Tarts velünk a Klubba!

Dr. Nicholas Demetry

Legyél spirituális egységben a változások idején

Az egész világ átalakulásban van, amely rengeteg bizonytalanságot, szorongást és félelmet kelt. Ha szeretnél a kihívásokkal könnyebben szembenézni és nyugodtan, bizakodóan élni a változások idején, akkor ismerd meg mélyebben önmagad.

Transzformáld az aggodalmakat és félelmeket megértéssé, bölcsességé és szeretetté. 

Várunk havonta 2 alkalommal

az Online Klubba!

Tanítás

Dr. Nick tanításai által jobban megérted a változás folyamatát és felfedezed a gondolati, érzelmi és viselkedési mintázatokat, melyek gyökere gyakran a múltban rejlik.

A transzformációs munkát Dr. Demetry A Jelenések könyvének rejtett tanításai mentén illetve Daszkalosz és St. Germain ránk hagyott tanításain keresztül végezzük.

A találkozókon Dr. Nick személyes kérdésekre is válaszol, hogy a jelen kihívásaival könnyebben megbírkózz.

Meditáció

A vezetett meditációk során megtisztul az energiameződ, csökken a stressz és harmónikusabb állapotba kerülsz fizikailag, érzelmileg és mentálisan. Belépsz a középpontodba és összekapcsolódsz lelked tiszta fényével az arkangyalok, felemelkedett mesterek és égi segítők jelenlétében.

Élő + felvétel

A Klub célja az is, hogy élőben csatlakozzunk, közösen létrehozzunk egy teret, amiben gyógyulhatunk és fejlődhetünk Dr. Nick vezetésével. Együtt mindig hatékonyabb.

Azonban előfordulhat, hogy mégsem tudsz jelen lenni. Így sem csúszol le a tanításról, mert felvételről elérhető lesz, a meditációkat letöltheted, így bármikor meghallgathatod és gyakorolhatod.

Melyiket választod?

1 hónap

 • Havonta 2 online találkozó
 • Mp3 Letölthető lélekgyógyító meditációkDíja: 5.500 Ft/hó

  3 hónap

  • Összesen 6 tanítás és meditáció
  • havonta 2 online élő találkozó
  • A korábbi találkozók felvételei
  • Mp3 Letölthető lélekgyógyító meditációk

  Díja: 16.500 Ft helyett csak 14.000 Ft/3 hó

  Hogyan tudsz részt venni a klubban?

  Válaszd ki, hogy melyik csomagot kéred és kattints a sárga gombra. A gomb automatikusan a regisztrációs oldalra vezet, ahol megadhatod számlázási adataidat.  Fizetni átutalással tudsz, amihez automatikusan díjbekérőt kapsz.

  Dr. Nick Demetry és az Etherikos iskola megbízásából Perneczky Andrea intézi az online feladatokat, így a díjbekérő automatikusan tőle érkezik. Kérjük utald át a díjat.
  A díj beérkezése után emailben kapod meg a számlát.

  A klubtagságod a díj beérkezéseével aktíválódik, tehát akkor kapsz hozzáférést kapsz az élő találkozókhoz és a felvételekhez.

  Amennyiben más fizetési megoldást szeretnél vagy kérdésed van írj Andreának.

  A Klubot vezeti

  Dr. Nick Demetry

  Nemzetközileg praktizáló holisztikus pszichiáter, tanító, számos könyv szerzője. Amerikában született, családja görög származású. Gyermekkora óta érdeklődik a spiritualitás és gyógyítás iránt. Az orvosi és pszichiáteri képzést követően különböző kultúrák alternatív gyógyító technikát sajtította el és hozta létre iskoláját a Nemzetközi Etherikos Iskolát, melynek célja a béke támogatása spirituális gyógyítás és tanítás útján.
  Dr. Nick gyermekkora óta tisztánlátó és gyógyító képességekkel rendelkezik, melynek köszönhetően fiatalon megértette, hogy sokkal többek vagyunk annál, mint amit általában gondolunk.

  .