Of je nu al veel geduld hebt of nog niet, er is altijd ruimte voor

meer.

Hoe zou het zijn, om een oneindige voorraad geduld te hebben? Met jezelf, met je kind en met anderen? Zodat je je ten allen tijde rustig kan voelen, krachtig op een zachte manier en heerlijk dicht bij jezelf. Je wordt dan als vanzelf ook minder snel boos, en je communiceert duidelijk en liefdevol. Zonder roepen, schreeuwen of dreigen. 

Bovenal ervaar je een diepe, innerlijke rust die zoveel meer evenwicht en balans brengt in je leven...

Een mindmap is een visuele samenvatting, zodat je alle elementen die te maken hebben met meer geduld in één oogopslag kan zien. De mindmap geeft je herkenning voor wat je al weet, en helpt je gericht en constructief ontdekken wat voor jou nog onbewust is. Zo identificeer je liefdevol en bewust bij jezelf elementen die jou nu nog in de weg staan om het geduld te hebben waar je altijd al van droomde. 

Met deze mindmap ontdek je moeiteloos:

 • Wat je al goed kan. Dit is belangrijk om te zien waar je talent ligt en het sterkt je zelfvertrouwen. Erkennen wat je al goed kan en goed doet is de eerste stap naar (meer) succes.
 •  Waar je nog winst kan halen met weinig extra moeite, waar je nog meer geduld kan "winnen". Misschien niet bij het meest voor de hand liggende. Dit zijn je "makkelijke groeikansen", je kan hier snel groeien met weinig inspanning.
 • Een waaier aan mogelijkheden om meer geduld te krijgen waar je nog nooit aan dacht
 • Voor wie (nog) meer wil: waar je je persoonlijke ontwikkeling op moet focussen om meer geduld te krijgen op langere termijn - voor het leven. De boom in het bos. Voor iedereen die wil groeien als vrouw, als mens, en niet alleen als moeder. Dit zowel op mentaal vlak als fysiek vlak als energetisch / spiritueel vlak. 

Voor elk wat wils dus, of je kind nog klein is of al groter. Of je al veel bezig bent (geweest) met persoonlijke ontwikkeling of nog helemaal niet. 

Je bent welkom.

GRATIS MINDMAP MEER GEDULD

Je krijgt ...


De mindmap voor meer geduld

onmiddellijk in je inbox

E-mails om je op weg te helpen

constructief en praktisch

Verbindende Facebookgroep

optie voor wie dat wil

GRATIS MINDMAP

Antwoorden op je vragen


Is deze mindmap iets voor mij?

  Deze mindmap is voor jou als je een ouder bent van (voor) een kind. De leeftijd van je kind is niet belangrijk, de principes in de mindmap zijn universeel toepasbaar op jezelf, andere volwassenen en kinderen van alle leeftijden.

   

  Is dit echt helemaal gratis?

  Ja.

  Je krijgt de mindmap, de e-mails en de toegang tot de Facebookgroep helemaal gratis. Het is mijn missie om zoveel mogelijk ouders sterker te maken in hun ouderschap, zodat we samen meer kinderen kunnen opvoeden vanuit liefde en kracht. Onze kinderen vormen de maatschappij van morgen, dit is mijn manier om mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld. En ik dank je bij voorbaat al dat ook jij bijdraagt aan een betere wereld voor jouw kind, en voor jezelf.

  Opvoeden doe je het beste vanuit jezelf. Daarom is de mindmap ontworpen om jou sterker te maken, op een manier dat je kind er meteen mee van profiteert (iets met twee vliegen en één klap). 

  Hoe kan ik weten of dit ook voor mij zal werken?

  Het werkt omdat je uit je eigen denkkader kan stappen met de mindmap. 
  We hebben allemaal onze eigen manier van denken en dingen zien. Vanuit die eigen manier is het vaak moeilijk om andere dingen te zien, omdat we alles interpreteren op onze eigen manier, vanuit onze eigen ervaring en vanuit onze eigen beleving. Daardoor zien we maar een beperkt aantal mogelijkheden of kunnen we gekende mogelijkheden maar tot op een bepaald niveau bekijken.

  De mindmap helpt je om meer mogelijkheden te zien. De e-mails helpen je om bepaalde dingen anders te zien. Daardoor krijg je meer opties en kan je effectief meer geduld beginnen krijgen, in plaats van te blijven vastzitten in elementen van meer geduld die simpelweg voor jou nog niet beschikbaar zijn (zoals bijvoorbeeld "ik moet meer slapen om meer geduld te hebben" terwijl je kind voor geen meter doorslaapt). 

  De mindmap en bijhorende e-mails helpen je ook om van een vaste mindset naar een groeimindset te evolueren. Van een "dit kan nu eenmaal niet" naar "ik zou ook ... kunnen proberen". 

  Krijg ik standaard tips zoals "laat je kind maar eens een nachtje 

  elders slapen"?

  Neen. 
  Moesten die tips werken dat hadden we allemaal al het geduld waar we naar verlangen. Ik geloof in tips proberen waar je je goed bij voelt. Misschien eens iets proberen waarover je twijfelt om te zien wat het geeft. Maar ik geloof niet in blijven proberen wat toch niet lukt, waar je je echt niet goed bij voelt, wat tegen je natuur is, wat tegen je buikgevoel in druist of wat al vaak bewezen heeft dat het toch niet (lang) werkt. 

  Zo zal je ook nooit te horen krijgen dat je consequenter moet zijn of dat je "het" (wat het dan ook is) moet loslaten.  Of dat je "gewoon" beter voor jezelf moet zorgen (alsof dat zo makkelijk is). Omdat we simpelweg als mens zo niet in elkaar zitten. 

  Hoeveel tijd moet ik hierin steken?

  Zoveel je wil of kan. Niets moet.

  Als ondernemer en moeder begrijp ik heel goed dat jouw tijd kostbaar is. Deze mindmap en alles wat daarbij hoort is ontworpen zodat je er precies zo veel of zo weinig tijd kan instoppen als dat voor jou wenselijk is. Je kan de mindmap in een oogopslag bekijken en dat ene woord meenemen dat je gaat dienen. Of je kan de mindmap van A tot Z bestuderen, de bijhorende e-mails lezen en deelnemen aan de gesprekken in de Facebookgroep. Dat zijn de twee uitersten en ook alles tussenin is helemaal prima. Vertrouw erop dat je precies datgene ziet en onthoudt wat jou nu het meeste gaat opleveren, met de minste inspanning.


  Hoe krijg ik de e-mails en de toegang tot de Facebookgroep?

  Dat wijst zichzelf uit.

  Na inschrijving ontvang je onmiddellijk je mindmap in een e-mail (check je spamfolder als je niets ontvangt). In deze e-mail staat ook een uitnodiging voor de Facebookgroep. In de week na je inschrijving krijg je nog een aantal e-mails om je op weg te helpen met de mindmap. Daarna krijg je wekelijks één e-mail met andere inspiratie en tips over jouw persoonlijke ontwikkeling als mama of papa en opvoeden zonder straffen, gerelateerd aan de mindmap, die gebruiken we als "kapstok". Je gegevens worden nooit doorgegeven en je kan je altijd eenvoudig uitschrijven.

   Testimonials

   Wat anderen vertellen

   .