...

Utveckla ditt ledarskap

Syftet med skrivuppgiften är att utveckla och reflektera över ditt ledarskap.
Du kommer få ett mail tidigt på morgonen under varje dag i 30 dagar. Du skriver när du vill på dagens ämne (inom ledarskap) i cirka 10 minuter.


Skrivprocessen kommer att göra dig medveten om vad du vill uppnå i ditt ledarskap, dina mål, styrkor, svagheter, utmaningar och framgångsfaktorer.
Du väljer själv hur du vill skriva. För hand eller i ett dokument. Mejlen börjar komma tidigast dagen efter ditt köp.

OM du inte vill ha den dagliga varianten utan hellre tar alla frågor i ett svep, kan du i stället köpa en pdf med allt samlat. Välj efter klick på köpknappen nedan.

Om du vill ha löpande reflektioner och/eller bevittning (icke dömande!) av mig så kontakta mig för att göra upp om formen för detta. Detta sker givetvis under tystnadsplikt. Enklast är att dela ett dokument i Google Docs (så då behöver du givetvis skriva dina uppgifter där.) Reflektionerna kan ge ytterligare dimensioner av det arbete du gör med ditt ledarskap. Vi kan också boka in några coachingsessioner under ditt skrivande för att ta ditt ledarskap till nya nivåer!

OMDÖMEN

Skrivuppgifterna är fantastiska!

"Insatsen är liten - effekten stor. Att dagligen få fundera gör att det händer positiva saker inuti. Jag vill alltid ha en skrivuppgift nu, för min egen utvecklings skull!"

-Linda

Otroligt nyttigt!

"Otroligt nyttigt att ha någon utomstående som lyfter nya tankesätt och ger feedback på ens funderingar. Man får ett utrymme som är bara mitt, att lyfta frustrationer och tankar till en oberoende part som inte ger svar utan ger nya vinklar öppnar upp för utveckling."

-Hanna

Ordvisa, Linnéa Säll Sidén, 0707555730

.