Ondernemers mindset

Misschien heb je als zzp’er te weinig of zelfs geen opdrachten. En heb je hierdoor een lage omzet en winst en misschien heb je zelfs wel helemaal geen winst. 

Hierdoor heb je geen of weinig geld om je tuin en huis te onderhouden en om de studies van je kinderen te betalen. Misschien kun je je hypotheek en arbeidsongeschiktheidsverzekering niet betalen. 

Wellicht kun je niet de vakantie plannen die je graag zou willen en kun je niet die heel mooie kleding kopen die je wilt. En misschien zou je allerlei uitjes en weekenden willen plannen, maar is dat niet haalbaar doordat je daar geen of te weinig geld voor hebt.

Gratis e-book: Ondernemers mindset

Hier ophalen

Razend populair boek

Perfect startende ondernemers en voor ondernemers die hun mindset willen verbetreen. Nadat je dit boek hebt gelezen haal je meer uit je onderneming. 


Over ondernemers mindset

Hoofstuk 1

De gedachten die je hebt, hebben een zeer grote invloed op de resultaten die je behaalt. Soms heb je als zzp’er zelfs geen flauw idee van dat je gedachten je eigen succes saboteren. Als je dit e-book leest ga je inzien dat de gedachten die je hebt een grote invloed hebben op het resultaat wat je bereikt.

Hoofdstuk 2

Hoe kun je bij jezelf succesvolle, voedende en gunstige gedachten creëren waardoor je meer opdrachten krijgt en je je omzet en winst vergroot.

Hoofdstuk 3

Wil je betere resultaten? Denk dan op een andere wijze!

Rob Wuijster

Rob heeft een studie gemaakt van oorzaken van succes. 

Waarom is de ene ondernemer wel succesvol en de andere niet? 


Ondernemers mindset

Schijf hier in voor gratis ondernemerstips. We beginnen met het e-book!

.