Valami hiányzik a marketingedhez?

Rengeteg marketingtanfolyam van. 

Tanulhatsz szövegírást, Facebook marketinget, keresőoptimalizálást, Google AdWords-t, és még sok-sok hasznos dolgot.

De amikor elkezded a megvalósítást, rájössz, hogy valami még hiányzik.

Mi lehet az a titokzatos dolog?

Igen… sok kis apróság, amit sehol sem tanítanak meg, pedig szükséged van rá!

Talán benned is felmerültek már a fentihez hasonló kérdések?

Neked is ismerős az a kínzó probléma, amikor villámgyorsan szükséged lenne a megoldásra, de az nem elérhető? Milyen bosszantóan kellemetlen...

Meg szeretnéd valósítani az elképzelésedet, ezért mindent bevetsz. Irány a Google, meg a Facebook csoportok legmélyebb bugyrai, Sherlock Holmes is megirigyelné a módszereidet,  de hiába keresel-kutatsz, egyszerűen égen-földön nem leled a megoldást...

... és néhány kétségbeesett kutatással eltöltött óra után szomorú szívvel le is mondasz róla. Pedig mennyire szuper ötlet volt, milyen jó lett volna...

Van egy csomó marketingeszköz, amire minden kisvállalkozónak szüksége van mindennapi munkája során. Mégsem ismered igazán őket, mert ezekről nincs tudásanyag...

◉ Ugye, milyen jó lenne, ha végre nem kéne értékes órákat eltölteni az utánuk való kutatással, hanem össze lennének gyűjtve egy helyen, és csak választani kellene közülük?

◉ Ugye, milyen jó lenne, ha részletesen, szájbarágósan be lenne mutatva a használatuk is, hogy még könnyebb dolgod legyen?

◉ Ugye, milyen jó lenne, ha mindezt tálcán kínálná neked valaki, és végre nem kellene állandóan a neten keresni-kutatni, csoportokban kérdezősködni, feleslegesen tölteni az idődet?

Akkor ez a hiánypótló tudásanyagunk pontosan Neked készült:

MARKETINGESZKÖZ MEGAPACK

a legfontosabb marketingeszközök online gyűjteménye

Mi ez?

Egy olyan online tudásbázis, amellyel az a célunk, hogy egy helyen összegyűjtsünk a számodra minden olyan marketingeszközt, amelyre a hétköznapok során, kisvállalkozóként szükséged lehet.

Emlékszem, hogy amikor elkészítettem és először meghirdettem ezt a tudásanyagot, még én is megdöbbentem: szinte minden törzsvásárlónk kérte, és rajtuk kívül is rengetegen, akkor rekord bevételt értünk el. Már ez is jelzi, hogy a magyar kisvállalkozóknak nagyon nagy szükségük volt egy ilyen tudásanyagra, és azonnal felismertétek, hogy ez tényleg egy "must have" anyag, aminek ott a helye a virtuális polcon.

Ez nem tanfolyam, hanem egy tudástár,  egy online lexikon. Csupa olyan marketingeszközt válogattunk össze, amelyet mi is használunk és a legjobbnak tartunk.

Hosszú évek folyamán gyűjtöttük össze ezt a tapasztalatot, teszteltünk, próbálgattunk, keresgéltünk. 

A Marketingeszköz Megapack, ahogy minden tudásanyagunk, egy online felületen érhető el.

Mit találsz benne?

Összesen 50+ db hasznos marketingeszközt, és azok részletes bemutatását, leírását. 

Ahogy nálunk megszokhattad, részletes és alapos, szájbarágós,  “lépésről lépésre” leírásokat kapsz, érthetően, képekkel illusztrálva. Minden marketingeszközt részletesen bemutatunk, természetesen eltérő hosszúságban, attól függően, hogy mennyire bonyolult az adott eszköz.

Témakörök szerint csoportosítottuk őket, az online marketing minden területéhez találsz itt eszközöket.

Az esetek többségében igyekszünk ingyenes marketingeszközöket mutatni, hiszen nagyon könnyű elkölteni a pénzt, de ha mindenért nekiállsz fizetgetni, rámegy a gatyád is! 

Hogyan érdemes használni?

Kikeresheted belőle csak a téged aktuálisan érdeklő marketingeszközt, de érdemes végigböngészni az egészet, hiszen olyan marketingeszközökre is rábukkanhatsz, amelyről nem is tudtad, hogy létezik, és hogy szükséged van rá.

"Nem is tudtam, hogy van ilyen, pedig milyen szuper! Húú, ezt már rég használnom kellett volna! A fenébe, ezt miért CSAK MOST tudtam meg?" - ilyen és ehhez hasonló kérdések szoktak felmerülni azokban, akik beszerezték a Megapackot. Biztos, hogy neked is lesznek ilyen pillanataid, amikor egy-egy kincsre bukkansz a Megapack böngészése közben!

Oké, de pontosan milyen témák lesznek a tudásanyagban?

Nem árulunk zsákbamacskát! Megmutatom, hogy milyen témákban találod meg a legszuperebb marketingeszközöket, és le is tölthetsz egy 3 leírásból álló mintát, így pontosan tudni fogod, mire számíthatsz.

Őszinte leszek: ennek a tudástárnak MINDEN vállalkozó virtuális polcán ott kellene lennie, és teljesen érthetetlen, hogy miért nem volt eddig ilyen gyűjtemény a magyar piacon. Na de a lényeg, hogy most már van!

Miért tanulj éppen tőlem?

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, a MarketingMánia alapítója. 2013 óta tartok online tanfolyamokat. Azóta 1000+ kisvállalkozó tanult marketinget online tanfolyamaim, tudásanyagaim segítségével.

A tanfolyamban bemutatott marketingeszközöket mind kipróbáltam, sőt nagy részüket folyamatosan használom is a mindennapok során. Folyamatosan igyekszem megismerni az újabb és újabb eszközöket, hogy a legjobb megoldásokat kínáljam a tanfolyamosaimnak, megkímélve őket a felesleges keresgélés, tesztelés, próbálgatás nyűgjeitől, hogy a rápazarolt időt, energiát és esetenként pénzt más, fontosabb dolgokra lehessen fordítani.

Ugyanolyan kisvállalkozó vagyok, mint te, éppen ezért pontosan tudom, milyen eszközökre van szükséged a mindennapok során. Könnyen használható, praktikus eszközöket mutatok, amelyek segítségével rengeteg izgalmas dolgot tudsz majd megvalósítani.

Témák és eszközök, amelyeket megtalálsz a MARKETINGESZKÖZ MEGAPACK tudástárban:

Facebook és közösségi média: lájkoló és követő dobozok, pluginok elhelyezése a weboldalon, közösségi média posztok beágyazása weboldalra, social media menedzsment eszközök (posztolás egyszerre többféle közösségi média fiókba), Facebook poszt design, borítókép készítése különféle közösségi média felületekre, jogtiszta képek, gif képek Facebookra és weboldalra, emoticonok készítése, Facebook oldal nevének megváltoztatása, Facebook profil átalakítása Facebook oldallá, Facebook pixel létrehozása.

Videók: Youtube videók beágyazása weboldalra, Youtube és egyéb videók letöltése, Jogtiszta zenék videók készítéséhez.

Keresőoptimalizálás: SEO elemzés a weboldaladról, backlinkek lekérdezése, mobilbarát teszt – weboldal reszponzivitás ellenőrzése, kulcsszavak (pozíció ellenőrzés, sűrűség ellenőrzés).

Linkek: linkrövidítés, link paraméterezés a kampányok sikerességének nyomon követéséhez.

Képek, képszerkesztés: online fotószerkesztő programok, fotómontázs készítés, képek vízjelezése, logózása, képek hátterének eltávolítása, érdekes képeffektek készítése egyszerűen, logó készítése, szórólap, névjegykártya stb. tervezése, infografika készítés, idézetek látványossá tétele, ingyenes képek és illusztrációk lelőhelyei (ingyenes stockphoto-k).

Dokumentumok: dokumentummegosztás a neten (Scribd, Slideshare), e-book készítése, 3D borító készítése e-bookhoz, DVD-hez, online lapozható magazin készítés, dokumentumok konvertálása más formátumba, e-book, magazin és könyvborító tervezés

Hasznos: ingyenes szavazás, Google Űrlap készítése és funkciói, weboldal tartalmának másolás-ellenőrzése, random generátor nyereményjáték-sorsoláshoz, felugró ablak – Optimonk, online időpontfoglaló rendszer, Google Alerts (kulcsszavas tartalom értesítő).

E-mail marketing: spam tesztelő program, eldobható e-mail cím, NAIH adatkezelési azonosító igénylése hírlevelekhez

Domain: foglaltság és tulajdonos ellenőrzése, domainnév riasztás, olcsó domainnév vásárlás, lejárt külföldi domainnevek vásárlása…

GYORSASÁGI BÓNUSZ

Ha megrendeled, és 3 munkanapon belül ki is fizeted a tanfolyamot, akkor jogosult leszel gyorsasági bónuszunkra is:

100 hasznos weboldal, amit egy vállalkozónak ismernie kell (e-book): egy nagyon hasznos kis gyűjtemény, amely 100 olyan weboldalt mutat neked, amelyeket vállalkozóként jó, ha ismersz.

Ne feledd, ezt az e-bookot azok kapják, akik 3 munkanapon belül fizetnek. Nem érdemes kihagynod!

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban: 

Hány leírásból áll az anyag?

50+ marketingeszköz részletes leírását olvashatod benne. 

Hol és hogyan érhetem el az anyagokat?

Online, belső tanfolyami felületünkön fogod megtalálni őket. 

Hogyan kell elképzelnem az anyagokat?

Részletes, képekkel illusztrált, lépésről lépésre leírásokat találsz a tudástárban, kategóriákra bontva.

Meddig van hozzáférésem az anyagokhoz? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. Mi is pontosan tudjuk, mennyire bosszantó az, amikor fél szemmel a naptárt kell lesned, hogy mikor jár le a hozzáférésed. Mi nem spórolunk a tárhellyel a tanfolyamosaink rovására, a korlátlan elérés nálunk magától értetődő!

Persze ha szeretnéd, akkor le is mentheted, ki is nyomtathatod őket.

Milyen formátumúak az anyagok?

Részletes, képernyőfotókkal illusztrált leírások lesznek benne. 

Elegem van azokból a tudásanyagokból, ahol csak a rizsázás megy. Itt is ez lesz?

Nem! A tanfolyamaim a lényeget tartalmazzák, gyakorlatiasak és nincs bennük felesleges szószaporítás. Ezt nem én állítom, hanem a tanfolyamosaim emelik ki minden egyes alkalommal, amikor elmondják a véleményüket. :) Vállalkozóként az idő a legnagyobb kincsünk, nem akarom feleslegesen rabolni a tiédet sem. Ez az anyag részletes, de abszolút a lényegre szorítkozik.

Mi történik, ha kérdésem van? Segítetek?

Természetesen igen! Kérdezhetsz a zárt Facebook csoportban vagy e-mailben, én pedig a lehető leghamarabb válaszolok a kérdésedre. 

Milyen kiadásokra kell számítani, ha ki akarom fizetni az általad javasolt marketingeszközöket?

Alapvetően igyekszem ingyenes eszközöket ajánlani. Ahol ez nem lehetséges, mert nem létezik ingyenes megoldás, többnyire ott is kedvező árú, "párdolláros" alkalmazásokat mutatok. Hidd el, nem fog anyagilag földhöz vágni a használatuk :)

Oké, ez jól hangzik, de most nem olyan a csillagok állása. Máskor is kapható lesz még? 

Sajnos rossz hírem van, ezt a tanfolyamot most vásárolhatod utoljára. Ezért ha nem akarsz lemaradni róla, használd ki ezt a lehetőséget!

Mennyibe kerül?

Hosszú évek tapasztalatait, tudását és kísérletezésének eredményét osztom meg veled ebben a tudásanyagban.

Ha saját magad akarnál mindezeknek utánajárni, az minimum több hónapodba telne - miért vennéd el ezt az időt a fontosabb dolgoktól, amelyeket csak te tudsz megcsinálni?

Mi már kutattunk helyetted, és az eredményt tálcán nyújtjuk neked - csak kérned kell!

Az ár tartalmazza a tudástárat 50+ marketingeszköz leírásával, a bónuszokat, valamint a kolátlan elérést és az örökös hozzáférést mindenféle frissítéshez, bővítéshez. Ne feledd, máshol a hasonló anyagoknál évente újra kell fizetni! Mi nem akarunk évente újabb "bőrt" lehúzni rólad. Szerintünk az a korrekt, hogy ha egyszer megveszel valamit, akkor ne kelljen újra fizetned a frissítésekért.

Ennek fényében az ár igazán baráti! 

A tudásanyag ára:  19.900 Ft

(nincs plusz áfa, ennyibe kerül a tanfolyam!)

 

Miért szeretik a tanfolyamosaink a MarketingMánia tudásanyagait?

Íme, néhány vélemény:

 

"A lényegre koncentrál"

Jól strukturáltak, gyakorlatorientáltak és valódi tudást adnak. A tananyagok nem száraz elméletből állnak, könnyen követhetőek és a lényegre koncentrálnak. Nagyon szeretem bennük, hogy működő példákkal segítik a munkámat, hiszem látom, hogyan csinálja más, és azt is megmutatják, hogyan nem kellene csinálnom. Kifejezett előny, hogy a megvásárolt tudásanyagot időkorlát nélkül használhatom. - Nóra

"Beindítják a fantáziámat"

Szeretem a stílusod. Szeretem, hogy felvállalod a véleményed. A marketing nemcsak az eladásról szól, hanem kőkemény pszichológia is. A mai kifordult világban az emberek igénylik a törődést. Szeretem a tanfolyamaidban, hogy semmi felesleges maszlagot nem tartalmaznak. Feketén-fehéren, tömören le van írva mit, mikor és hogyan érdemes csinálni. Egy gondom van velük, annyira beindítják a fantáziámat, hogy esetenként csak minden 5. sort olvasok, hogy mielőbb alkalmazzam az olvasottakat a gyakorlatban. - Zsuzsa

"Tényként közlöd a receptet"

Tetszik a stílusod. Nincs semmi maszlag, egyszerűen tényként közlöd a receptet :) - Zsuzsa

"Számomra a leghasznosabbak"

Nagyon-nagyon szeretem a tanfolyamaitokat! Pár magyar online tanfolyamot elvégeztem az utóbbi időben, és magasan a MarketingMániások a legösszeszedettebbek, számomra a leghasznosabbak! - Gy.D.

"Egyszerű, közérthető és világos"

Egyszerűen, közérthetően és világosan leírt olyan ismereteket, amelyeket másoknál száraz, nehezen érthető szakszövegekben találtam csak meg. Nekem ez nagyon bejön, ha valaki képes ebben a közegben színes, humoros, közvetlen és egyszerű lenni. Aki alkalmazható tudást keres, erre van szüksége, mert így könnyű, élvezetes a tanulás. - Eyn, egyenisegepites.hu

"Semmi rizsa"

Azt szeretem a tanfolyamaidban, hogy a lényegre koncentrálsz: semmi rizsa. De: világosan, érthetően végigvezetsz a lépéseken. Szerintem szuper! - Piroska

 

Megrendelés:

2019. június 3-7.

Ennyi időd van még:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Rendeld meg most!

Ha PayPallal vagy bankkártyával szeretnél fizetni, akkor kérlek,  az alábbi gombra kattintva rendelj!

Ha a banki utalást/befizetést választod, itt tudsz rendelni:

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: https://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha rózsaszín csekkel, esetleg PayPallal szeretnél fizetni, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. 

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően is visszajelzést küldünk, hogy megnyugodhass, biztosítottad a helyed a hamarosan induló tanfolyamra!

9. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

10. Ez az értékesítési oldal szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap.

11. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu