Ophelia Invest præsenterer:

Nyt onlinekursus:

Din Første Investering

- enhver nybegynders ultimative introduktion til aktiemarkedet. 

Et onlinekursus, som er up-to-date og serveret i en "jeg-tager-dig-i-hånden"-undervisningsstil, så du står tilbage med alt, du skal bruge for at skabe en passiv indkomst på en idiotsikret måde.


Sarah Ophelia Møss fra Ophelia Invest har allerede hjulpet 40.000 nysgerrige privatinvestorer til at føle sig trygge, når de træder ud på aktiemarkedet for første gang.

Det nye onlinekursus Din Første Investering er lavet til dig, der vil have forklaret aktiemarkedet på en nem og overskuelig måde, så du har det fulde overblik - og kan sove trygt om natten, når du har investeret dine penge.


Forestil dig at tage kurset...


Du lærer alt, du skal vide om aktiemarkedet som nybegynder.

Hverken mere eller mindre.

I et tempo du kan følge med i, selv hvis du aldrig har beskæftiget dig med aktier før. Du får den nyeste og mest præcise grundlæggende viden om investeringer i aktier, fonde og ETF’er.

Og så får du selvfølgelig også de værktøjer, Sarah Ophelia Møss selv har brugt til at finde frem til sin egen profil som investor (investorprofil) og den strategi, hun har udviklet til at lave investeringer, der er økonomisk ansvarlige (og nemme for en begynder at give sig i kast med).

Alt sammen med det ene formål, at du får dine penge til at vokse - og føler dig tryg, allerede fra den dag du køber din første aktie.

JA! Det gælder også dig, der...

...kun kan sætte et par hundrede kroner af om måneden (eller måske bare har et engangsbeløb at gøre godt med lige nu)Hvorfor nye investorer mister penge på ikke at have den rigtige viden:

NYBEGYNDERFEJL: "For at investere skal man have 100.000 kroner på sin bankkonto - og kunne aflæse et firmas årsregnskab uden problemer"


Det er meget almindeligt, at nye privatinvestorer går med meget urealistiske forestillinger om, hvad det kræver at komme igang med at investere.

Der er samtidig en tendens til at finanseksperter taler et indforstået sprog, og det giver en fornemmelse af, at det er utroligt kompliceret (og dyrt) at gå i gang med at investere. 

Og det underbygger vores forestillinger om, at investering er forbeholdt dem, der kan “sproget.”

Det er et kæmpe problem.

Fordi det ekskluderer dig, som gerne ville investere i aktier, hvis bare du fik forklaret det af nogen, der ville oversætte den verden for dig i øjenhøjde og vise dig, hvad du skal gøre for at komme igang - med konkrete eksempler.

Sarah oversætter finansverdenen for dig, så du nemt kan forstå, hvad du skal gøre for at lave en fornuftigt investering, uanset hvor mange penge du har (og hvor lidt du ved på forhånd).

NYBEGYNDERFEJL: Nye privatinvestorer lytter til "eksperter," der anbefaler specifikke enkeltaktier efter egeninteresse

Når nogen anbefaler nye investorer at investere i bestemte aktier på bestemte tidspunkter, burde der blive hejst et lille rødt flag hos enhver. Men når man er ny, ved man ikke altid, hvad man skal være opmærksom på.

Men det er risikabelt at stole på dem, der anbefaler dig at investere i aktier, de selv investerer i.

Og der er desværre alt for mange, som tillader sig at tale deres egne aktier op og andres aktier ned.

Det gør det selvfølgelig svært for dig - som ny investor - at gennemskue, hvad der er rigtigt for dig at gøre.

Derfor har Sarah lavet onlinekurset. Værktøjerne fra kurset udstyrer dig med den viden, du skal bruge, for at træffe dine egne beslutninger.

At lave gode, ansvarlige investeringer med dine penge behøver nemlig ikke være så kompliceret, som mange gør det til.

NYBEGYNDERFEJL: Nye investorer køber aktier uden at lægge en plan først - og taber penge, fordi de går i panik under store kurssving op og ned på aktier


Det er sådan nogle skrækhistorier, vi læser om i medierne - og det bliver derfor vores billede af, hvad aktiemarkedet er.

Derfor er det så utroligt vigtigt, at du selv for forståelse for, hvordan aktiemarkedet fungerer + lægger en plan, der virker for dig. Med de penge, du har til rådighed og med den grad af risiko, du har det godt med.

Fordi det er dine penge. Som du har arbejdet for. Og allerede betalt verdens højeste skat af.

Selvfølgelig skal du have en gennemtænkt og langsigtet plan, for at dine penge kan vokse.

Derfor har Sarah udviklet kurset.

Helt lavpraktisk er det et onlinekursus.

Men det er i virkeligheden den komplette introduktion til aktiemarkedet for nye privatinvestorer som dig, der vil føle dig tryg, før du køber din første aktie. Det er også til dig, der allerede har handlet lidt, men stadig ikke føler dig helt tryg.

Du får også værktøjer, der gør dig afklaret i forhold til din personlige investorprofil og tilbyder dig en konkret plan for hvor meget, hvordan og hvornår du nu vil investere i din fremtid, alderdom, børnebørn eller økonomiske friheder.

Her er ingen lappeløsninger, skjulte hensigter eller subjektiv rådgivning, for du fortjener at opnå en forståelse for din investering på en overskuelig og gennemskuelig måde, som gør dig i stand til at handle selvstændigt og selvsikkert.


Er det her dig?  


👇

 • Du har lyst til at investere, men du ved ikke, hvor du skal starte

 • Du vil gerne skabe mere økonomisk frihed med en passiv indkomst (til at nyde nu eller når du bliver ældre)

 • Når du sidder og researcher på bestemte aktier, mister du hurtigt overblikket og føler dig usikker på, om du har forstået det rigtigt

 • Du føler ikke, du selv kan navigere i eller bedømme dét, der sker på aktiemarkedet

 • Finansbranchen har en tendens til at tale ned til ikke-indforståede, så du ender med at føle dig ekskluderet fra samtalen


Hvis du kan kende dig selv i bare én af dem, så er du det rigtige sted.
Sarah tager dig alvorlig som nybegynder.

Det betyder, at...

 • du får hendes indsigt i, hvordan aktiemarkedet er opbygget, så du kan tage selvstændige beslutninger omkring dine investeringer med ro i maven

 • du får forklaret de psykologiske dynamikker på aktiemarkedet

 • og du får afklaring omkring, hvordan du aktivt bruger dit personlige temperament og din risikovillighed til din fordel

Alt sammen på en omsorgsfuld måde, så du ikke længere føler dig dum eller talt ned til. Så du kan købe aktier med selvtillid og ro i maven.


Kig på ONLINEKURSET: Din Første Investering

Du får altså adgang til alt, du skal vide for at lave din første investering - uden at skulle bekymre dig for dine penge.

Selve kurset er selvfølgelig sat op i den rigtige rækkefølge (så du ikke længere skal gætte dig til, hvor du skal starte og slutte) og i et tempo, hvor du kan følge med - men heller ikke keder dig.


Når du investerer i at få den grundlæggende viden, der gør dig i stand til at tage selvstændige beslutninger omkring din første investering og føle dig tryg ved dine valg, kan du se frem til:

Et onlinekursus med en passioneret underviser, som er top-dedikeret til at lære dig ALT, hun ved, på en simpel og gennemskuelig måde, hvor din fremtidige indtjening er det eneste fokus.

Du får konkrete eksempler, rundvisninger på de mest populære danske investeringsplatforme og værktøjer til at lægge din egen personlige profil og plan.


Når du implementerer, hvad du lærer i kurset…

- undgår du den følelsesmæssige stress, andre oplever, fordi de ikke har lagt en plan, der tager højde for udsving i aktiemarkedet og handler i frygt (fordi de ikke har tilstrækkelig forståelse for de underliggende psykologiske mekanismer, der opstår i et udsving)

- har du lagt en ansvarlig plan for dine penge, så du ikke risikerer at sælge dine aktier med et kæmpetab

- kan du sove trygt om natten, uanset hvordan aktiemarkedet arter sig - velvidende, at du har handlet ansvarligt med dine penge og i sidste ende for dig selv og dem, du lever dit liv sammen med

- kan du begynde at glæde dig til, hvordan du forvalter din passive indkomst, og hvad du vil bruge din økonomiske frihed til


Få den grundlæggende viden om aktiemarkedet og introduktion til de mest populære danske handelsplatforme - i 25 korte videoer.


Kurset består af:

Kurset indeholder 6+ timers undervisning fordelt på 25 videoer og fire timers Bootcamp, der er nemme at overskue og forstå. De 25 korte videoer er:

Video 1: De vigtigste grunde til at investere frem for at lade dine penge stå i banken

Video 2: Hvor meget du kan forvente at tjene på dine investeringer

Video 3: Sådan ved du, hvad din risikovillighed er (din investorprofil)

Video 4: Børsmarkedet. Dig som ny aktionær i et selskab

Video 5: Sådan vælger og bruger du en online børsmægler (Nordnet vs. Saxo vs. DeGiro)

Video 6: Aktivklasser: Sådan vokser dine penge i de forskellige scenarier

Video 7: Aktier. Sådan tjener du penge på aktier

Video 8: Obligationer. Sådan skal du være opmærksom på inflation

Video 9: Indekser. Hvorfor det er smart at investere i et indeks

Video 10: Investeringsforeninger. Hvordan omkostningerne har indflydelse på dit afkast

Video 11: Alternative investeringsmuligheder (Investering i guld og grønne investeringer)

Video 12: Diversificering. Sådan sikrer du dig mod de største udsving i aktiemarkedet

Video 13: Sektorer. Sådan spreder du din risiko i forhold til din investorprofil

Video 14: Defensive og cykliske aktier. Forstå, hvad du investerer i

Video 15: Værdi- og vækstaktier. Forstå, hvad du investerer i

Video 16: Gebyrer. Få et overblik, så du ved, hvad du betaler for (og hvornår)

Video 17: Skat. Få de seneste satser, du skal være opmærksom på

Video 18: Strategi. Få Sarah Ophelia Invest populære metode til at lægge din strategi

Video 19: Aktieanalyse. Sådan laver du aktieanalyse (med konkrete eksempler)

Video 20: Megatrends. Forstå hvilke trends, der kan påvirke din investering

Video 21: Aktiesparekonto. Få endeligt afklaret, om det passer din investorprofil

Video 22: Børneopsparing. Dine muligheder for at investere i dine børns fremtid

Video 23: Bæredygtig investering. Sådan tapper du ind i tidens største tendens

Video 24: De psykologiske dynamikker. Sådan undgår du at lade dine følelser spænde ben for dig

Video 25: Tringuide til begyndere. En 3-trins guide til den nye investor (dig)


Tænker du...

“Når jeg har den grundlæggende viden, hvad gør jeg så - helt lavpraktisk?”

Godt, du spørger.

For at give dig så mange konkrete tilgange og værktøjer som overhovedet muligt, får du også adgang til min populære Bootcamp.

Med Bootcampen får du 4 timers undervisning, som tager udgangspunkt i den grundlæggende viden, du har + giver dig de værktøjer, du skal bruge for at vide, hvordan de danske handelsplatforme virker.

I Bootcampen får du…

 • En gennemgang af investorprofilen, så du ved, hvordan du skal lægge din plan

 • En idiotsikret plan, så du føler dig tryg ved din samlede investering både i dag - og når aktiemarkedet en dag dykker

 • En digital rundvisning på populære handelsplatformene (de online børsmæglere Nordnet, Saxo og DeGiro), så du ikke længere er begynder, når du opretter en profil og køber din første aktie

 • Konkrete eksempler på, hvordan du selv finder og analyserer aktier, så du kan kommer igang med det samme - også selvom du investerer for et begrænset budget på fx 200 kroner om måneden


Hvad så, hvis du har spørgsmål, efter du har set kurset?

Det er der også tænkt på. 

Hop ind i Facebook-gruppen Aktieklubben, som vi driver. Her kan du spørge om alting. Du kan altid tagge Sarah (Ophelia Møss) og forvente personligt svar. Du kan også altid skrive til os på mail: administration@opheliainvest.dk. 

Du kommer ikke til at være alene om din første investering.

I november 2019 udvalgte Berlingske hende til at være én af de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark under kategorien finans, og i år kårede den financielle sammenligningstjeneste, Financer.dk, Sarah som Danmarks største penge-influencer.

I snart 5 år har hun ikke lavet andet end at sørge for, at ingen private investorer (dig, inklusiv) føler sig dumme eller talt ned til. 

Det er hendes mission at gøre det klokkeklart, at du kan lære at investere som privat investor, hvis du har lyst til det.

Hendes undervisningsstil er inkluderende, omsorgsfuld, og hun formidler sin viden i øjenhøjde. Det vigtigste for hende er, at du aldrig føler dig dum. Du kommer altså til at gå fra kurset fuld af selvtillid og klarhed over, hvor du skal starte for at tage de mest ansvarlige beslutninger for din privatøkonomi.

Overskuelig. I rækkefølge. I dit tempo. Her kan alle være med. Ingen skal føle sig forkerte, talt ned til eller presset til at investere i specifikke aktier.

Hun har ingen andre intentioner, end at du tjener penge på din investering - og derfor giver hun dig værktøjerne til at lægge din egen plan, der passer perfekt til dig.

Du skal føle dig tryg hele vejen, og det er du hos Sarah. 


Din pris for endelig at få adgang til enhver nybegynders basale viden og værktøjer til at lave din første investering?

1.495 kroner


 • Øjeblikkelig adgang til alle kursusvideoer + bootcampen

 • Samtlige slides fra bootcampen

 • E-bog: Din investorprofil

 • Strategi-regneark


Kurset er ikke til dig, der...


...ikke gider lægge en plan og hellere vil gamble med dine penge, når omtale af specifikke enkeltaktier stjæler dit fokus (og i bund og grund er lidt ligeglad med, om du taber det hele).

  Kurset er til dig, der...

  ...vil føle dig godt tilpas ved at lave din første investering og har lyst til at opbygge en portefølje (en portefølje er dine samlede investeringer), der er langsigtet og ansvarlig, så du kan sove trygt om natten og glæde dig over, at du har taget styring over dine private investeringer.


   .