Relax &Renew


Rusten en loslaten om in volle kracht te herrijzen.

Hallo lieve mooie vrouw, het is tijd om te rusten. 

Ben je moe, gestresst, altijd druk in je hoofd en weet je niet hoe je uit de molen van actie en reactie moet stappen? Herken je de behoefte om terug te keren naar de Bron, naar jouw natuur, om weer contact te maken met je eigen ritme? Er is een simpele remedie voor:

RUST

Fase #1


Jouw reis 

naar Jezelf


 • Ontspan en laat los met verschillende en opbouwende Yoga Nidra opnames, een diepe ontspanningsoefening
 • Maak 40 dagen lang, elke dag een reis door je lichaam
 • Wanneer en waar het jou uitkomt 
 • Inspiratie en (yoga)lessen via mail en Zoom

Leer met een 

kleine groep online

 • Wat is ontspanning en waarom is het zo belangrijk én lastig in deze tijd, voor vrouwen. 
 • Leer simpele ademtechniek en yoga oefeningen om toe te passen in je dagelijks leven
 • Wat is Yoga Nidra
 • Leer hoe yoga de beoefening van Yoga Nidra ondersteunt en versterkt

Praktisch 

40 dagen online


 • We beginnen op 12 januari met de eerste live sessie, je kan deze later terug zien
 • Doe 40 dagen lang iedere dag Yoga Nidra  fase #1
 • Audio opnames die je kan luisteren zonder internet
 • 3x een online bijeenkomst via Zoom
 • Verdiepende podcasts

De eerste RUST dag van fase #1 is op 12 januari.

Geef je nu op en krijg een eerste yoga nidra opname om direct te kunnen beginnen met diep rusten.

Testimonials

De prijs

voor de Live online Cursus Rust met yoga nidra is

127 euro

Heb je nog vragen en wil je graag eerste kennismaken? Boek dan een gratis online kennismaking met mij.

7 Voordelen van 

Yoga Nidra 

✔️ Stress verminderen

✔️ Omgaan met chronische pijn en vermoeidheid

✔️ Betere kwaliteit van slaap

✔️ Minder angstig

✔️ Betere concentratie en focus

✔️ Voel je diep verbonden met wie je werkelijk bent

✔️ Herstel van balans in je lichaam


Yoga Nidra 

De kunst van diepe bewuste ontspanning Diep van binnen weet je wel dat rust bovenaan je To Do lijstje zou moeten staan, maar hoe doe je dat? Als er iedere dag veel van je gevraagd wordt of wanneer je veel van jezelf vraagt is rusten niet vanzelfsprekend. Heb de moed om te rusten, doorbreek de vicieuze cirkel van vermoeidheid en ervaar de helende en creërende kracht van je lichaam met mijn 40 dagen Relax en Renew online cursus.


Mijn doel is om jouw leven elke dag een beetje lichter en aangenamer te maken.

Relax en Renew 

kan je helpen om door de uitdagingen van je leven te navigeren en je gevoel van gezondheid, kalmte en innerlijke kracht te vergroten.

Wat houdt Relax en Renew Yoga Nidra in?


⭕ Volg 40 dagen yoga nidra, iedere dag en wanneer het jou uitkomt. Of zo vaak als je kan en wil. Alles is een uitnodiging om diep te rusten. 

⭕ Er zijn yoga nidra opnames die je beluistert via Vimeo (dit is een online platform zoals Youtube maar dan rustiger). Je kan deze opnames ook beluisteren zonder internet. 

⭕ Deel je ervaring, stel je vragen en doe een gezamenlijke meditatie tijdens de drie online bijeenkomsten op woensdagavonden van 20:15-21:15

⭕ Leer simpele extra oefeningen voor rust en verdieping 

⭕ Verdiepende yoga oefeningen en lessen met pranayama (ademtechniek) en asana's (houdingen) die verbonden zijn aan de eerste rustfase van Relax en Renew


Waarom alleen voor vrouwen?

Veel Yoga Nidra leraren werken met alle geslachten en gender-non-conforme mensen.

Ik richt me met de online 40 daagse rust-cursus Relax & Renew op het ondersteunen van mensen die zich als vrouw identificeren om te durven rusten. 

Waarom? Veel vrouwen hebben een lange geschiedenis van zich niet veilig voelen in hun lichaam. Ze hebben geleerd hoe ze hun gedachten kunnen verdringen en zich gehaast naar het volgende moment te begeven, en leven in een wereld die hen dwingt een vrouwelijke cycli buiten de grenzen van de 24 te negeren. 

Ik geloof dat dit vrouwen heeft verwond en hun diepe kennis van zichzelf heeft onderdrukt. Door vrouwen uit te nodigen om diepe rust te ervaren, voelen ze zich veilig in hun lichaam en krijgen ze de innerlijke toestemming om te voelen, diep te ontspannen en uiteindelijk hun aangeboren wilde en intuïtieve kracht terug te eisen. Ik vrouwen als belangrijke aanjagers van verandering, mits ze goed uitgerust zijn. Daarom heb ik een volledige yoga nidra cursus ontwikkeld, speciaal voor vrouwen. Relax & Renew is wat je krijgt als je yoga nidra, kundalini yoga, vrouwelijk empowerment en community building combineert. 

Zoals het Chinese spreekwoord zegt: "Als slapende vrouwen wakker worden, bewegen bergen."

"Happiness comes from relaxation"

Relax & Renew 

is een 40-daagse online rust-cursus voor vrouwen. Door middel van Yoga Nidra, yoga, meditatie, schrijfoefeningen en yoga kom je weer in contact met je intuïtie, van waaruit je kan voelen wie je bent als je meer rust krijgt in je leven en vanuit jouw innerlijke kracht keuzes kan en mag maken. Vanuit het comfort van je eigen huis creëer je je eigen rust-plek, als een persoonlijke tempel waar jij 40 dagen lang kan rusten, loslaten en opladen.  

Yoga Nidra - de Yogische Slaap  

Heb je moeite om dingen los te laten, lijdt je aan slaapgebrek, heb je een zware herinnering te verwerken, een burn-out os last van angst of paniekaanvallen? Dan is het zeer heilzaam om Relax & Renew te volgen. De Yoga Nidra sessies in deze cursus hebben een grote helende kracht voor iedereen die een dieper gevoel van vrede wil ervaren en een diepere verbinding met zichzelf wil maken. De beoefening van Yoga Nidra brengt je in een staat van harmonie, balans en innerlijke rust. Vanaf hier kan je de helende kracht in je lichaam aanspreken en genezen, herstellen en ontwaken voor jouw ware, gelukzalige en eeuwige Zelf. 

Kundalini Yoga - Yoga van het Bewustzijn

Is krachtige techniek om de energie in je lichaam vrij te maken. Laat je niet imponeren door het woord "Yoga", want er zijn geen ingewikkelde en langdurige poses tijdens deze rust-cursus. We gebruiken pranayama (ademtechniek), mantra (de kracht van trilling) en toegankelijke yoga oefeningen om je lichaam te (leren) ontspannen. Vanuit Kundalini Yoga doen we oefeningen gericht op het zenuw- & klierstelsel, om op subtiel niveau je lichaam te laten weten dat het mag rusten en je de signalen weer leert herkennen. 

 

"

Ik hou van de pit, het vuur en de energie van de Kundalini yoga. Het heeft me al vanaf mijn 20's in mijn kracht gezet en is een onmisbaar gereedschap in mijn leven. Maar nadat ik jaren te veel ballen hoog had gehouden was ik uitgeput en opgebrand. Het leven voelde zwaar, ik kon nergens meer van genieten en was alleen maar bezig met wat ik allemaal nog moest DOEN. Door de permanente onrust was ik de verbinding kwijt met wie ik werkelijk was...

De herinnering aan mijn krachtige authentieke IK werd steeds vager. Mijn to-do lijst was altijd lang. Wegstrepen en nieuwe acties gingen gelijk op. Wanneer heb ik tijd om te rusten? Morgen. Nee, geen tijd. Volgend jaar zal het wel rustiger zijn. Maar ik ben nu zo moe... 

Toen ik mezelf 10 keer op een dag, een week lang had horen zeggen "ik ben zo druk" en "ik ben zo moe" was de maat vol, en vanuit de diepte van mijn Zijn wist ik;

Als ik in Licht en Liefde wil leven, moet ik die kwaliteiten eerst in mijzelf hervinden.

Vanuit de Kundalini Yoga traditie was ik vertrouwd met het concept van 40 dagen Sadhana waarbij je 40 dagen iedere dag een meditatie of serie yoga oefeningen doet. En ik besloot dat het nu tijd was om 40 dagen te rusten.
De momenten van rust werden al snel oases van ontspanning waar ik steeds meer naar uitkeek. Door verschillende opbouwende en verdiepende Yoga Nidra meditaties te doen kwam ik weer in contact met mijn vrouwelijke kracht. Ik zocht er ondersteundende oefeningen bij vanuit Kundalini Yoga die mijn zenuwstelsel tot rust te brachten, me bewust maakten van mijn gedachten en projecties 
en me hielpen mijn kracht te hervinden. Deze 40 dagen sadhana werd uiteindelijk een jaar en is een permanent fundament geworden van waaruit ik weer voel wat ik echt nodig heb om geluk te ervaren, kan loslaten wat mij niet meer dient en mijzelf vanuit vrouwelijke creatie-kracht te ontwikkelen. 

"


Heb je een vraag? Ik help je graag. 

Neem contact met me op


.