A marketingeszköz, amit soha nem vehetnek el tőled, és ami soha ki nem fogyó ATM-ként képes bármikor bevételt termelni:


LISTAÉPÍTÉS 


Ma már megkerülhetetlen, minden sikeres kisvállalkozó használja.  Legyél te is profi e-mail marketinges!

Ugye, neked is eleged volt a Facebook botrányaiból? A Facebook az eddig is vérszegény eléréseket nullára csökkentette,  és egyébként is minden téren megnehezíti a dolgunkat. 

Egyszerűen kiveszik a kezünkből a jól bevált marketingeszközöket! 

A kisvállalkozók kétségbeesve keresik a kiutat. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, nem tudjuk, mi lesz a Facebook sorsa, de egyvalami biztos: aki eddig nem tette, annak sürgősen el kell kezdenie több lábon állni!

Okos kisvállalkozók egyre bővülő köre már rájött a megoldásra:

Sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni az e-mail marketingre.

A listaépítés mostantól kihagyhatatlan!

Megmondom őszintén, hogy amikor tavaly bejelentették a Facebook Zerót, és kisvállalkozók tömegei estek kétségbe, engem ez a hír teljesen hidegen hagyott, nem volt rám hatással.

Hogy miért nem?

Azért, mert amióta vállalkozó vagyok, folyamatosan törekszem arra, hogy senkitől és semmitől ne kerüljek függő helyzetbe. Azért használom az e-mail marketinget, mert ez pontosan ezt teszi számomra lehetővé: felépíthetek egy vevőkből, érdeklődőkből álló adatbázist, akik folyamatosan vásárolnak tőlem, és erre semmilyen befolyással nincs az, hogy Mark Zuckerberg éppen mit álmodott tegnap éjjel, és mivel borzolja fel a kedélyeket ma reggel.

Nem érdekel, mert az e-mail listámhoz nem tud hozzányúlni, nem tudja elvenni tőlem sem ő, sem más.

Okos és tudatos kisvállalkozóként tudnod kell: 

 • Az e-mail marketing semmit sem vesztett a hatékonyságából az évek folyamán. Amikor időről időre felröppen a hír, hogy "az e-mail marketing haldoklik", annak egyetlen oka van: a kontraszelekció. Azok használják a legaktívabban, akik a legjobban temetik. Persze, hogy örömmel lebeszélnék a konkurenseiket egy ennyire hatékony eszköz használatáról! (Én is szívesen tenném, de marketinges kollégáimat nehéz lenne félrevezetni, nem véletlen, hogy olyan durván nyomják ők is az e-mail marketinget!) Ha valaki szerint nem eredményes az e-mail marketing, akkor egész egyszerűen rosszul csinálja.
 • Tudtad, hogy a legtöbb e-mailt okostelefonról olvassák? A statisztikák szerint az okostelefonról netezők 91%-a naponta legalább egyszer megnézi az e-mailjeit. Szó sincs arról tehát, hogy az emberek ne olvasnának e-maileket!
 • Az Exact Target szerint minden egyes dollár, amit e-mail marketingre költenek, 44-szeres megtérülést hoz!
 • Matek: amíg egy Facebook poszt organikus elérése, ami korábban 5% körül volt, most a nulla közelében van, addig egy hírlevelet a feliratkozók jelentős része megnyit. Nálunk például stabilan 30% körül van a megnyitási arány, de volt már 46%-os megnyitási arányú levelünk is. (A Napi Kampánytipp hírlevelünk megnyitási aránya 40-50% között van.)
 • Ha egy feliratkozó többször is megnyit egy levelet (néha csak lesek, van, aki harmincszor is képes megnyitni ugyanazt a levelet!), az nem jár semmilyen plusz költséggel, mint a kattintások a Facebook posztoknál.
 • Egy jó e-mail lista olyan, mint egy ATM. Bármikor ki tudsz venni belőle pénzt. Csak kiküldesz egy remek ajánlatot, és jönnek a megrendelések. Ha ugyanezt Facebookon akarnád megcsinálni, egy csomó pénzt kellene költened a reklámokra, így viszont csak ki kell küldened pár levelet. 

"Miért lesz jó nekem, ha listát építek?"

 

Tudom, hogy már tele van a hócipőd, mert minden szakértő mondja a magáét, és mindenki más és más marketingeszközt dicsőít. Ki a Facebookot, ki a SEO-t, ki az AdWords-öt próbálja neked eladni… de hol? Hát a hírlevelében :)

Remélem, neked is feltűnt már, hogy az e-mail marketinget MINDENKI használja, a seós, az adwordsös, a fészbúkos, a szövegíró - mindenféle guru! Hírlevelet MINDENKI ír, éppen azért, mert annyira hatékony.

Ha végre elkezdesz listát építeni:

◉ független leszel, nem leszel kiszolgáltatva a különféle közösségi oldalaknak és egyéb marketing felületeknek, nem kell rettegned a "fantasztikus", vállalkozóellenes húzásaiktól,

◉ nem kell többé aggódnod a konkurensed miatt, aki már eddig is aktívan hírlevelezett és vevőket rabolt el tőled, miközben te nem értetted, hogy miért nem nálad vásárolnak,

◉ képes leszel bármikor pénzt csinálni: tudtad, hogy ha kiküldesz egy ajánlatot, akkor a listád 1-2%-a vásárolni fog? Ha pedig jól csinálod, akkor ez az arány sokkal több is lehet. És persze minél nagyobb a listád, annál több lesz a bevételed is. Több pénzt szeretnél? Növeld a listád méretét! Csak matekozd ki: ha van egy 10.000 fős listád, akkor egy kampány simán hozhat neked 100 vásárlót. Azért ez nem olyan rossz, ugye? És egy ekkora lista néhány hónap alatt felépíthető!

◉ az e-mail marketing szinte ingyen van: a feliratkozók megszerzése persze pénzbe kerül, de utána már bármikor el tudod érni őket, akárhány hírlevelet, kampányt, ajánlatot küldhetsz nekik - egy hírlevélküldő pedig minimális költségekkel megúszható. Gondold el, a Facebookon újra és újra fizetned kell azért, hogy elérd azokat, akik egyszer már lájkolták az oldaladat...

◉ A listád a tiéd! Senki sem veheti el tőled. Ha nem tetszik a hírlevélküldő, amit használsz, akkor egyszerűen másikra váltasz és viszed a listádat magaddal! 

◉ Elkötelezett olvasóid lesznek: azok, akik vették a fáradságot, és feliratkoztak a hírleveledre, egész biztosan érdeklődnek a témád iránt, vagyis releváns célközönséget jelentenek, akiknek el is lehet adni.

A hírlevelezés, az e-mail marketing persze egy külön szakma, amit meg kell tanulni, ki kell tapasztalni.

De miért is kellene megfizetned a tanulópénzt, és hónapokat eltöltened a teszteléssel, hogy mi működik a legjobban, és mi az, amit sürgősen el kell felejteni?

Miért kellene a saját bőrödet a vásárra vinni, amikor mások már kitaposták előtted az utat, megszerezték a tapasztalatokat és kifizették a tanulópénzt? 

Elkészítettem egy olyan tudásanyagot, amelybe beletettem minden tudást és tapasztalatot, amelyet az évek során a listaépítésről és az e-mail marketingről szereztem - használd egészséggel:

Listaépítés online tanfolyam

A tanfolyam, amelyből megtanulhatod:

◉ hogyan szerezd meg az első 1000 feliratkozódat 1 hónap alatt,

◉ hogyan építhetsz fel egy több ezer főből álló "aranybányát",

◉ honnan, mennyiért és milyen eszközökkel tudsz feliratkozókat szerezni,

◉ hogyan tudsz állandó, stabil bevételre szert tenni a hírlevél-listádból,

◉ melyek azok a hibák, amelyeket el kell kerülnöd, mert százezreket vesznek ki a zsebedből,

a te vállalkozásod különleges...de én rengeteg példát mutatok, hogyan tudsz feliratkozókat szerezni, ha például szolgáltatást nyújtasz, online tanfolyamokat értékesítesz, webáruházad van, MLM-mel foglalkozol, netán kézműves vagy. Mindegyik egy speciális terület, és éppen azért hozok majd sok-sok példát, hogy bármivel is foglalkozol, ne kelljen agyalnod, hogy milyen módon tudnád a leghatékonyabban építeni a listádat.

oké, már szépen nő a listád, de hogyan adj el nekik? - erről is lesz szó a tanfolyamon. (Olvass tovább, mert lentebb részletes tematika is lesz.)

Miért tanulj éppen tőlem?

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a MarketingMánia alapítója. 2013 óta tartok online tanfolyamokat. Azóta 800+ kisvállalkozó tanult nálam marketinget, több ezer tanfolyamot megvásárolva.

Amióta csak létrehoztam a vállalkozásomat, mindig rendkívül fontos volt számomra a listaépítés, az e-mail marketing. Enélkül nem is létezhetnénk. 

Az évek során megvettem és elolvastam rengeteg e-mail marketinggel foglalkozó anyagot. Bár ezek együttesen több százezer forintba kerültek, minden kiadott forint bőségesen megtérült, mert az e-mail marketing folyamatosan termeli a hasznot.

Teszteltem és kipróbáltam rengetegféle módszert, tippet és trükköt. Az évek folyamán több száz hírlevelet, kampánylevelet küldtem ki (igazából sosem számoltam, de mivel majdnem napi szinten küldök hírlevelet, ha van kedved, matekozd ki, hogy mennyit küldhettem ki 2013 eleje óta).

Rengeteg időt töltöttem hírlevélküldők tesztelésével, a tökéletes hírlevélküldő megtalálásával.

Ami még nagyon fontos:

Sok marketinges esetében láthatod, hogy büszkélkedik az eredményeivel, amit pedig nem saját maga ért el, hanem azok a partnerei, akik kiküldik az ajánlatot a saját, többszázezer fős listájukra.

Na, én nem erre foglak megtanítani, hanem arra, hogy hátszél nélkül, önállóan is boldogulni tudj. Hidd el, ez sokkal többet ér, nem fogsz függni mások kényétől-kedvétől, önállóan is képes leszel pénzt keresni.

Mi mindenről fog szólni a tanfolyam? Íme:

1. Listaépítés alapozó

 • Miért van szükséged listaépítésre és feliratkozókra?
 • Mit lehet elérni, milyen bevételeket lehet szerezni egy jó lista segítségével?
 • Gyakori kérdés: mekkora lista képes eltartani egy vállalkozást?
 • Előkészületek: hogyan készítsd fel a honlapodat a feliratkozószerzéshez?
 • Milyen eszközökre lesz szükséged? (áttekintés)
 • Honnan gyűjthetsz feliratkozókat?
 • A listaépítés folyamata (áttekintés)

2. A hírlevélküldő rendszered

 • Hogyan válassz hírlevélküldő rendszert?
 • Mit kell tudnia egy hírlevélküldő rendszernek? (checklista)
 • Magyar és külföldi hírlevélküldő rendszerek legfontosabb tulajdonságai, árak (táblázat)
 • A hírlevélküldő, amit mi használunk: MailerLite bemutatása részletesen
 • Funkciók, amelyeket használni fogsz a hírlevelezés során
 • Amit a feliratkoztató űrlapokról tudni kell
 • Hatékonyság mérése

3. Feliratkoztatást elősegítő eszközök

 • Milyen csalit használj a feliratkoztatáshoz?
 • A te vállalkozásod különleges? Rengeteg tipp a feliratkoztatáshoz, ha pl. szolgáltatást értékesítesz, kézműves vagy, webáruházad van, online tanfolyamaid vannak, MLM-mel foglalkozol stb.
 • Feliratkoztató oldal (más néven landing page, squeeze page) - hogyan készítsd el? Hogyan javíts a hatékonyságán? Mi a titka a 40-50% között konvertáló feliratkoztató oldalainknak?
 • Message match - hogyan hozd összhangba a hirdetéseidet a landing oldaladdal? 
 • Felugró ablakok, pop-up-ok használata (Optimonk, WP pluginok), top bar, push üzenetek készítése

 

4. Honnan szerezz feliratkozókat?

 • A saját lista előnye a vásárolt listával szemben
 • Helyek és módszerek a feliratkozószerzésre
 • Listaépítés Facebook hirdetésekkel: így készül a tökéletes feliratkozószerző hirdetés
 • Inspiráló Facebook hirdetések gyűjteménye feliratkozószerzésre specializálva
 • Lead generáló hirdetés mobilos feliratkozószerzéshez 
 • Remarketing alkalmazása a feliratkozószerzésben
 • Retargeting hirdetés: hirdess a Facebookon a levelezőlistád tagjainak! 
 • Hogyan javíts a hirdetéseiden, hogy minél olcsóbb és hatékonyabb legyen a feliratkozószerzés? Kritikus pontok, amelyeken javíthatsz
 • Mire figyelj, hogyan mérd a hatékonyságot? 
 • Mennyibe kellene kerülnie egy feliratkozónak? Konkrét számok, hogy reálisan tudd értékelni a teljesítményedet!

5. Törvényi szabályozás, spam kisokos

 • Melyek a listaépítés jogi feltételei?
 • Mi szerepeljen a weboldaladon és a hírlevélben?
 • Mi számít SPAM-nek, és hogyan kerüld el a Spam mappát?
 • Hírlevéllista karbantartása, feliratkozók kezelése
 • Mit kell tudni a vásárolt listákról?

 

6. Hírlevelek és kampányok

 • Mi a különbség a sima hírlevél, az automatizált hírlevélsorozat és a kampányok között? Mikor melyiket használd?
 • Hogyan érdemes szegmentálni? Hogyan adj el új feliratkozóknak és régi vevőknek?
 • Kampányok előkészítése
 • Kampánynaptár: kb. 360 ürügy egy jó kis akcióra
 • Minikampányok és normál kampányok - mikor melyiket alkalmazd, mit kell tudni róla?
 • Hírlevél témalista
 • Rengeteg hírlevél példa
 • Vigyázat, hiba! Buktatók, amelyeket mindenképpen kerülj el
 • Szövegírás mesterfogások, titkos fogások, amelyek megnövelik a vásárlási kedvet

BÓNUSZ A TANFOLYAM MELLÉ

A tanfolyam mellé még ezt is megkapod ajándékba:

A tökéletes csali – a vevővonzó lead magnetek titka (e-book),

amelyből megtanulhatod, hogyan készítsd el az ellenállhatatlan csalit. 

Normál ár: 5900 Ft - a tanfolyam mellé ajándék!

Mi az a csali, más néven lead magnet, és miért fontos? Hogyan illeszd be az értékesítési folyamatba? Az ellenállhatatlan csali legfontosabb tulajdonságai és a rossz csali ismérvei. Hogyan tálald a csalit a lehető legfeltűnőbben és legcsábítóbban? Hogyan készíts landing oldalt a csalid számára? Ötletroham: 50 csalitípus, amit alkalmazhatsz - részletesen, példákkal.
Ez a könyv nem egy száraz, unalmas anyag: 100 oldalon, több mint 100 példával illusztrálva mutatja be mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy vevőmágnes csalit tudj létrehozni.

GYORSASÁGI BÓNUSZ

Ha megrendeled, és 3 munkanapon belül ki is fizeted a tanfolyamot, akkor jogosult leszel gyorsasági bónuszunkra is:

30 lehetőség a feliratkozószerzésre (e-book),

amelyből megismerhetsz egy csokornyi olyan helyet, ahonnan feliratkozókat szerezhetsz, pedig talán eszedbe sem jutott mindegyik lehetőség...

Ne feledd, ezt az e-bookot azok kapják, akik 3 munkanapon belül fizetnek. Nem érdemes kihagynod!

Még ennyi ideig rendelhetsz:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

A fizetés után azonnal megkapod az összes anyagot!

Mi vár rád...

Ha nem veszel részt a tanfolyamon:

◉ Ki leszel szolgáltatva olyan cégeknek, amelyek bármelyik napon kihúzhatják a talajt a lábad alól - mint ahogy azt a Facebook kisvállalkozók tömegeivel teszi. Hát nincs még eleged abból, hogy rettegve kell várnod a következő algoritmusfrissítésre, vagy a legújabb "fantasztikus", a vállalkozók ellen irányuló újításra?

◉ Leköröz a konkurensed, te meg lemaradsz, mint a borravaló

Meséltem már neked a kisvállalkozóról, aki mindig csak halogatta a hírlevelezést, és minden hónapban a csőd szélén táncolt? Bezzeg a konkurensei jobbnál jobb hírleveleket írtak - és ez meg is látszott a bevételeiken!

Sajnálom, de nem fogok neked hazudni. Minél később kezded el a listaépítést és az e-mail marketinget, annál jobban lemaradsz a konkurenseidtől, és annál több pénzt veszítesz. És ez bizony fájni fog... Miért lennél önmagad ellensége?

◉ Próbálkozhatsz magadban

Vagy kérhetsz tippeket a vállalkozó ismerőseidtől, akik szintén csak most ébredtek fel, és semmivel sem tudnak többet a listaépítésről, mint te. 

Vagy dönthetsz úgy is, hogy attól tanulsz, aki már évek óta a hírlevéllistájából él. 

◉ Megspórolod a tanfolyam árát.

Hurrá! De nem leszel ilyen boldog, ha kicsit számolunk:

Ha nincs a birtokodban ez a tudás és nem használod, akkor egy hónap alatt még szerény bevételekkel számolva is a tanfolyam árának a tízszeresét bukod el. Egy év alatt ez már több, mint a százszorosa...

Már most említeni tudnék egy olyan tipikus hibát, amit a tanfolyam nélkül BIZTOSAN  el fogsz követni az első kampányleveledben (egyszerűen azért, mert ezt MINDENKI elköveti), és ami miatt pontosan 0 lesz a levélből származó bevétel a több tíz- vagy akár százezer helyett.

(Nem légből kapott adatokkal dobálózok, egy jó kampánylevél simán hozhat akár százezres bevételeket is, de szerintem a több tízezressel is jól ki lehet békülni, főleg ha azt vesszük, hogy hírlevél nélkül ez pont nulla lenne.)

És ez csak EGY infó a sok közül, amit megkapsz ezen a tanfolyamon...

Ha velünk tartasz az online tanfolyamon:

◉ Saját lábadra állhatsz

Amikor Mark Zuckerberg bejelentette, hogy a céges oldalak Facebook posztjainak elérését minimálisra csökkenti, vállalkozók milliói kaptak a szívükhöz. Hát persze, hiszen ők a vállalkozásuk sikerét a Facebooktól tették függővé. 

Ne engedd, hogy a Facebook kirántsa alólad a talajt! Kezdj végre bele az e-mail marketingbe, és építs értékes listát!

A listádat sosem tudják elvenni tőled. Mindig a tiéd marad. Bármikor pénzt csinálhatsz a segítségével. Egy jó lista a vállalkozásod legnagyobb kincse!

◉ A konkurensed nézheti a hátadat...

... mert simán le fogod körözni!

Ráadásul úgy adhatsz el újra és újra a legjobb vevőidnek, hogy a konkurensed semmit sem fog látni abból, ahogy ez valójában zajlik. Így a másolás is nagyon nehéz lesz!

◉ Megtanítalak mindenre

Ugye ismerős az, amikor megveszel egy fizetős anyagot vagy elmész egy konferenciára, és ott ér a hideg zuhany: csak süketelnek összevissza, aztán felajánlják a több százezer forintos szupertréninget, ahol majd végre megtanulhatod mindazt, amit eredetileg akartál?

Nálunk a tanfolyam nem belépőtermék, hanem teljes értékű tudásanyag. Én pedig MINDENT elárulok benne, amit tudnod kell a listaépítésről!

◉ Tanulj a tapasztalataimból!

Évek óta a hírlevéllistámból élek, úgyhogy van már némi tapasztalatom a hírlevelezésben - tanulj belőle!

Tudod, nálam az van, hogy ha én nem adom el a tanfolyamaimat, akkor más nem fogja eladni helyettem, úgyhogy muszáj jól csinálni. Az évek folyamán nagyon sok mindent kipróbáltam, teszteltem, finomítottam. Segítek, hogy ne a nulláról kelljen elindulnod, hanem egy olyan tudás birtokában, amit pénzre, haszonra válthatsz.

◉ Megmutatom a hibákat, a buktatókat is

A hírlevelezés során számtalan hibalehetőség adódik. Megmutatom azt is, hogy én miket rontottam el az idők folyamán, hogy neked már ne kelljen megfizetni a tanulópénzt. 

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban: 

Kell várni a leckékre?

Nem, azonnal hozzáférést kapsz a teljes tananyaghoz.

Hol és hogyan érhetem el a leckéket?

Online, belső tanfolyami felületünkön fogod megtalálni őket. 

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. Mi is pontosan tudjuk, mennyire bosszantó az, amikor fél szemmel a naptárt kell lesned, hogy mikor jár le a hozzáférésed. Mi nem spórolunk a tárhellyel a tanfolyamosaink rovására, a korlátlan elérés nálunk magától értetődő!

Szoktátok frissíteni az anyagot? Ha igen, akkor majd újra fizetnem kell?

A tanfolyamainkat időről időre frissíteni szoktuk. Ha egyszer megvásároltál nálunk egy tanfolyamot, akkor nem kell fizetned a frissítésekért, ez automatikusan jár neked. Szerintünk így korrekt!

Milyen formátumúak lesznek a leckék?

Részletes, képekkel illusztrált írásos anyagok lesznek benne. 

Elegem van azokból a tudásanyagokból, ahol csak a rizsázás megy. Itt is ez lesz?

Mivel semmi tehetségem a rizsázáshoz, így egyértelműen nem. A tanfolyamosaim azt szeretik a tanfolyamaimban, hogy a lényeget tartalmazzák, gyakorlatiasak és nincs bennük felesleges szószaporítás. (Ezt nem én állítom, hanem a tanfolyamosaim emelik ki minden egyes alkalommal, amikor elmondják a véleményüket. :) Örülök, hogy így látják, mert éppen ez a célom.) Vállalkozóként az idő a legnagyobb kincsünk, nem akarom feleslegesen rabolni a tiédet sem :)

Mi történik, ha kérdésem van? Segítetek?

Természetesen igen! Minél több kérdést kapok, annál jobban örülök, hiszen a ti kérdéseitek segítenek abban, hogy valóban minden igényt kielégítő tudásanyag készülhessen. Kérdezhetsz a zárt Facebook csoportban vagy e-mailben, én pedig a lehető leghamarabb válaszolok a kérdésedre. 

Milyen kiadásokra kell számítani, ha ki akarom fizetni az általad javasolt marketingeszközöket?

Alapvetően az e-mail marketing az egyik legolcsóbb marketingeszköz. Természetesen vannak fizetős eszközök is, amelyek közül fogok is mutatni párat, de anélkül is menni fog a dolog. Amire mindenképpen be kell majd ruháznod, az a hírlevélküldő. Egy bizonyos számú feliratkozó megszerzéséig ezeket is ingyen tudod használni, utána pedig már úgyis lesz annyi profitod, amiből simán telni fog a hírlevélküldő előfizetési díjára :)

Mennyibe kerül?

Hosszú évek tapasztalatait, tudását, tippjeit és féltve őrzött titkait osztom meg veled ezen a tanfolyamon. 

De ez még nem minden, hiszen:

 • megvettem és elolvastam minden olyan e-mail marketinggel foglalkozó anyagot, ami segített abban, hogy fejlődjek: ez már önmagában százezrekbe került, de bőven megérte, mert folyamatosan hozza a profitot,
 • teszteltem és kipróbáltam rengeteg féle módszert, az évek alatt több száz e-mailt küldtem már ki (igazából sosem számoltam, de mivel majdnem napi szinten küldök hírlevelet, ha van kedved, matekozd ki, hogy mennyit küldhettem ki 2013 eleje óta),
 • rengeteg időt fordítottam hírlevélküldő rendszerek tesztelésére, 
 • ha össze akarnád vadászni innen-onnan azt az információt, amit a tanfolyamban megtalálsz, az sok-sok hónapba és rengeteg energiádba kerülne, és legyünk őszinték, ezeket az infókat TÉNYLEG senki nem fogja veled ingyen megosztani

Az az igazság, hogy ezt a tudást nyugodtan adhatnám százezrekért, mert annyit is simán megérne. Hiszen már tudod, hogy milyen eredményeket lehet elérni az e-mail marketing segítségével. Szerencsére ennél azért jóval kedvezőbb áron juthatsz hozzá.

A tanfolyam most utoljára kapható, mégpedig kedvezményes áron: 24.900 Ft helyett most 19.900 Ft az ára. Viszont tényleg ez az utolsó lehetőség arra, hogy beszerezd!

(nincs plusz áfa, ennyibe kerül a tanfolyam!)

 

Miért szeretik a tanfolyamosaink a MarketingMánia tudásanyagait?

Íme, néhány vélemény:

 

"A lényegre koncentrál"

Jól strukturáltak, gyakorlatorientáltak és valódi tudást adnak. A tananyagok nem száraz elméletből állnak, könnyen követhetőek és a lényegre koncentrálnak. Nagyon szeretem bennük, hogy működő példákkal segítik a munkámat, hiszem látom, hogyan csinálja más, és azt is megmutatják, hogyan nem kellene csinálnom. Kifejezett előny, hogy a megvásárolt tudásanyagot időkorlát nélkül használhatom. - Nóra

"Beindítják a fantáziámat"

Szeretem a stílusod. Szeretem, hogy felvállalod a véleményed. A marketing nemcsak az eladásról szól, hanem kőkemény pszichológia is. A mai kifordult világban az emberek igénylik a törődést. Szeretem a tanfolyamaidban, hogy semmi felesleges maszlagot nem tartalmaznak. Feketén-fehéren, tömören le van írva mit, mikor és hogyan érdemes csinálni. Egy gondom van velük, annyira beindítják a fantáziámat, hogy esetenként csak minden 5. sort olvasok, hogy mielőbb alkalmazzam az olvasottakat a gyakorlatban. - Zsuzsa

"Tényként közlöd a receptet"

Tetszik a stílusod. Nincs semmi maszlag, egyszerűen tényként közlöd a receptet :) - Zsuzsa

"Számomra a leghasznosabbak"

Nagyon-nagyon szeretem a tanfolyamaitokat! Pár magyar online tanfolyamot elvégeztem az utóbbi időben, és magasan a MarketingMániások a legösszeszedettebbek, számomra a leghasznosabbak! - Gy.D.

"Egyszerű, közérthető és világos"

Egyszerűen, közérthetően és világosan leírt olyan ismereteket, amelyeket másoknál száraz, nehezen érthető szakszövegekben találtam csak meg. Nekem ez nagyon bejön, ha valaki képes ebben a közegben színes, humoros, közvetlen és egyszerű lenni. Aki alkalmazható tudást keres, erre van szüksége, mert így könnyű, élvezetes a tanulás. - Eyn, egyenisegepites.hu

"Semmi rizsa"

Azt szeretem a tanfolyamaidban, hogy a lényegre koncentrálsz: semmi rizsa. De: világosan, érthetően végigvezetsz a lépéseken. Szerintem szuper! - Piroska

 

Megrendelés: 2019. március 22-ig

Még ennyi ideig rendelhetsz:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Bankkártyával vagy PayPallal szeretnél fizetni? 

Erre a gombra kattintva tudsz rendelni a webshopban (új ablakban nyílik):

Banki utalást vagy  befizetést választasz?

Akkor kérlek, töltsd ki az alábbi megrendelőlapot:

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: https://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha rózsaszín csekkel, esetleg PayPallal szeretnél fizetni, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. 

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően is visszajelzést küldünk, hogy megnyugodhass, biztosítottad a helyed a hamarosan induló tanfolyamra!

9. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

10. Ez az értékesítési oldal szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap.

11. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu