WordPress könnyedén? Lehetséges!

Tanuld meg, hogyan hozhatod ki a legtöbbet WordPress weboldaladból!

Nem lesz szükséged sem webmesterre, sem vagyonokra: a WordPress bővítmények segítségével könnyedén megvalósíthatsz mindent, amit csak el tudsz képzelni. Ez nem varázslat, és számodra is elérhető!

Ismerd meg a WordPress bővítményekben rejlő lehetőségeket!

Mit szólnál, ha azt mondanám: mostantól úgy alakítod a WordPress weboldalad, ahogy szeretnéd?

Végre nem kell minden új funkció beüzemeléséért egy vagyont kifizetned a webfejlesztődnek, és arra várnod, hogy végre sorra kerülj nála.

Nem kell órákat, napokat töltened azzal, hogy a Google-ban és Facebook csoportokban vadássz a szükséges információk után,

mert elkészítettünk egy tudásanyagot, amelynek a segítségével mindezt te magad is meg tudod valósítani, méghozzá könnyedén!

Ehhez nincs szükséged másra, mint hogy ismerd azokat a WordPress bővítményeket, másnéven pluginokat, amelyeknek a segítségével mindenféle szuper funkciót varázsolhatsz a honlapodra.

Míg e sorokat írom neked, számos plugin dolgozik a háttérben az én honlapomon is. Bármi eszembe jut, biztos, hogy meg tudom valósítani valamelyik plugin segítségével! Múltkor például az az ötletem támadt, hogy készítek egy adventi naptárat. Webfejlesztő? Ugyan már! Csak kerestem hozzá egy szuper plugint és beüzemeltem…ennyi!

A jó hír, hogy te is bármikor meg tudd valósítani az elképzeléseidet a WordPress bővítmények segítségével! Képzeld csak el, mennyi pénzt és időt fogsz megspórolni ennek a tudásnak a birtokában...

Íme a tudásanyag, ami pontosan ebben segít neked:

WORDPRESS PLUGIN MEGAPACK

online tudástár

A WordPress Plugin Megapack egy hiánypótló tudásanyag, amilyet nem találsz a magyar piacon.

Ez egy online tudásbázis, amellyel az a célunk, hogy egy helyen összegyűjtsünk a számodra azokat a fontos és hasznos WordPress bővítményeket (pluginokat), amelyre a hétköznapok során, kisvállalkozóként szükséged lehet, amikor különböző funkciókat kell beüzemelned a honlapodon.

A tudásanyag tehát a WordPress pluginokat, bővítményeket gyűjti össze.

Ez tulajdonképpen nem tanfolyam, hanem egy tudástár,  egy online lexikon. Csupa olyan plugint válogattunk össze, amelyeket mi is használunk és a legjobbnak tartunk. 

Minden egyes pluginról részletes, szájbarágós, lépésről-lépésre leírás készült: megmutatom, mire tudod használni, hogyan tudod őket telepíteni, mit hogyan kell beállítanod.

Hosszú évek folyamán gyűjtöttük össze ezt a tapasztalatot, teszteltünk, próbálgattunk, keresgéltünk. 

A WordPress Plugin Megapack, ahogy minden tudásanyagunk, a belső, online tanfolyami felületen érhető el, és természetesen bővülni is fog a jövőben. 

Miről is lesz szó pontosan a tudástárban:

Facebook és közösségi média:

Lájkoló dobozok, pluginok elhelyezésére szolgáló bővítmények, Közösségi média megosztó gombok, Felugró lájkoló ablak, Elrejtett szövegek, amelyeket csak lájkolás után lehet megnézni, Belépés social media fiókkal...

Biztonság, védelem, mentés, gyorsaság:

Spamvédelem, kéretlen kommentek kiszűrése, Cache plugin (weboldal gyorsítása), Biztonsági mentés – Backup, szöveg másolásvédelme, adatbázis tisztítás, optimalizálás, SEO plugin...

Képek, képszerkesztés:

Kép bővítmény, Képgalériák készítése, Különleges képgaléria, Slideshow galéria, Képek automatikus vízjelezése..

Látványos megoldások a weboldalra:

Szerző bemutatása, Változtatható betűméret, Kreatív címkefelhő, Visszaszámláló, Táblázat, Szép csomagajánlat táblázat...

Hasznos bővítmények:

Szavazás, Szószámláló, Kommentek letiltása a teljes honlapon, Szövegformázás plusz opciók, “Átalakítás alatt” funkció, Sütik elfogadása felugró sáv, Importálás más blogból, Zárt tagsági rendszer, védett tartalom, Ajánlott blogbejegyzések, Dátum eltávolítása, Egyedi 404-es hibaoldal, Statisztikák...

Ünnepi megoldások, játékok:

Adventi naptár, hóesés, karácsonyi visszaszámláló, szerencsekerék, mászkáló légy a monitoron… szórakoztató, szezonális és érdekes bővítmények is szerepelnek a tudástárban!

Kinek való és kinek nem?

Neked való ez a tudásanyag, ha:

  • WordPress alapú weboldalad van,
  • Te magad készítetted a weboldalad, vagy legalábbis tisztában vagy az alapokkal, azaz képes vagy belépni a weboldaladra és saját kezűleg megírni például egy blogposztot,
  • Kézben akarod tartani a dolgokat, és nem akarod, hogy mindig másra legyél utalva,
  • Szeretnéd megspórolni azt a rengeteg időt, amit a megfelelő bővítmény kiválasztásával, tesztelésével töltenél és persze azzal, hogy rájöjj, hogyan is működik. Mi ezt megtesszük helyetted, a te dolgod már csak az, hogy élvezd a végeredményt!

Nem neked való a tudásanyag, ha:

  • Nincs WordPress alapú honlapod és nem is szeretnél,
  • Egyáltalán nem értesz a WordPresshez, nem te kezeled az oldalad – ebben az esetben előbb mindenképpen tanuld meg az alapokat, hogy használni tudd ezt a tudásanyagot,
  • Nem számít a pénz, inkább kifizeted, hogy más megcsinálja
  • Nem számít az idő, ráérsz várni

Mi van benne és mennyibe kerül?

Ez az online tudástár 40+ fontos és hasznos WordPress plugin leírását tartalmazza, valamint egy részletes leírást a WordPress pluginok kiválasztásáról, telepítéséről és karbantartásáról.

Törekedtünk arra, hogy leginkább ingyenes megoldásokat mutassunk be, de természetesen vannak fizetős bővítmények is, amelyek azonban bőségesen megérik az árukat.

Részletes, szájbarágós, lépésről-lépésre leírásokat találsz az online tudástárban, amelyek a MarketingMániától megszokott alapossággal mutatják be a pluginok használatát a telepítéstől kezdve a beállításokig. 

Ez a mennyiség nem marad ennyi, időről időre bővítjük a tudástárat.

Mit gondolsz, mennyibe kerülne, ha egy webfejlesztővel akarnál minden egyes funkciót megcsináltatni? Az biztos, hogy tízezrekbe és sok-sok időbe. Mert az elég ritka, hogy azonnal ráérnek, inkább az a jellemző, hogy várólista van. És nem is beszélve arról, hogy ha bármilyen apró változtatásra van szükséged – márpedig lesz, azt garantálom - akkor indul az egész procedúra elölről…

A te időd és energiád viszont drága, nem is beszélve az idegeidről! 

A WordPress tanfolyamok és oktatások a magyar piacon több százezer forintba kerülnek, az online oktatócsomagok 30-60.000 Ft környékén vannak, de olyan tudásanyag, ami kifejezetten a WordPress bővítményekkel foglalkozik, eddig még csak nem is létezett.

A WordPress Plugin Megapack nem kerül százezrekbe, de még csak sok tízezer forintba sem: az ára mindössze 19.900 Ft.

Most akcióban: 14.900 Ft

Ez az akció csak korlátozott ideig érvényes: 2018. június 5-8.

Ez nemcsak egy egyszerű tudásanyag, nálunk sokkal többet kapsz a pénzedért:

Örök elérés és 100% Frissesség garancia

Többet akarunk nyújtani neked, mint amit máshol megszokhattál!

Más cégeknél a tanfolyami hozzáférés pár hónapra, vagy maximum egy évre szól, aztán igyekezhetsz, hogy még időben le tudd menteni magadnak az anyagokat. Nem is beszélve arról, hogy a frissítéseket, új verziókat csak súlyos összegekért kaphatod meg.

Nos, nálunk ez nem így van!

⦿ Minden tudásanyagunkhoz örök elérést adunk. Vagyis nem kell letöltögetni, mert amíg a MarketingMánia létezik, addig garantáltan megtalálod a megvásárolt tudásanyagot a belső felületen.

⦿ Minden frissítést és bővítést automatikusan megkapsz. A tanfolyamok anyagát időről időre frissíteni és bővíteni szoktuk, amiért soha nem kérünk plusz pénzt. Mindaddig, amíg a tanfolyam kapható, automatikusan jár neked a legfrissebb, legaktuálisabb verzió. Szerintünk ez így korrekt!

Facebook ügyfélcsoport

A tanfolyam mellé jár a tagság a MarketingMánia ügyfelek zárt Facebook csoportjába is, ahol mindig elérhető vagyok én is, de egymástól is rengeteget tanulunk. Több mint 500 jó fej, tanulni vágyó, hozzád hasonló kisvállalkozó társaságában lehetsz!

Gyorsasági bónusz

Lehet ezt még fokozni? IGEN!

Mi díjazzuk a gyorsaságot és a határozott döntéseket!

Ha megrendeled, és 3 munkanapon belül ki is fizeted a tanfolyamot, akkor megkapod ezt is:

100 fontos weboldal, amit egy vállalkozónak ismernie kell (e-book):

Egy nagyon hasznos kis gyűjtemény, amely 100 olyan weboldalt mutat neked, amelyeket vállalkozóként jó, ha ismersz.

Ezt csak azok kapják meg, akik 3 munkanapon belül fizetnek.

 

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban: 

Hány leírásból áll a tudásanyag?

Jelenleg több, mint 40 leírásból.

Hol és hogyan érhetem el a leckéket?

Online, belső tanfolyami felületünkön fogod megtalálni őket. 

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös elérésed lesz a belső felülethez. Mi is pontosan tudjuk, mennyire bosszantó az, amikor fél szemmel a naptárt kell lesned, hogy mikor jár le a hozzáférésed. Mi nem spórolunk a tárhellyel a tanfolyamosaink rovására, a korlátlan elérés nálunk magától értetődő!

Szoktátok frissíteni az anyagot? Ha igen, akkor majd újra fizetnem kell?

A tanfolyamainkat időről időre frissíteni szoktuk. Ha egyszer megvásároltál nálunk egy tanfolyamot, akkor nem kell fizetned a frissítésekért, ez automatikusan jár neked. Szerintünk így korrekt!

Milyen formátumúak lesznek a leckék?

Részletes, képekkel illusztrált írásos anyagok lesznek benne. 

Elegem van azokból a tudásanyagokból, ahol csak a rizsázás megy, és órákat kell várni, mire egy használható infó elhangzik. Itt is ez lesz?

Mivel semmi tehetségem a rizsázáshoz, így egyértelműen nem. A tanfolyamosaim azt szeretik a tanfolyamaimban, hogy a lényeget tartalmazzák, gyakorlatiasak és nincs bennük felesleges szószaporítás. (Ezt nem én állítom, hanem a tanfolyamosaim emelik ki minden egyes alkalommal, amikor elmondják a véleményüket. :) Vállalkozóként az idő a legnagyobb kincsünk, nem akarom feleslegesen rabolni a tiédet sem :)

Mi történik, ha kérdésem van? Segítetek?

Természetesen igen! Minél több kérdést kapok, annál jobban örülök, hiszen a ti kérdéseitek segítenek abban, hogy valóban minden igényt kielégítő tudásanyag készülhessen. Kérdezhetsz a zárt Facebook csoportban vagy e-mailben, én pedig a lehető leghamarabb válaszolok a kérdésedre. 

Milyen kiadásokra kell számítani, ha ki akarom fizetni az általad javasolt pluginokat?

Az esetek többségében ingyenes pluginokat fogok ajánlani. Lesznek közte fizetősek is, hiszen vannak olyan témák, amelyek esetében nem lehet jól működő ingyenes megoldást találni.

Miért szeretik a tanfolyamosaink a MarketingMánia tudásanyagait?

Íme, néhány vélemény:

"A lényegre koncentrál"

Jól strukturáltak, gyakorlatorientáltak és valódi tudást adnak. A tananyagok nem száraz elméletből állnak, könnyen követhetőek és a lényegre koncentrálnak. Nagyon szeretem bennük, hogy működő példákkal segítik a munkámat, hiszem látom, hogyan csinálja más, és azt is megmutatják, hogyan nem kellene csinálnom. Kifejezett előny, hogy a megvásárolt tudásanyagot időkorlát nélkül használhatom. - Nóra

"Beindítják a fantáziámat"

Szeretem a stílusod. Szeretem, hogy felvállalod a véleményed. A marketing nemcsak az eladásról szól, hanem kőkemény pszichológia is. A mai kifordult világban az emberek igénylik a törődést. Szeretem a tanfolyamaidban, hogy semmi felesleges maszlagot nem tartalmaznak. Feketén-fehéren, tömören le van írva mit, mikor és hogyan érdemes csinálni. Egy gondom van velük, annyira beindítják a fantáziámat, hogy esetenként csak minden 5. sort olvasok, hogy mielőbb alkalmazzam az olvasottakat a gyakorlatban. - Zsuzsa

"Tényként közlöd a receptet"

Tetszik a stílusod. Nincs semmi maszlag, egyszerűen tényként közlöd a receptet :) - Zsuzsa

"Számomra a leghasznosabbak"

Nagyon-nagyon szeretem a tanfolyamaitokat! Pár magyar online tanfolyamot elvégeztem az utóbbi időben, és magasan a MarketingMániások a legösszeszedettebbek, számomra a leghasznosabbak! - Gy.D.

"Egyszerű, közérthető és világos"

Egyszerűen, közérthetően és világosan leírt olyan ismereteket, amelyeket másoknál száraz, nehezen érthető szakszövegekben találtam csak meg. Nekem ez nagyon bejön, ha valaki képes ebben a közegben színes, humoros, közvetlen és egyszerű lenni. Aki alkalmazható tudást keres, erre van szüksége, mert így könnyű, élvezetes a tanulás. - Eyn, egyenisegepites.hu

"Semmi rizsa"

Azt szeretem a tanfolyamaidban, hogy a lényegre koncentrálsz: semmi rizsa. De: világosan, érthetően végigvezetsz a lépéseken. Szerintem szuper! - Piroska

Tudnivalók:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni Téged.

4. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: http://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha rózsaszín csekkel, esetleg PayPallal szeretnél fizetni, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. Papír alapú számla küldése nem áll módunkban.

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően megkapod hozzáférésedet a tanfolyam belső felületéhez.

9. A MarketingMánia zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

10. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu

Oszd meg, ha tetszett!