20 hasznos tanács a sikeres lakáshirdetéshez


Az e-könyvből megismered azt a  20 bevált receptet a lakáshirdetésed megírásához, ami el is adja a lakásod! 


Megtudod belőle, hogyan érdemes hirdetni, milyen szöveg adja el a lakásod, milyen fotókat kell csinálni, és hogyan lehet őket amatőrként is profi minőségben elkészíteni! 

Hogyan írj tartalmas és informatív hirdetési szöveget?

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Hogyan fotózd profi módon a lakásod?

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.

Hogyan készíts alaprajzot?

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.


Miért írtam ezt a könyvet?

Nagyon sok hirdetéssel találkoztam, amik nem vonzóak és nem teszek kíváncsivá az eladó lakás iránt... Ehelyett inkább elriasztanak, mert a képeik sötétek, homályosak, a lakásban rendetlenség van, és egyáltalán nem azt a képet mutatják, amit a lakás valójában nyújtani tudna.

A szövege túl rövid, és nem derül ki belőle semmi lényeges információ vagy ami még rosszabb, egymásnak ellentmondó adatok szerepelnek benne. Tévhit, hogy az emberek nem olvassák el a hosszú hirdetést! Akit komolyan érdekel az ingatlan, az igenis elolvassa!

 

A fenti problémák vezettek arra, hogy írjak egy olyan anyagot, amiben összefoglalom a jó lakáshirdetés ismérveit. Ebben az e-könyvben a lakáshirdetés minden egyes fontos aspektusán végigmegyek, így segítek Neked, hogy tökéletes lakáshirdetést írj! 

Miért olyan fontosak a lakásfotók?

Gondoltad volna, hogy a hirdetés fotói már majdnem eladják a lakásodat? Ha jó lakásfotókat készítesz, az érdeklődők figyelme megakad a képeken! Már az első lépést megtetted: felkeltetted az érdeklődésüket!

Hogyan írj figyelemfelkeltő szöveget?

Ha tudod, kik azok, akik olyan lakásra vágynak, mint a Tiéd, akkor már nyert ügyed van!
Ha meg is tudod őket szólítani, ráadásul az ő nyelvükön beszélsz, el is éred a célod! 

Mi kell még a hirdetésbe?

Ha azt akarod, hogy az érdeklődők átlássák a lakásod helyiségeit és értsék a térkapcsolatokat, akkor bizony alaprajzot is kell készíteni!
Azt is megmutatom, hogyan és mivel!


Ilyen fotókat találsz a könyvben


Mit mondtak azok, akik elolvasták az előző e-könyvemet a lakáshirdetések 7 legnagyobb hibájáról?

Abronits Norbert

Tetszett, és igen hasznosnak találtam, nemcsak mint magánember, de mint korábbi ingatlan-értékesítő is. Sőt, tovább is küldtem olyan barátaimnak, akik éppen a lakásukat árulják. Ha tehetném, kötelező tananyagként oktatnám a home staginget az ingatlanosoknak, s ennek hasznos taneszköze lehetne a te könyved is. 

Hilda Gaebler

Kedves Ildikó, elolvastam a könyvecskét. A felvetett problémával teljesen egyetértek, Ezektől a dolgoktól szoktam Ideges lenni, pl. butorok fényképezése, rendetlenség a lakásban, ami igenis elvonja a figyelmet a lényegről, pl. szoba nagysága stb. Egyetértek, és nagyon jónak tartom. Köszönöm. Üdv. Hilda Gratulálok.

 

Neszmélyi Bernadett

Olyan alapvető dolgokra hívja fel a figyelmet Ildikó, amik elolvasáskor evidensnek tűnnek, de mégsem az, hiszen mégis rengeteg olyan hirdetéssel találkozhatunk, amelyekben elkövetik a 7 hiba valamelyikét, sok esetben akár többet is. Ha megfogadjuk Ildikó tanácsait, elkerülhetjük a hibákat és máris jobb esélyekkel indítjuk a lakás eladást. Jó lenne, ha az ingatlanos portálok is segítenék a minőségi hirdetések elterjedését pl. ezzel az írással.


Milyen bónuszok járnak Neked a könyvhöz?

Képes lakásfotózási tippek

6 oldalas gyűjtemény fontos lakásfotózási tippről a gyakorlatban.
Ha ezeket megfogadod, már ellested a profi fotósok titkait!

Kész hirdetés minta, amit már csak be kell helyettesítened!

Készítettem egy minta hirdetést, amiben minden bemnne van, aminek benne kell lennie egy hirdetésben. Már csak be ka Te lakásodra kell szabni és kész is a hirdetésed! 

Bónusz fotós tippek haladóknak!

Profi fotós szakmai tanácsait osztom meg haladóknak, akik már a megfelelő technikával is rendelkeznek a tökéletes lakásfotókhoz!


Mennyibe kerül a könyv?

Az e-könyv és a három bónusz, amit INGYENESEN kapsz a megrendelésedhez, mindössze 2.970.- Ft-ba kerül.

Rendeld meg most és fizesd ki bankkártyával, így perceken belül kézhez kapod az e-könyvet és akár már holnap eladhatod vele a lakásod!

Mindez most a lakáshirdetésed árának mintegy a feléért, mindössze 2.970.- Ft-ért a Tiéd lehet!