Tarts velünk a meditációs estékre!

Dr. Nicholas Demetry

Legyél spirituális egységben a változások idején

Az egész világ átalakulásban van, amely rengeteg bizonytalanságot, szorongást és félelmet kelt. Ha szeretnél a kihívásokkal könnyebben szembenézni és nyugodtan, bizakodóan élni a változások idején, akkor ismerd meg mélyebben önmagad.

Transzformáld az aggodalmakat és félelmeket megértéssé, bölcsességé és szeretetté. 

Várunk havonta

az Online Klubba!

Tanítás

Dr. Nick tanításai által jobban megérted a változás folyamatát és felfedezed a gondolati, érzelmi és viselkedési mintázatokat, melyek gyökere gyakran a múltban rejlik.

A transzformációs munkát Dr. Demetry A Jelenések könyvének rejtett tanításai mentén illetve Daszkalosz és St. Germain ránk hagyott tanításain keresztül végezzük.

A találkozókon Dr. Nick személyes kérdésekre is válaszol, hogy a jelen kihívásaival könnyebben megbírkózz.

Meditáció

A vezetett meditációk során megtisztul az energiameződ, csökken a stressz és harmónikusabb állapotba kerülsz fizikailag, érzelmileg és mentálisan. Belépsz a középpontodba és összekapcsolódsz lelked tiszta fényével az arkangyalok, felemelkedett mesterek és égi segítők jelenlétében.

Élő + felvétel

A Klub célja az is, hogy élőben csatlakozzunk, közösen létrehozzunk egy teret, amiben gyógyulhatunk és fejlődhetünk Dr. Nick vezetésével. Együtt mindig hatékonyabb.

Azonban előfordulhat, hogy mégsem tudsz jelen lenni. Így sem csúszol le a tanításról, mert felvételről elérhető lesz, a meditációkat letöltheted, így bármikor meghallgathatod és gyakorolhatod.

Vegyél részt a következő találkozón!

Addig vásárold meg a novemberi felvételt

Az esti online találkozón való részvétel/ felvétel díja: 3.300 Ft

Legegyszerűbb

Bankkártyával

Biztonságos, gyors vásárlás zéró banki költséggel, 

amellyel időt spórolsz magadnak és a szervezőknek.

(Külföldről ezt válaszd)

megvásárolható: november 27.

  Banki átutalással

  Hagyományos megoldás

  megvásárolható: november 27.

  Csak a meghirdetett esemény/ felvétel díját fizesd, előre nem tudunk több alkalomra pénzt elfogadni!!

  KÜLFÖLDRŐL KÉRJÜK BANKKÁRTYÁVAL FIZESS!

  Hogyan tudsz részt venni az online találkozón?

  Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni és kattints a sárga gombra. A gomb automatikusan a regisztrációs oldalra vezet, ahol megadhatod számlázási adataidat és regisztrálhatsz vagy fizethetsz. 

  Dr. Nick Demetry és az Etherikos iskola megbízásából Perneczky Andrea intézi az online feladatokat. Regisztáció/ vásárlás után tőle kapsz visszaigazolást emailben, illetve a  díjbekérő/ számla is automatikusan Perneczky Andreától érkezik.

  BANKKÁRTYA esetén:

  Sikeres fizetés után azonnal megkapod a részvétel belépési kódját emailben, illetve a számlát. Gyors, egyszerű és nem kerül pénzedbe.

  UTALÁS esetén: 

  Ha az átutalást választod automatikusan díjbekérőt kapsz, ami alapján a fenti határidőig kérjük rendezni a díjat.

  A díj beérkezését követően 24 órán belül emailben kapod meg a  hozzáférést az élő találkozókhoz és/vagy a felvételekhez és a végszámlát.


  Amennyiben a fenti határidőn túlmenően fizetsz, akkor az online, élő találkozón nem tudjuk garantálni a részvételt, azonban a felvételt megkapod.

  Amennyiben más fizetési megoldást szeretnél vagy kérdésed van írj Andreának

  Az Általános szerződési feltételekről itt tájékozódhatsz.

  A Klubot vezeti

  Dr. Nick Demetry

  Nemzetközileg praktizáló holisztikus pszichiáter, tanító, számos könyv szerzője. Amerikában született, családja görög származású. Gyermekkora óta érdeklődik a spiritualitás és gyógyítás iránt. Az orvosi és pszichiáteri képzést követően különböző kultúrák alternatív gyógyító technikát sajtította el és hozta létre iskoláját a Nemzetközi Etherikos Iskolát, melynek célja a béke támogatása spirituális gyógyítás és tanítás útján.
  Dr. Nick gyermekkora óta tisztánlátó és gyógyító képességekkel rendelkezik, melynek köszönhetően fiatalon megértette, hogy sokkal többek vagyunk annál, mint amit általában gondolunk.

  Szeretnél még több meditációt és tanítást?

  Itt megvásárolhatod a korábbi felvételeket

  Nyári klubtalálkozó csomag

  6 tanítás és lélekgyógyító meditáció

  Mp3-ban letölthető az összes anyag

  Díja: 14.990 Ft

  .