17 juni 09:30-11:30

Eventet är kostnadsfritt. Anmäl dig nu för att säkra din plats👇 

00 Dagar
00 Tim.
00 Min.
00 Sek.

Talare

Generalsekreterare 

Föreningen Norden

Josefin 

Carlring

Insikter för att kunna ge utsikter. Josefin presenterar vår stora undersökning som bland annat handlar om mobilitet i norden.

 

Nordjobb 

Sverige

Anna Scaramellini

Nordjobb är ett nordiskt arbetsmarknadsprogram för unga mellan 18 och 30 år, som årligen förmedlar 760 säsongjobb till unga i hela Norden. Anna berättar mer.

Spotify - 

HR Lead Freemium Business Unit/VP HR

Mikael Bäckström

Spotify bidrar med näringslivets perspektiv. Mikael berättar om Spotifys ny policy: "Working From Anywhere".

Ansvarig opinionsbildning och påverkan, Svenska Turistföreningen

Daniel Skog

En av de senaste tillskotten bland arbetsgivare som erbjuder säsongsjobb i Sverige är Svenska Turistföreningen. Daniel berättar om värdet för SV Turistförening.

Nordjobbare 

Island

Ida Berg

Ida är just nu på Island för att Nordjobba. Hon checkar in och berättar om varför hon tycker det är viktigt med Nordjobb. Hon skildrar också sina upplevelser såhär långt.

 

Remote Lab

Founder

Maria Svensson Wiklander


Ambassadör UD

Ingrid Johansson

Ingrid delar med sig av sina lärdomar som tidigare Nordjobbare och hur det har hjälpt henne idag i rollen om ambassadör hos UD. 

Vi som arrangerar

Huvudarrangör

Föreningen Norden har i över 100 år verkat för ett integrerat och hållbart Norden. Ett Norden där människor möts över landsgränser genom relationer, resor, studier och arbete. Tillsammans med våra nordiska systerföreningar vill vi utforma ett Norden där människor vill bo, leva och skapa tillsammans med andra. I gemensam sak drev vi på 1950-talet igenom arbetet med att avskaffa de nordiska gränshindren.

Medarrangör

Med mobilitetsprogrammet Nordjobb har vi sedan 1985 förmedlat över 27 000 säsongsjobb till unga i Norden och Europa. Med Nordjobb vill vi öka ungas mobilitet mellan länderna för att öka den språkliga och kulturella förståelsen mellan den kommande generationens kreatörer, ledare, innovatörer och skapare av det nordiska samarbetet och gemenskapen.

.