Digital agilitet med MPI Tech

I takt med at verdenen og forretningen bliver mere digital handler det stadig om dokumenter og om at få budskaberne ud til kunderne gennem den rigtige kanal, i det rigtige format og ikke mindst til tiden.

Udfordringerne kan være mange når man skal vælge og implementere de applikationer, der bedst understøtter hele organisationen og ikke mindst den kunderettede del af kommunikationen. Den løsning, der passer i det ene hjørne af organisationen spiller ikke altid sammen med det, man bruger i andre afdelinger. Derfor er udfordringen at levere et ensartet output, der virker på alle platforme.

Hos MPI Tech er vi eksperter i processer. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at drive og optimere arbejdsgange og processer med dokumentet i centrum og med fokus på at gøre det fleksibelt, simpelt og tilgængeligt. Kunne du tænke dig at høre mere om det, vil vi gerne invitere dig til en gratis inspirationseftermiddag på Arken i Ishøj. Tilmelding foregår via formularen nedenfor.

Udtræk indhold

Information er vigtig! Vores løsninger udtrækker information og bevarer den så den også kan anvendes i fremtiden.

Evaluer og kontroller

Indfør chek points i processerne, så I altid er sikre på, at den information, der sendes ud er korrekt.

Styr på processerne

Vi hjælper med at automatisere processerne og optimerer jeres flows.

Konvertering

PDF er blevet dagens standardformat. Vores løsninger hjælper med at alt output overholder standarderne uanset input formatet.

Tilpas dokumenterne

I stedet for at smide penge efter dyre skabeloner til hver eneste applikation, kan man med vores løsninger ensarte designet senere i processen.

Rapporter og status

Administrationsmoduler sikrer, at man kan følge sit job hele vejen fra skabelse til det lander på sin destination.