leckére bevezetett Kati  ebbe az összetett, csodálatos online rendszerbe.

Döbbenetes kulisszatitkokat tanultam, leshettem el, amit a gyakorlatban könnyen alkalmaztam is. Még tanulom, de már más szemmel látom a Facebook rejtélyes, sok lehetőséget adó online világát.

S mi  a legjobb abban, hogy belevágtam a tanulásba? A magam javára tudok fordítani minden egyes percet, amit a Facebookon töltök! Pénzre, nyereségre tudom váltani a tanultakat! S ami biztonságot ad, hogy minden bizonytalan lépésemnél fogták, fogják a kezemet, segítenek, ha elakadok! 

 Mindenkinek, aki a tanulási vágyon felül még nyereséget is szeretne, szívből tudom ajánlani!

Nagy Krisztián KINVA

festőművész, kinvaart.com

"Ennél gyorsabban megtérülő befektetésem még sosem volt"

Évek óta tanulom és használom több kevesebb sikerrel az online marketing módszereit munkámban. A Facebook, sőt a csoportmarketing sem volt ismeretlen terület számomra, de ez a tudásanyag új dimenziókat nyitott meg, olyan megvilágításba helyezted a dolgokat, amikre eddig nem is gondoltam. Több év összes eredménye sem éri el ennek a röpke pár hónapnak az eredményét amit a Facebook csoportmarketing hozott! Ennél gyorsabban megtérülő befektetésem még sosem volt! Köszönöm!

Bozsik Dániel

Cégbemutató honlap készítés, bemutatkozohonlap.hu

"A drága webes reklámnál sokkal jobb módszernek tartom"

A Facebook csoportmarketing jóval több feliratkozót és vásárlót eredményezett. Közel 5 éve alkalmazom ezt a marketing módszert. A méregdrága webes reklámnál sokkal jobb módszernek tartom. 

Miről lesz szó a tanfolyamon?

ALAPOZÁS

Szabadulj meg azoktól a berögződésektől, amelyek csak gátolnak abban, hogy igazán sikeres legyél a Facebookon!  Szó lesz arról, hogy:

⦿ melyek azok a tévhitek, amelyek makacsul tartják magukat a Facebookon jelenlévő vállalkozók között, de ha nem hagyod abba sürgősen, akkor csak az öngólokat lövöd folyamatosan magadnak,

⦿ hogyan építsd a kapcsolati tőkédet úgy, hogy maguktól jöjjenek a vevők hozzád,

⦿ hogyan használd üzleti célokra a saját profilodat, és mi az, amit kerülj el,

⦿ pozitív és negatív példák sokasága

⦿ Facebook oldal, csoport, profil és esemény jellemzői, különbségek

TECHNIKAI TUDNIVALÓK

Ismerj meg minden technikai tudnivalót, beállítási lehetőséget és opciót a Facebook csoportokban:

⦿ Facebook csoportok létrehozása, beállítási lehetőségek,

⦿ Tagok kezelése, meghívása, moderátor, adminisztrátor stb.

⦿ Funkciók, lehetőségek a posztolásnál

⦿ Belépési kérdések beállítása

⦿ Facebook csoport és Facebook oldal összekapcsolása, posztolás oldalként csoportban

⦿ Csoporttípusok, Eladó tárgy funkció

⦿ Facebook csoport statisztikák

⦿ Marketplace, a Facebook új apróhirdetési felülete...

....és még sok minden más.

CSOPORTTEVÉKENYSÉGEK

Megmutatom, hogy…

⦿ milyen Facebook csoport típusok vannak, és melyiket mire használhatod,

⦿ hogyan használd mások csoportjait a saját céljaidra, hogyan viselkedj, hogyan reklámozz a különböző fajta csoportokban, mit tegyél és mit kerülj el, 

⦿ hogyan hozz létre saját csoportokat, melyiket mire használd, hogyan kezeld és menedzseld, és építsd a saját kis közösségedet,

⦿ hogyan készíts ütős és hatékony reklámot, lesz szó a formátumról és a tartalomról egyaránt, hiszen egy csoportreklám nem ugyanolyan, mint egy Facebook poszt, vagy fizetős reklám,

⦿ hogyan tudod elhelyezni a lehető legtöbb reklámot a hirdetős csoportokban, milyen gyakran, mit és mennyit reklámozz,

⦿ hogyan kerüld el a Facebook különféle büntetéseit és tiltásait, mire vigyázz...

Rengeteg gyakorlati példa, ötlet és kulisszatitok lesz.

Ismerd meg mindazokat a titkokat, amelyek a Facebook csoportmarketing eredményes műveléséhez szükségesek!

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban: 

Hogyan kell elképzelni és mekkora tudásanyagról van szó?

A tanfolyam leckéi egy zárt online felületen érhetők el. A befizetés után megkapod a hozzáférést a teljes anyaghoz.

A tanfolyamban témák szerint olvashatod a leckéket. Több, mint 100 oldalnyi, részletes, lépésről lépésre jellegű, képernyőfotókkal illusztrált írásos anyagot kapsz.

Gyakorlatias és a lényegre fókuszáló leckéket olvashatsz érthető stílusban, rizsa nélkül.

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. Mi is pontosan tudjuk, mennyire bosszantó az, amikor fél szemmel a naptárt kell lesned, hogy mikor jár le a hozzáférésed. Mi nem spórolunk a tárhellyel a tanfolyamosaink rovására, a korlátlan elérés nálunk magától értetődő!

Szoktátok frissíteni az anyagot? Ha igen, akkor majd újra fizetnem kell?

A tanfolyamainkat időről időre frissíteni szoktuk. Ha egyszer megvásároltál nálunk egy tanfolyamot, akkor nem kell fizetned a frissítésekért, ez automatikusan jár neked. Szerintünk így korrekt!

Milyen formátumúak lesznek a leckék?

Részletes, képekkel illusztrált írásos anyagok lesznek benne. 

Nekem már megvan néhány Facebook tanfolyamotok, nyújt ez a tanfolyam valami pluszt azokhoz képest?

Tény, hogy a Facebook csoportokról más tanfolyamainkban is szó esik, de ilyen részletességgel nem, tehát mindenképpen lesznek benne újdonságok.

Mi van, ha valamit nem értek meg elsőre? Esetleg másodikra sem?

Bármikor kérhetsz segítséget tőlem, akár a MarketingMánia ügyfelek zárt Facebook csoportjában, akár e-mailben. 

MINITANFOLYAMOS BÓNUSZ

Csak a minitanfolyamon résztvevők számára: ha most megrendeled a tanfolyamot, ajándékba kapod mellé a 3900 Ft értékű (árú) 

Facebook Hirdetés Checklistát,

ez egy olyan tudásanyag, ami a fizetős Facebook hirdetéseid elkészítésében segít.

De ne feledd: ajánlatunk csak a minitanfolyam idejére szól, utána már nem jár sem a kedvezmény, sem az ajándék!

GYORSASÁGI BÓNUSZ

Ha megrendeled, és 3 munkanapon belül ki is fizeted a tanfolyamot, akkor - a fenti ajándék tananyag mellett - jogosult leszel gyorsasági bónuszunkra is:

Facebook poszt tippek (e-book),

egy 30 oldalas tanulmány, hogy mindig legyen ötleted, miről is posztolj a Facebookra.

Ne feledd, ezt az e-bookot azok kapják, akik 3 munkanapon belül fizetnek. Mi díjazzuk a gyorsaságot és a határozott döntéseket!

Mennyibe kerül?

Nos, ennek a tanfolyamnak az árát biztosan nem fogod tudni összehasonlítani más hasonló tanfolyamokéval, mivel jelen pillanatban ez az egyetlen magyar nyelvű, részletes tudásanyag a Facebook csoportokról.

Sok éves tapasztalatunkat és tudásunkat tettük bele ebbe a tudásanyagba. Mi nem csak a Facebook Zero után kezdtük el használni a Facebook csoportokat!

A tanfolyam ára: 12.900 Ft

Most mindössze 3 napig kedvezményes áron szerezheted be: a tanfolyam ára AJÁNDÉKKAL együtt mindössze: 9.900 Ft

(nincs plusz áfa, ennyibe kerül a tanfolyam!)

Az akció időtartama: december 10.

nap
óra
perc
másodperc

Rendeld meg most!

A leggyorsabb megoldás a PayPal-fizetés. Ehhez az alábbi gombra kattints, és a webshopban tudsz rendelni és fizetni. Helyezd a terméket a kosárba, majd a kosárra kattintva tudsz fizetni:

Banki utalásos fizetés esetén töltsd ki az alábbi megrendelőlapot:

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: https://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha rózsaszín csekkel, esetleg PayPallal szeretnél fizetni, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

7.Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. 

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően jellemzően még aznap, de legkésőbb 48 órán belül megkapod a hozzáférést a tanfolyamhoz illetve a belső felülethez.

9. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

10. Ez az értékesítési oldal szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap.

11. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu