Ok, a šta je NATALNA KARTA?

Natalna karta je tvoj lični Planetarni portret, to je detaljna mapa položaja planeta i aspekata u trenutku tvog rođenja, najličnija mapa svih životnih događaja opisana drevnim jezikom Astroloških simbola.

Tokom 365 dana Sunce napravi prolaz preko čitavog Zodijačkog pojasa - 12 znakova koje koristi Zapadni zodijak (Ovan, Bik...). Svaki od ovih Zodijačkih znakova korespondira sa određenim periodom godine i tradicionalno je povezan sa određenim karakternim osobinama, sklonostima, snagama i slabostima, motivima.

Zadatak Astrologa je da pažljivo proučava orijentaciju, raspored i položaj planeta u odnosu na zodijački pojas, njihove međusobne odnose. To je početak.

Lične planete, Sunce, Mesec, Merkur, Venera i Mars pružaju uvide u lične osobine i ključne crte karaktera pojedinca. Spoljne planete koje se sporije kreću u odnosu na zodijački pojas, Jupiter, Saturn, Neptun, Uran i Pluton, opisujući karakteristike koje su zajedničke za generacije pojedinaca, i u zavisnosti od dodatnih faktora se vrlo pažljivo procenjuje u kojoj meri je prisutan njihov uticaj na pojedinca. Sa dodatnom pažnjom se posmatraju i položaji svake planete i njihov odnos, a tabela planetarnih položaja uključuju dodatne tačke koje se koriste u modernoj Zapadnoj astrologiji, to su Hiron, Severni čvor, Tačka Sreće, asteroidi...

Aspekti su uglovi koje formiraju planete u trenutku vašeg rođenja, oni opisuju planetarne teme koje su faktori podrške ili izazova, to su tačke napetosti ili finog protoka, uspešne realizacije ili iznova prilika za poboljšanje i promene.

Dvanaest kuća horoskopa predstavljaju sve oblasti ljudskog života koje se nižu od istočne tačke Ascendenta tj. od tačke Rođenja (I kuća ) do same Smrti (XII kuća).

Analizirajući položaje planete u svakoj kući astrolozi analiziraju i definišu sve oblasti i događaje, životne događaje i determinišu nivoe usklađenosti sa ljudima u životu pojedinca. 

TVOJ POKLON NATALNA KARTA sadrži
* Tvoja Natalna karta
* dodatna stranica koja sadrži sve planetarne položaje, elemente, kvalitete, aspekte, dostojanstva
* Tvoja Numerološka karta


I ne samo to
Spremila sam i SPECIJALNI
 dodatak POKLON Vodič za analizu tvog Astrološkog portreta koji će biti prva pomoć prilikom tumačenja Natalne karte.

Dakle, DA, definitivno ćeš imati sve što je neophodno za astrološku i numerološku analizu korak po korak. 

NAJBOLJI NAČIN da uvek imaš sve ASTROLOŠKE ODGOVORE 


Šta sve možeš sa Natalnom kartom u rukama?

Spicum Astro Community BASIC članstvo

Ako želiš i više, želiš da postaviš pitanja u vezi svog natalnog horoskopa:
Pozivam te da se pridružiš Spicum Astro Community BASIC , u kojoj 
na jednostavan način možeš biti u toku sa aktuelnim astrološkim događajima, dobiti pojašnjenja i informacije, otkriti značenja najvažnijih astroloških položaja i saznati kako da iskoristiš ove informacije za realizaciju tvojih ličnih ciljeva, sticanje uvida u postojeće probleme, i najvažnije - KAKO da napraviš niz značajnih pozitivnih PROMENA i život živiš na NAJBOLJI NAČIN.

NAŠ RAD sa astrološkim analizama se odvija u Realnom Vremenu i to je ključna razlika u razumevanju svih ovih obrazaca i energija.  


Za tebe je Spicum Astro Community BASIC članstvo jer... 

... tvoj radoznali um uvek rado traži dostupne odgovore i rešenja

... si pasionirani ljubitelj astrologije, čitaš nedeljni, mesečni, godišnji, ljubavni horoskop

... učiš ili si učio astrologiju, želiš da redovno vežbaš i usavršavaš astrologiju i numerologiju

Izuzetno brzo ćeš pronaći mnogo razloga da budeš redovan član naše Astrološke zajednice


Benefiti Spicum Astro Community BASIC članstva

KADA?

Svakih 14 dana
UTORAK 18h

GDE?

Zoom platforma

TRAJANJE?

50 minuta

KOLIKO?

10€/Mesečno

Spicum Astro Community BASIC članstvo je dostupno po specijalnoj ceni dok je u toku uvođenje novih usluga na mojim Web stranicama.

Ukoliko se pridružiš SADA dobijaš garantovanu ISTU CENU ČLANSTVA sve dok si redovan član SAC Basic.
Takođe dobijaš 20% popusta na sve astrološke usluge u intervalu tvog plaćenog članstva.

.