Otkrij svoj Challenge ⚡

Ideš u srednju školu i nisi siguran/sigurna koji fakultet da upišeš? Ni jedan fakultet te posebno ne privlači i pitaš se šta je uopšte bitno da razmotriš prilikom izbora fakulteta? 😞 

Imaš neki fakultet na umu, ili par njih koji ti se čine okej, ali se ne osećaš potpuno zadovoljno? 😳 Preispituješ svoje opcije, ne osećaš da imaš dovoljno informacija da presečeš i sa sigurnošću kažeš da je to "to"?

Možda si već na fakultetu, ali nemaš jasnu ideju čime bi tačno da se baviš u životu, šta bi mogao/mogla da radiš kao posao, ili da razvijaš kao karijeru? 🤷 Želiš bolje da upoznaš sebe, pronađeš način da razvijaš svoja interesovanja, testiraš različite mogućnosti koje se nude i kreneš da radiš na svom profesionalnom razvoju?

Svako zaslužuje da radi ono što voli i što ga ispunjava, ali veliki broj nas propusti priliku da otkrije šta je to...

Zato što verujem da svako treba da radi ono što voli i želim da pomognem što većem broju mladih da pronađe pravu karijeru za sebe, upiše fakultet po svojoj meri i iskoristi prilike još u srednjoj i tokom studija da radi na svom profesionalnom razvoju sam osmislila koncept radionice Otkrij svoj Challenge!

Tokom jednodnevne (celodnevne) radionice, radimo na mapiranju tvojih kvaliteta i interesovanja, povezujemo ih sa hobijima i potencijalnim poslovima i istražujemo fakultete i akademije koje će ti dati relevantno znanje, veštine i kontakte da budeš što uspešniji/uspešnija u svojoj budućoj karijeri. Istražićemo sve stereotipe i ograničavajuća uverenja koja gajimo o upisu fakulteta, studiranju, poslu i karijeri i pronaći karijerni put po tvojoj meri.

👉 Na kraju dana zajedničkog rada, imaćeš bolju svest o tome:

• koja su tvoja interesovanja i dominantni kvaliteti,
koji poslovi bi ti išli od ruke,
• koje hobije i dodatne aktivnosti možeš da isprobaš da to testiraš i potvrdiš,
• koji bi fakulteti i akademije bili najbolji izbor za posao i karijeru koju odabereš,

Dodatna pogodnost za prvih troje koji se prijave jeste direktno povezivanje sa osobama koje se bave njihovim željenim zanimanjem i studiraju njihov odabrani fakultet, kako bi mogli direktno da ih pitaju sve što ih zanima i razreše poslednje nedoumice!

Radionica se održava uživo u Beogradu u nedelju, 23. aprila, od 10 do 17h, na adresu Stanoja Glavaša 4. Grupa je ograničena na maksimum 10 osoba.

Cena radionice je 5.000 dinara*, uključuje osveženje po dolasku na radionicu, štampani radni materijal i ručak (lanč paketa iz salaterije Minty - izbor sendviča + soka + slatkiša).

*ako želiš da priustvuješ radionici a nisi iz Beograda, cena je 3.500 umesto 5000 dinara. Ako želiš da prisustvuješ a prijateljem, cena je 8.000 za vas dvoje (4.000 po osobi umesto 5.000).

Kako bi obezbedio/obezbedila svoje mesto na radionici, potrebno je da se prijaviš i izvršiš uplatu do petka, 21.04. Kada ostaviš svoje podatke na mejl ti stižu instrukcije za plaćanje i prateće informacije o radionici. Mesta na radionici se popunjavaju po redosledu uplata.

⭐ Prijavi se za radionicu Otkrij svoj Challenge ⭐

👉 Vidimo se na radionici! 👈

00 Days
00 Hours
00 Mins
00 Secs
.