* Znam da si već mnogo puta čitala o svom Sunčevom znaku, podznaku i položaju Venere i Marsa

* Verovatno i znaš koji sistem kuća i zašto koristiš i stotine zanimljivih činjenica o zodijačkim znacima

* Pa već i vrapci ponavljaju da su Jarčevi tvrdoglavi i uporni, a Bikovi nepopravljivi hedonisti

* Ali da li znaš da tvoja Venera u Devici ima drugačije karakteristike od Mirine, jer su različito aspektovane i imaju različite dispozitore? I šta čini tvoj položaj ipak tako posebnim?

* Došlo je vreme da odbaciš sve stereotipe, otvoriš se za prava astrološka znanja i prepustiš se ljubavi prema astrologiji i numerologiji

* A ako pitaš mene SVAKI TRENUTAK je PERFEKTAN za novi početak ...

OVA SPECIJALNA ponuda BLIC ANALIZE Vašeg Natalnog horoskopa namenjena je samo Vama koji ste već dobili od nas Natalnu kartu.

BLIC ANALIZU možete uplatiti bilo da vas interesuje GODIŠNJI HOROSKOP 2021/2022, UPOREDNI horoskop, Numerološka analiza, aktuelne astrološke promene (npr kvadrat Rx Saturna i Rx Urana), povratak Čvorova...

POTREBNO je samo da prilikom unosa u polje Tvoji podaci dodatno navedete i kod "SPEC2022", izvršite uplatu i zakažete svoj termin


NAJBOLJI NAČIN da uvek imaš sve ASTROLOŠKE ODGOVORE 

KADA?

Svaki dan osim nedeljom

Prepodne/Popodne

GDE?

Viber/Tel

Ok, a šta je NATALNA KARTA?

Natalna karta je tvoj lični Planetarni portret, to je detaljna mapa položaja planeta i aspekata u trenutku tvog rođenja, najličnija mapa svih životnih događaja opisana drevnim jezikom Astroloških simbola.

Tokom 365 dana Sunce napravi prolaz preko čitavog Zodijačkog pojasa - 12 znakova koje koristi Zapadni zodijak (Ovan, Bik...). Svaki od ovih Zodijačkih znakova korespondira sa određenim periodom godine i tradicionalno je povezan sa određenim karakternim osobinama, sklonostima, snagama i slabostima, motivima.

Zadatak Astrologa je da pažljivo proučava orijentaciju, raspored i položaj planeta u odnosu na zodijački pojas, njihove međusobne odnose. To je početak.

Lične planete, Sunce, Mesec, Merkur, Venera i Mars pružaju uvide u lične osobine i ključne crte karaktera pojedinca. Spoljne planete koje se sporije kreću u odnosu na zodijački pojas, Jupiter, Saturn, Neptun, Uran i Pluton, opisujući karakteristike koje su zajedničke za generacije pojedinaca, i u zavisnosti od dodatnih faktora se vrlo pažljivo procenjuje u kojoj meri je prisutan njihov uticaj na pojedinca. Sa dodatnom pažnjom se posmatraju i položaji svake planete i njihov odnos, a tabela planetarnih položaja uključuju dodatne tačke koje se koriste u modernoj Zapadnoj astrologiji, to su Hiron, Severni čvor, Tačka Sreće, asteroidi...

Aspekti su uglovi koje formiraju planete u trenutku vašeg rođenja, oni opisuju planetarne teme koje su faktori podrške ili izazova, to su tačke napetosti ili finog protoka, uspešne realizacije ili iznova prilika za poboljšanje i promene.

Dvanaest kuća horoskopa predstavljaju sve oblasti ljudskog života koje se nižu od istočne tačke Ascendenta tj. od tačke Rođenja (I kuća ) do same Smrti (XII kuća).


Šta sve možeš sa Natalnom kartom u rukama?

Spicum Astro Community BASIC članstvo

Ako želiš i više, želiš da imaš redovno priliku da pratiš astrološka kretanja, da postavljaš pitanja u vezi svog natalnog horoskopa:
Pozivam te da se pridružiš Spicum Astro Community BASIC , u kojoj 
na jednostavan način možeš biti u toku sa aktuelnim astrološkim događajima, dobiti pojašnjenja i informacije, otkriti značenja najvažnijih astroloških položaja i saznati kako da iskoristiš ove informacije za realizaciju tvojih ličnih ciljeva, sticanje uvida u postojeće probleme, i najvažnije - KAKO da napraviš niz značajnih pozitivnih PROMENA i život živiš na NAJBOLJI NAČIN.

NAŠ RAD sa astrološkim analizama se odvija u Realnom Vremenu i to je KLJUČ za sve odgovore.  

Spicum Astro Community BASIC članstvo je dostupno po specijalnoj ceni dok je u toku uvođenje novih usluga na mojim Web stranicama.

Ukoliko se pridružiš SADA dobijaš garantovanu ISTU CENU ČLANSTVA sve dok si redovan član SAC Basic.

Sve dok si redovan član Spicum Astro Community BASIC dobijaš 20% popusta na sve astrološke usluge, kurseve Astrologije i Numerologije i Individualne časove.


Za tebe je Spicum Astro Community BASIC članstvo jer... 


Želiš da iskusiš kako profesionalni astrolog pristupa analizi natalne karte uz korišćenje čitavog spektra tehnika Numerologije 

Želiš da saznaš više o novom jeziku simbola kako bi bolje razumeo sve(t) oko sebe, sebe i ljude koji te okružuju 

Želiš da saznaš ponešto o tvojim talentima i pozitivnim osobinama (i ponešto o slabostima <3)

... tvoj radoznali um uvek rado traži dostupne odgovore i rešenja

... si pasionirani ljubitelj astrologije, čitaš nedeljni, mesečni, godišnji, ljubavni horoskop

... učiš ili si učio astrologiju, želiš da redovno vežbaš i usavršavaš astrologiju i numerologiju

Izuzetno brzo ćeš pronaći mnogo razloga da budeš redovan član naše Astrološke zajednice.