Η εκπαίδευση Master Practitioner in Eating Disorders είναι συνολικής διάρκειας 112 ωρών και πραγματοποιείται σε 7 Σαββατοκύριακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με δυνατότητα για Δια Ζώσης & διαδικτυακής παρακολούθησης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχει γνώσεις, δεξιότητες και θεραπευτική καθοδήγηση για όλες τις Διατροφικές Διαταραχές, όπως υπερφαγικά επεισόδια, Βουλιμία, φόβος για την τροφή, Ανορεξία, εμμονή με αλλεπάλληλες δίαιτες.

Παρέχονται καινοτόμες και πρακτικές εκπαιδεύσεις προς Επαγγελματίες Υγείας που δουλεύουν με Διατροφικές Διαταραχές και παχυσαρκία σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά.

H διδακτέα ύλη διδάσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με την αντίστοιχη εκπαίδευση του NCfED στην Μεγάλη Βρετανία με δυνατότητα On Demand παρακολούθησης των μαθημάτων 1 εργάσιμη ημέρα μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού Σαββατοκύριακου.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης, παρέχεται στους επιτυχόντες της διαδικασίας αξιολόγησης το πιστοποιητικό Master Practitioner ιn Eating Disorders & Obesity, απευθείας από το NCfED και την σφραγίδα της British Psychological Society.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εκπαίδευση Master Practitioner in Eating Disorders

Εκπαιδευτές

Εκπαιδεύσου από καταξιωμένους επαγγελματίες από όλο το φάσμα σωματικής και ψυχικής υγείας και γίνε ο καλύτερος health coach του πελάτη σου.

Ευάγγελος Ζουμπανέας

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Διευθύνων Σύμβουλος

Μαργαρίτα-Αγγελική Σχινά

Κλινή Ψυχολόγος

Επιστημονική Υπεύθυνη

Ιωάννα Κοντελέ

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Εκπαιδεύτρια

Follow us on

.