Gratis Handboek 📖

Social Media Minimalisme

Wij helpen je te ondernemen zonder Social Media. Maar niet iedereen durft te stoppen. Daarom hebben we deze planner gemaakt zodat je MINDER tijd kwijt bent op Facebook en Instagram. Elimineer de nutteloze uren op sociale platforms. Zet Social intentioneel in en laat je niet meer afleiden. Achieve more by doing less

'Ik merk dat het steeds moeilijker is om mijn publiek te bereiken in een steeds schreeuwerige wereld van gelikte personal brands.' Je merkt dat je soms uren per week op Social Media doorbrengt, en je doet er wel dingen, maar eigenlijk voelt het soms als een bodemloze put. Gun jezelf deze gratis Social Minimalisme Planner.

Dit zeggen lezers en cursisten over OutoftheGrey


Marijke

Outdoor Coach

Ik verdwaalde vaak in hersenloos scrollen...Toen ik (na de cursus Marketing zonder Social Media van OutoftheGrey) mijn tijd op Social ging bijhouden, schrok ik mij kapot. Nu heb ik de tactieken ingezet en gebruik ik Facebook veel meer intentioneel. Dit scheelt me zo'n 3 uur per week. 

Mandy Lomé

Digitaal Productontwerper (en voormalig Instagram-influencer)

Heel erg veel waardevolle informatie! Wat je vertelt is heel vernieuwend en de online wereld is hier aan toe. Zelf denk ik dat mensen nog een tijdje door proberen op de schreeuw manier, maar uiteindelijk zullen mensen inzien dat het super vermoeiend is en dat er ook andere manieren zijn!

Wanda

Pinterest-expert

Ik hoor om me heen steeds meer ondernemers over dat ze eigenlijk social media moe zijn, maar steeds maar doorzetten, omdat het ze belangrijk is voor hun bedrijf. Dit is één van de redenen dat ik op zoek was naar manieren om het anders te doen. Om het gevoel van controle terug te krijgen, in plaats van dat Facebook mij onder controle heeft. OutoftheGrey helpt mij daar goed bij! 

Over OutofheGrey


Bij OutoftheGrey kun je terecht voor online cursussen over marketing en minimalisme. Onze nummer 1 cursus is Marketing zonder Social Media voor ondernemers en creatives. Daar leer je hoe je zichtbaarheid creëert voor je brand, zonder Facebook, Twitter en Instagram. Er zijn ondernemers (waaronder OutoftheGrey) die een groot bereik hebben opgebouwd zonder Social. We delen graag onze methodes met je. 

Nina • Content Marketer

OutoftheGrey is ontstaan vanuit een passie om een tegengeluid te laten horen. Er zijn zoveel trends en hypes die ondernemers moeten volgen, vooral als het om marketing gaat. 


Ik heb als Marketer in de Startupwereld gewerkt. Een heel masculiene wereld, waarbij alles draait om exponentiële groei. Eigenlijk waren er twee opties: exponentiële groei of faillissement. Ik zag wat deze druk met mensen deed: zowel medewerkers als klanten. Ik besloot het zelf anders te gaan doen. Ondernemen gaat wat mij betreft om het opbouwen van waarde op een future-proof manier. Er is niets mis met lineaire, steady groei!

"Success is about doing the right thing, not about doing everything right"


"If you use Social Media professionally, use it as a professional."


-Cal Newport

Profession Cal Newport bestudeert hoe mensen Social Media gebruiken; zowel consumenten, ZZP'ers en Social Media professionals bij grote bedrijven. Wat opviel, was dat juist de Social Media managers hun tijd op het platform limiteerden. Zij gebruikten Social nooit op hun telefoon, altijd op Desktop. Zij wisten exact op welke momenten er gepost, gescrollt of gepraat moest worden op het platform. Zij hadden de kleinste kans om te 'verdwalen' in hersenloos klikken en scrollen.

Wees intentioneel. Plan in wanneer je online gaat. Daar is deze planner voor. Enjoy!☕ 


.