Saját online vállalkozást indítanál?

Régóta nagy álmod egy online vállalkozás elindítása? Ha az alábbiak közül valamelyik igaz rád, feltétlenül olvass tovább!

"Vállalkozó lennék!"

Eleged van az alkalmazotti létből, szabadabb életre vágysz? Szeretnél végre a magad ura lenni, a saját tehetségeddel, kreativitásoddal érvényesülni? 

"Online is terjeszkednék!"

Van egy boltod, de úgy érzed, hogy földrajzi korlátok közé vagy szorítva? Úgy érzed, itt az ideje az online terjeszkedésnek, az ország meghódításának?

"Az alkotásaimat szeretném eladni!"

Szeretnéd, ha az alkotásaidat nemcsak a szűkebb környezeted tudná megvásárolni, hanem elérhetőek lennének a nagyvilág számára is?

"Webáruházat szeretnék indítani!"

Online szeretnéd értékesíteni a termékeidet egy webáruházon keresztül, és szeretnéd magadévá tenni az ehhez szükséges marketingtudást? 

"A szolgáltatásomat akarom értékesíteni!"

Ma már teljesen természetes dolog, hogy a szolgáltatásaidat nemcsak a lakókörnyezetedben, hanem országos szinten értékesítenéd. Szeretnéd megtanulni, hogyan?

"Hálózatot akarok építeni"

Szeretnéd megismerni azokat az online eszközöket és lehetőségeket, amelyek segítségével végre fellendítheted az üzletedet?

Itt az idő, hogy a tettek mezejére lépj:

Indítsd el saját, pénztermelő online vállalkozásodat!

Képzeld el, milyen fantasztikus lesz:

 

Online vállalkozóként  sokkal szabadabb, boldogabb életet élhetsz. 

Egy vállalkozás önbizalmat és sikerélményt ad. Nem kell kockáztatnod, akár főállás mellett, biztonságban is elkezdheted, később főállású vállalkozóként folytathatod!

A magad főnöke leszel: soha többet nem kell amiatt aggódnod, hogy elenged-e szabadságra a főnök, vagy mi lesz, ha megbetegszik a gyerek. Te oszthatod be a saját idődet!

És nem beszélve a pénzről: végre megtapasztalhatod, milyen az, amikor rajtad múlik, hogy mekkora bevételt tudsz elérni. Nem keresni fogod a pénzt, hanem csinálni, ez nagyon fontos különbség!

Eleged van abból, hogy egy irodában ülsz egész nap? Online vállalkozóként bárhol tudsz dolgozni! Akár a kertedben egy kényelmes függőágyban, vagy a kedvenc kanapédon ülve is :) Lehet, hogy ez közhelyesen hangzik, pedig tényleg így van - te is élhetsz úgy, mint azok a boldogan mosolygó emberek a képen...

Eleged van a koronavírus szülte bizonytalanságból, és abból, hogy az egyik percről a másikra születő jogszabályok úgy dobálnak téged, mint egy törékeny lélekvesztőt a viharos tenger? Válts online-ra, ez ma már nem választható opció, hanem a túlélés záloga!

Egy online vállalkozás természetesen nem fog magától működni. Befektetett munka nélkül nincs nyereség. De érdemes megspórolnod a felesleges köröket, tanulópénzeket - itt a megoldás, hogy a lehető leggyorsabban és legeredményesebben el tudd indítani a pénztermelő online vállalkozásodat:

A megoldás: Online Vállalkozás Start

Az online tanfolyam, amelyből megtanulhatod, hogyan indíts el egy pénztermelő online vállalkozást:

Képzelj el egy olyan online tanfolyamot, amely a nulláról kezdve, lépésről lépésre, gyakorlatias és érthető módon végigvezet téged a vállalkozásindítás lépésein!

  • Végre tudni fogod, hogy érdemes-e vállalkozást csinálni az ötletedből,
  • Végre nem kell találgatni, pontosan tudni fogod, hogyan következnek egymás után a vállalkozásindítás egyes lépései, 
  • A lehető legminimálisabb anyagi befektetéssel és a lehető leggyorsabban érheted el, hogy működő vállalkozásod legyen,
  • Megtanulod, hogyan készítsd el a honlapodat, 
  • Megtanulod, hogyan szerezz vevőket, és hogyan termeljen profitot a vállalkozásod. A célunk nem az, hogy évekig hobby-vállalkozóként üzemelj, hanem az, hogy simán meg tudj élni a vállalkozásodból és meglegyen a tudásod és tapasztalatod ahhoz, hogy folyamatosan fejlődni tudj és növeld a bevételeidet. Ha magadévá teszed a tanfolyam anyagát, akkor ez lehetséges!

Egy tapasztalt mentor fogja a kezed végig, segít, ha elakadtál, válaszol a kérdéseidre, sőt még lelki támaszt is nyújt, ha kell! :)

Miért tanulj éppen tőlem?

Gömöry Kati vagyok, közgazdász, 2013 óta vállalkozó. Nem azért vagyok képes neked megmondani a tutit, mert már több, mint 1000 tanfolyamos tanult nálam az évek folyamán. Nem is azért, mert már 33 tanfolyamot és tudásanyagot készítettem marketing témában.

A legfontosabb szerintem, hogy jártam a Te cipődben, pontosan tudom, mit jelent a nulláról kezdve vállalkozást indítani. 

Tudom, milyen az, amikor nincs a kezedben jókora kezdő tőke, nincs melletted senki, aki igazából támogatna, csak te vagy és az álmod, amit meg akarsz valósítani.

Tudom, milyen kérdései, problémái vannak egy kezdő kisvállalkozónak, ismerem azokat az akadályokat és nehézségeket, amelyekkel szembe fogsz kerülni.

De a megoldást is ismerem, és azt a semmihez sem fogható érzést is, amikor végül sikerül megvalósítani, amit elterveztél.

Ezen az izgalmas, néha nehéz, de rengeteg örömet és boldogságot adó úton szeretnélek végigkísérni, és együtt örülni veled az induló vállalkozásod első sikereinek. Meg akarom osztani veled mindazt, amit bárcsak tudtam volna, amikor elindultam ezen az úton! Ezért készítettem ezt a tanfolyamot.

Miért olyan különleges ez a tanfolyam?

Ez a tanfolyam azért egyedülálló, mert:

  • Azonnal alkalmazható gyakorlati tippeket kapsz, amelyeknek segítségével azonnal elkezdheted a vállalkozásod létrehozását.
  • Logikusan felépített, gyakorlatias leckék vezetnek végig az ötlet megtalálásától kezdve a technikai megvalósításon keresztül a vállalkozásod marketingezéséig. Semmi feleslegeset nem fogsz tanulni, csakis azt, ami ténylegesen kell ahhoz, hogy el tudd indítani a vállalkozásodat.
  • Mi másokkal ellentétben a lelkeddel is foglalkozunk! A vállalkozás nemcsak játék és mese... Hallottál már a gonoszról, aki itt nem a csúf, kopasz Hókuszpók, hanem olyan ellenfelek, mint a pesszimizmus, a szűkösen mért idő, a gonosz konkurensek, vagy éppen a környezeted, családod meg nem értése? Bizony vállalkozóként ezzel is szembe kell nézned. Nálunk ezekről is szó lesz.
  • Itt a tökéletes alkalom tehát, hogy végre megvalósítsd az álmodat, és elindítsd az online vállalkozásodat!

Mi mindenről fog szólni a tanfolyam? Íme:

1. Vállalkozásindítási ismeretek

Vállalkozásindítás Akcióterv lépésről lépésre: milyen lépésekből áll a vállalkozásindítás? A vállalkozás nem a "papírozáskor" indul: mit kezdj el még előtte?

Online Marketing Akcióterv lépésről lépésre: a marketingrendszer áttekintése

Így tervezz "korona-álló" vállalkozást!

Feladat- és kiszervezési terv: hogyan szervezd a feladatokat, hogy később könnyen delegálni is tudd őket?

Online bevételszerzési lehetőségek: milyen típusai vannak az online vállalkozásnak?

Mire lesz szükséged? Mekkora anyagi befektetésre kell számítanod?

Hogyan találd meg a tökéletes könyvelőt?

Pénzügyi tervezés és üzleti terv

Hatékonyságnövelő és időgazdálkodási tippek

Bizalomépítés

A marketing általános áttekintése: milyen területekre kell majd figyelned, a rendszer és a stratégia teljes átlátása

2. Ötletszerzés, piackutatás és pozicionálás

Vajon jó az ötleted? A piackutatás megmutatja! Enélkül ne kezdd el a vállalkozást! Megnézzük, van-e kereslet az ötletedre, és van-e megfelelő célpiac, amelynek el tudsz adni.

Piackutatás módszerei online

Célcsoport pontos meghatározása, megtalálása

Minden, amit a jó pozicionálásról tudni kell

A buyer persona meghatározása, hogy mindig tudd, ki az, akinek el akarsz adni

Termékpiramis létrehozása, termékkínálat kialakítása a fentiek alapján

3. Honlap és webáruház készítése, webergonómia

Lesz szó a webergonómiáról: vagyis arról, hogyan tervezz felhasználóbarát honlapot, amelyet a látogatóid imádni fognak

Megnézzünk, milyen tulajdonságai és elemei vannak egy jó vevőszerző honlapnak, milyen menüpontokra és funkciókra lesz szükség, hogyan helyezd el a közösségi média integrációkat (lájkoló doboz, megosztás...)

És meg is tanuljuk az elkészítését: ehhez az ingyenes WordPress motort fogjuk használni, a világ legnépszerűbb honlapkészítőjét

Lépésről lépésre, részletesen és érthetően mutatom meg neked, hogyan tudod létrehozni a honlapodat, ehhez semmiféle programozói ismeretre nincs szükség, 

Megmutatom, hogyan tudsz domainnevet vásárolni (magyar vagy külföldi),

Megmutatom, hogyan válassz tárhelyet, hogyan kapcsold össze a domainneveddel,

Megmutatom, hogyan telepítsd fel pofonegyszerűen a tárhelyedre a WordPresst, végignézzük az összes menüpontot és beállítást, megmutatom a legfontosabb WordPress bővítményeket és beállításukat,

Megmutatom, hogyan tudsz WooCommerce plugin segítségével webáruházat létrehozni a honlapodon,

És szó esik a honlapod megfelelő szövegezéséről is.

4. Blogírás és keresőoptimalizálás

Bevezetés a marketingszövegek írásába

Miért van még mindig szükség arra, hogy blogot írj, és hogyan lehet ezt hatékonyan csinálni? Miről írj, honnan szerezz témaötleteket?

Látogatószerzés keresőoptimalizálással (SEO): ez az ingyenes módszer segít abban, hogy előre kerüljön a honlapod a keresőben, és sok-sok látogatót szerezhess

Megmutatom, mit kell beállítanod a honlapodon, a SEO plugin segítségével megkönnyítjük a blogbejegyzések keresőoptimalizálását

Megmutatom, hogyan tudsz létrehozni egy blogot a saját oldaladon, illetve hol érdemes még blogolni ezen kívül

Blog.hu és Caféblog bemutatása

Minden, amit a linképítésről tudni kell 

Plusz bevétel Google AdSense segítségével, avagy a "kattintásvadász" honlapok titka

5. Közösségi média: Facebook, Instagram és társai

Ismerd meg a közösségi médiában rejlő lehetőségeket! Bevezetés a közösségi marketingbe, áttekintés, stratégia

Tartalomtervező közösségi médiához

Facebook áttekintés: mire való, hogyan csináld, milyen eredményekre számíts

A legfontosabb közösségi oldalról, a Facebookról esik majd a legtöbb szó. Megnézzük, hogyan alakítsd ki a Facebook jelenlétedet, hogyan hozd létre a Facebook oldalad, mit állíts be,

Megnézzük, hogyan és miről érdemes posztolnod, hogyan könnyítheted meg a munkádat,

Megnézzük, hogyan tudsz létrehozni Facebook csoportot, mire jók ezek, hogyan tudod őket a vállalkozásod népszerűsítésére használni,

Lesz szó az Eseményekről, Boltról, 

Megnézzük, hogyan óvd meg a Facebook fiókodat a különféle tiltásoktól (biztonság),

Megnézzük, hogyan posztolhatsz egyszerre több közösségi oldalra,

Instagram marketing: mire és hogyan használd az oldalt,

Regisztráció, üzleti fiók beállítása,

Kezeld a linkjeidet: Linktree,

Követőszerzés,

Miről posztolj Instagramon?

Más fontos közösségi oldalak: Pinterest, Twitter, Linkedin, TikTok...

Youtube és videomarketing

Bevezetés az influencer-marketingbe: neked való?

6. Facebook hirdetések, kampányok, remarketing

Ezekből a leckékből azt fogod megtanulni, hogy a Facebookon milyen hirdetéstípusok vannak,

Részletesen, lépésről lépésre megmutatom, hogyan tudod őket elkészíteni, 

Megnézzük, hogyan tervezd meg lépésről lépésre a hirdetéseidet és a kampányaidat,

Megmutatom, hogyan válassz képet a hirdetéshez, hogyan írd meg a szöveget, 

Arról is lesz szó, hogy mi az a remarketing (követőhirdetés), és hogyan teheted vele hatékonyabbá az értékesítést.

7. Értékesítési tölcsér, automata értékesítési rendszer

Hogyan tudod úgy automatizálni az eladást, hogy már az első perctől kezdve bevételeket hozzon neked? 

Hogyan készítsd el a több lépcsőből álló értékesítési tölcséredet / termékpiramisodat, hogy minél több érdeklődőből sikerüljön vevőt faragni?

A tökéletes csali, ami vonzza a vevőjelölteket

Miért kell belépő termék és hogyan tudod elkészíteni?

A landing oldal elkészítése

A főterméked és a csomagosítás

A sales oldal elkészítése, legfontosabb elemei, szövegírás tippek

8. Hírlevél, listaépítés, e-mail marketing

Megtanulod, hogy miért olyan fontos még mindig az e-mail marketing, és milyen lehetőségek rejlenek benne

Megmutatom, hogyan tudsz listát építeni legálisan és szabályosan, spam kisokos

Részletesen megmutatom a MailerLite hírlevélküldő használatát: ez nemcsak tökéletesen alkalmas a marketingcéljaid megvalósítására, hanem jó ideig teljesen ingyenesen használhatod. Szuper ár-érték arányú, népszerű hírlevélküldő.

Szó lesz az e-mail kampányokról, a hírlevélírás mesterfogásairól, 

Megmutatom, hogyan állíts össze és időzíts be egy automata hírlevélsorozatot,

Beszélünk a legfontosabb technikai tudnivalókról, pl. hogyan kerüld el, hogy a leveleid a spam mappába kerüljenek

Megnézzük, hogyan tudod integrálni a honlapodba a feliratkozó űrlapokat, megrendelőlapokat

9. Tudásanyagok készítése

Hogyan tudod elkészíteni a különféle formátumú tudásanyagokat, felvételeket?

Megmutatom, hogyan tudsz e-bookot készíteni, dokumentumokat feltölteni online dokumentummegosztókra,

Megnézzük, hogyan tudsz zárt tagsági rendszert készíteni online tanfolyamhoz,

Elsajátítjuk a képernyővideó-készítés alapjait (Camtasia Studio),

Megnézzük, hogyan érdemes videót készíteni, hova tudod őket feltölteni, hogy ne a te tárhelyeden foglalják a helyet,

Megnézzük, hogyan tudsz hangfelvételt készíteni, vágni (Audacity), és hogyan tudod feltölteni hangmegosztó oldalra (Soundcloud).

10. Képszerkesztés, grafikák

Megmutatom, hogyan tudsz grafikai ismeretek nélkül képet szerkeszteni, illusztrációkat készíteni,

Megismerjük a Canvát, ezt az online alkalmazást, amelynek a segítségével rendkívül egyszerűen tudsz készíteni mindenféle grafikát (pl. illusztrációk készítése blogra, Facebook és egyéb közösségi média borítók és illusztrációk, szórólap, névjegykártya, könyvborító és még ezer más dolog), 

Mutatok neked olyan alkalmazásokat, amelyeknek a segítségével látványos montázsokat készíthetsz, képeket szerkeszthetsz és különféle effektekkel láthatod el őket,

Megmutatom, hol találsz jogtiszta képeket, amelyeket bátran használhatsz mindenhol.

És ez még nem minden! Ezeket is megkapod ajándékba a tanfolyam mellé:

A tökéletes csali (e-book)

Ebből az e-bookból megtudhatod, miért olyan fontos a csali, azaz lead magnet, milyen fajtái vannak, és hogyan készítheted el a sajátodat.

Letölthető PDF, 102 oldal

Értéke: 4900 Ft

Napi hírlevél mesterkurzus (e-book)

Ismerd meg ezt a kevesek által használt, de varázslatosan hatékony marketingeszközt ebből az egyedülálló e-bookból!

Letölthető PDF, 38 oldal + melléklet

Értéke: 4900 Ft

Kampánytervezés lépésről lépésre (e-book)

Ebből a gyakorlatias e-bookból megtanulhatod, hogyan tervezd meg, készítsd elő és vezényeld le sikeresen az e-mail kampányaidat.

Letölthető PDF, 32 oldal + 6 oldal melléklet

Értéke: 3900 Ft

Facebook poszttervezés lépésről lépésre (e-book)

Egy praktikus tervező és ötletforrás a mindennapi Facebook posztíráshoz.

Letölthető PDF, 10 oldal + táblázat PDF / Excel

Értéke: 2900 Ft

Az ajándékok összértéke: 16.600 Ft

Tanfolyamosaink mondták:

"Elengedhetetlen egy online vállalkozás elindításához"

A tréning tökéletesen visszaadta, amit ígért. Részletes, érthető, példákkal teli. Minden információt megad, amely elengedhetetlen egy online vállalkozás elindításához. Nagyon sokat tanultam belőle, és sok elemét fogom használni a jövőben az egyéni vállalkozásomban. - Békefi Judit

"Teljesen érthető és gyakorlatias"

A tanfolyam anyaga számomra teljesen érthető és gyakorlatias volt. Online vállalkozás indításában az eddigi tudásom gyakorlatilag nulla volt. Éppen azért vásároltam meg, mert egy ilyen vállalkozás indításán gondolkodom. Több marketinges oldaláról is kaptam ehhez információkat, de hatalmas segítség, hogy így egyben, lépésről-lépésre végig vezet a tanfolyam a megvalósításig. Több ötletem is van, hogy mit fogok indítani, de még a kiforrás fázisában vannak.:-)

A tanfolyam ára teljesen reális, az értéke pedig hatalmas számomra. Szeretem Kati szókimondó stílusát, érthető, nem szakzsargonokkal teletűzdelt a mondanivalója. Bátran ajánlom mindenkinek, a teljesen kezdőknek is, mert egyértelmű, érthető válaszokat kaptam a kérdéseimre. És a közben küldött kérdéseimet is nagyon hamar megválaszolta, melyeket emailben tettem fel. - Bódis Mónika

Mennyibe kerül és miért éri meg?

Ahhoz, hogy vállalkozást indíts ma Magyarországon, nem egyetemre és főiskolára, hanem azonnal alkalmazható, a gyakorlatban is működőképes tudásra van szükséged.

Ez nem az a szakma, ahol a "papírtól" leszel sikeres, az online vállalkozás indításához szükséges ismereteket speciális, kimondottan kezdő kisvállalkozók számára készült tudásanyagokból lehet a legjobban megtanulni.

Az Online Vállalkozás Start kiváló választás ehhez.

(Azok kedvéért, akik viszont szeretik a papírokat: kkv szakirányon végzett közgazdász vagyok.)

⦿ Sok éves vállalkozói tapasztalatomat osztom meg ezen a tanfolyamon, vagyis nem tankönyvszagú példákat és száraz elméletet kapsz.

⦿ Rengeteget dolgoztam ezen a tudásanyagon, hogy valóban minden benne legyen, amire szükséged van: több száz munkaórát, gyakorlatilag egy évet töltöttem az elkészítésével. A végeredmény magáért beszél!

101 lecke, kb. 1100-1200 sűrű A4-es oldalnyi anyag, plusz több órányi videó, nem is beszélve a 16.600 Ft értékű ajándék könyvekről, amelyek szintén több száz oldalnyi hasznos tudást tartalmaznak: ilyen mennyiségű tudásanyagot aranyárban szoktak mérni! 

De meg is éri az árát, hiszen ezzel a tudással megalapozhatod a leendő vállalkozásod sikerét, és végre kényelmes, szabad és boldog életet élhetsz.

A hasonló tanfolyamok a piacon nem ritkán több százezer forintba kerülnek, de én azt szeretném, ha mindenki jól járna, és nem azzal kellene kezdened a vállalkozást, hogy elköltöd az összes pénzed. A tanfolyam 2017-es piacra kerülése óta nem emeltünk árat, ráadásul most 20%-kal nőtt a tudásanyag mennyisége is. Így elkerülhetetlenné válik az áremelés, és most utoljára fog ennyibe kerülni a tanfolyam:

A tanfolyam ára: 49.900 Ft (egyben fizetve)

vagy 2*25.900 Ft (két részletben fizetve)

Az ár ennyi, nincs plusz áfa!

Ezt az árat a megrendelési időszak végéig (2021. június 21.) tudjuk biztosítani, utána emelkedni fog.

Tanfolyamosaink mondták:

Hihetetlen mennyiségű anyag

Hihetetlen mennyiségű anyagot kaptam...Nagyon alapos, mindenre kiterjedő, érthető, ezek alapján sikerülni fog a vállalkozásomat és az egyesületünket is újra alapozni, működtethetővé, fenntarthatóvá tenni. Aki nem vakrepülni akar, annak mindenképpen ajánlom!

Katona-Wallner Judit

Alkohol és Drogfüggőkért és Családjaikért Egyesület, http://alkoholesdrog.hu 

Ezek az anyagok hiánypótlóak

A tanfolyamon A-tól Z-ig megkaptam a válaszokat, hogy mit és hogyan tegyek, hogy sikeresen építsem fel a vállalkozásom.
Én igazán nagyon örülök, hogy Kati tanfolyamára rátaláltam. Éreztem, és be is bizonyosodott az egyszerű és érthető tananyagok tartalma nem felületes leírások, hanem értelmezhető, követhető és alkalmazható.
Ha valaki vállalkozni akar, számtalan kérdés vetődik fel benne. Most ezen a hosszú tanfolyamon végre sorrendbe raktam (és kaptam) a válaszokat az Online vállalkozásomhoz. Ez tényleg fejlődést hozott nekem.

Ajánlom mindenkinek, aki vállalkozni szeretne vagy vállalkozásában érzi, hogy hiányoznak még lépések a célok eléréséhez. Ezek az anyagok hiánypótlóak mindenki számára, mivel a jövő (és már most is) az Online világ.

Klamerius Zsuzsa

Mi vár rád...

Ha nem veszel részt a tanfolyamon:

Egyedül kell összebányásznod minden információt, ráadásul nem is fogod tudni, hogy pontosan mire is van szükséged. Nem a te hibád, ha nem tudsz eligazodni a rád zúduló információ-rengetegben, de a tévutakkal rengeteg időt elvesztegetsz!

Nem fogsz tudni kérdezni és segítséget kérni, ha elakadtál valamiben. Kihez fordulsz majd, ha elakadtál a technikai kérdésekkel, a marketinggel, véleményre vagy tanácsra, "külső szemre" lenne szükséged?

Ha lelki támaszt igényelnél - márpedig előbb-utóbb sor kerül rá, abban biztos lehetsz - nem lesz kihez fordulni. (Próbáltál már alkalmazottakkal vállalkozásról beszélgetni? Huhhh...)

Felesleges körök tömkelegét kell lefutnod, ami anyagilag is kellemetlen lehet, de ami még ennél is rosszabb, elveszi a motivációdat és leküzdhetetlennek tűnő akadályokat gördít eléd. 

Megspórolod a tanfolyam árát, de a tanulópénz lehet, hogy sokkal fájdalmasabb lesz...

Ha velünk tartasz az online tanfolyamon:

Részletes útmutatást kapsz a teendőkről. Egy vállalkozás nem fog magától elindulni, de nagyon nem mindegy, hogy hónapokig tartó kétségbeesett vergődés során, vagy az elejétől kezdve tudatosan, lépésről lépésre haladsz a célod felé. 

Kezdő vállalkozókra szabott, speciális tananyag: logikusan felépített, azonnal alkalmazható, gyakorlati tapasztalaton alapuló tudást kapsz. Semmilyen felesleges rizsa, azt tanulod meg, amire valóban szükséged lesz a vállalkozásindítás során.

Sosem leszel egyedül: végig fogom a kezed, lépésről lépésre végigvezetlek az úton, ami az ötletedtől a működő vállalkozásodig vezet. És ott lesz a mi kis közösségünk, csupa hozzád hasonló, optimista, motivált (leendő) kisvállalkozóval!

Bármikor tanulhatsz, amikor kedved, időd és energiád van, mert a tananyagot mindig eléred a belső tanfolyami felületen.

Teljesülhet az álmod, boldog és szabad életet élhetsz vállalkozóként!

Tanfolyamosaink mondták:

Sok hasznos információ rendszerezett formában

A tanfolyamon nagyon sok hasznos információt lehetett rendszerezett formában megszerezni. Különösen azért tetszik, mert bármikor hozzáférhető az információ, újra és újra elő lehet venni. Kiemelném azokat a fejezeteket, ahol a mit és hogyan együtt valósult meg példákkal alátámasztva. Kezdő vállalkozóknak, vagy még inkább vállalkozás indításában gondolkodóknak javaslom a tanfolyamot. - Zsolt

A te tanfolyamod sokkal jobb

Azt szeretem a tanfolyamaidban (ahogy ebben is), hogy a lényegre koncentrálsz: semmi rizsa. De: világosan, érthetően végigvezetsz a lépéseken. Szerintem szuper! 

Már vettem részt más online vállalkozás indítás tanfolyamon, de a te tanfolyamod sokkal jobb mert:
- egy zárt oldalon megvan az összes tanfolyamom örökké (nem csak 6 hónapig, vagy egy évig), így bármikor tanulhatok
- a tudásanyagok frissülnek és nem kell ezért külön fizetnem
- összességében ár-érték arányban ezek a legjobb tanfolyamok.
A tanfolyam abban segített, hogy összeálljon a fejemben a saját rendszerem és a leckék alapján már el is kezdtem megvalósítani. Akik szeretnének online vállalkozást indítani, azoknak erősen ajánlott a tanfolyam elvégzése! - Piroska

Nagyon sok, jól használható, gyakorlatias infó

A tanfolyam anyaga meglehetősen gazdag, alapos. Nagyon sok, jól használható, gyakorlatiasan bemutatott új információ, új tudás anyag van benne, tematikusan összeszedve, így bármikor könnyű visszakeresni. Az is látszik minden fejezetben, hogy Kati nem ma kezdte a marketinget, bőséges gyakorlati tapasztalattal rendelkezik.
Mindenképpen ajánlom a tanfolyamot a leendő kisvállalkozóknak! - M. István

Nagyon bőséges

Nagyon bőséges és a témát alaposan kimerítő anyag. - István

Olyan tudásanyag, ami nélkül szinte biztos a kudarc

A tananyagot azért rendeltem meg, mert bár még nincsen vállalkozásom, de szerettem volna egy olyan átfogó képet kapni az online marketingről, ami abban az esetben a segítségemre lehet, ha ott állok a lehetőség kapujában. Nem szerettem volna akkor kapkodni, és ismeretek hiányában hibát hibára halmozni.

Szerencsére jó döntés volt, mert a tanfolyam valóban egy nagyon széleskörű ismeretet nyújt, és átfogó képet ad a mai marketing lehetőségeiről és azok gyakorlati megvalósításáról. A személyes példák, "tanmesék" nekem nagyon tetszettek, mivel ezekből lehet valóban a legtöbbet tanulni, ami másnak már sikerült, vagy éppen nem és elmondja, hogy hogyan kellett volna.

Ajánlom mindenkinek, aki egy vállalkozásba belekezd, hiszen olyan tudásanyagot kap, ami nélkül manapság szinte biztosan kudarcra lenne ítélve.

Örülök, hogy átfutottam az anyag nagy részét, ami újabb és újabb ötleteket adott nekem, és ha egyszer jön a nagy ötlet, akkor csak megnyitom a tanfolyami felületet és pontról pontra végigcsinálom az ott leírtakat, és akkor már biztos lehetek benne, hogy az alap marketinges funkciókat elvégeztem, onnan pedig lehet tovább "szakosodni" az egyes részekben, amire Kati és csapata szintén lehetőséget ad a további tanfolyamaival. További sok sikert Nektek! - Péter

Fogyasztható és valóban segít

A tanfolyam szerintem nagyon jó. Egyrészt, mert online. Másrészt, mert rugalmasan oszthatom be mellette az időmet, van idő gyakorlásra is. A többi között pedig gondolataink beindítására tökéletes, jó útmutató.

Azért jelentkeztem erre a tanfolyamra, mert online vállalkozás indítását tervezem és ha nincs is időm mindent saját magam megcsinálni, ha pl. egy weboldal készítését másra bízom, legalább képben vagyok. Ajánlom a tanfolyamot, szerintem nincs is másik ilyen lehetőség, ami fogyasztható, valóban segítenek és ennyiért.... AJÁNLOM! - M. János

Kérdések és válaszok a tanfolyammal kapcsolatban:

Mit érhetek el az Online Vállalkozás Start tanfolyam segítségével?

Az OVS tanfolyam abban segít, hogy néhány hónap alatt el tudd indítani a saját online vállalkozásodat. Megismerheted belőle az ehhez szükséges marketingtudást, rengeteg vállalkozással kapcsolatos jótanácsot kapsz (amit bárcsak nekem is elmondtak volna, amikor szükségem lett volna rá), megtanulod elkészíteni a saját honlapodat. Teljesen kezdő szintről eljutsz egy haladó szintre, és olyan tudással fogsz rendelkezni, amellyel a vállalkozók többsége nem. Ezt az anyagot később is előveheted újra meg újra, mindig azt, amire éppen szükséged van az adott helyzetben.

Hogyan kell elképzelni ezt a tanfolyamot?

Az OVS egy igazi óriástanfolyam, ami az alapoktól egészen a haladó szintig tanítja meg neked az online marketinget, illetve a vállalkozással kapcsolatos tudnivalókat.

Összesen 101 bőséges lecke lesz, amelyeket egy zárt online tanfolyami felületen tekinthetsz meg. Kb. 1000-1200 oldalnyi, képernyőfotókkal gazdagon illusztrált oktatóanyag + videók.

A leckék gyakorlatiasak, lényegretörőek, könnyen feldolgozhatóak. Könnyen érthető stílusban készültek, felesleges, fárasztó szakzsargon nélkül.

Mit jelent az, hogy LIVE?

A tanfolyam anyaga most egy óriási frissítésen és bővítésen megy át éppen, így a leckéket heti adagokban kapod meg. Június 21-én kezdünk, és minden hétfőn kapsz egy adag leckét, amelyeket egy hét alatt szépen fel tudsz dolgozni. Persze nem kell sietned, saját tempódban haladhatsz velük. A tanfolyami felülethez a hozzáférésed nem jár le, úgyhogy később is bármikor elérheted majd az anyagokat.

Miért részesítitek előnyben az írásos anyagokat?

Vannak, akik mindenről videót készítenek, én az írásos anyagok híve vagyok: ugyanis így összehasonlíthatatlanul több tudást lehet átadni. A videós anyagokban általában a rizsázás megy, én azonban nem akarom feleslegesen rabolni az időt, amiből mindenkinek kevés van. A tanfolyamosaim emelik ki minden alkalommal, hogy az anyagaimban nincs mellébeszélés, csak gyakorlatias, lényegre törő, tömény tudás.

Azokról a témákról készült videó, amelyeket így lehet a leghatékonyabban átadni.

És még valami! Arra is hivatkoznak sokan, hogy "de milyen jó az autóban ülve, főzés közben, edzés közben stb. hallgatni a tudásanyagokat". Ez azonban nem egy motivációs tanfolyam, amit bárhol hallgathatsz, itt teljes odafigyelésre van szükség, és látnod is kell, amiről tanulsz!

Hol és hogyan érhetem el a leckéket?

Zárt online tanfolyami felületünkön érheted majd el a leckéket, amelyhez a hozzáférést a tanfolyam kezdete előtt néhány nappal küldjük el. A felületen később is elérheted a tanfolyam anyagát, örökös hozzáférést kapsz hozzá.

Milyen gyorsan lehet feldolgozni a tanfolyam anyagát?

Ez abszolút rajtad múlik és azon, hogy milyen gyorsan szeretnél haladni. A tanfolyam anyaga normál tempóban 4-5 hónap alatt teljesen feldolgozható, de már az első leckék után elkezdheted a megvalósítást is, így a tanulás mellett párhuzamosan építheted a vállalkozásod.

Ezt az anyagot haladó vállalkozó korodban is használhatod majd, és érdemes is lesz újraolvasni a leckéket, mindig amire épp szükséged van.

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? Lesz elég időm lementeni őket?

Nem kell lementened őket, mivel örökös hozzáférésed lesz a belső felülethez. Tudom, hogy ez furcsa lehet, mert a piacon gyakran csak egy évre, sőt olyat is láttam már, hogy egy hónapra lehet hozzáférést kapni a tanfolyami leckékhez, de szerintem ez igazságtalan. Amit megvásároltál, az legyen mindörökre a tiéd, ne kelljen kínlódni a lementéssel, és fél szemmel a naptárt nézni, hogy mikor jár le a hozzáférés. Az örökös elérés nálunk magától értetődő!

Szoktátok frissíteni az anyagot? Ha igen, akkor majd újra fizetnem kell?

Az online marketing jellemzője, hogy folyamatosan fejlődik, változik: ezért kell állandóan képezni magunkat, és időnként frissíteni a tanfolyam anyagát. A régebbi tanfolyamosaink ugyanúgy megkapják ezeket a frissítéseket, és nem kell újra fizetni érte.

Milyen formátumúak lesznek a leckék?

Képernyőfotókkal illusztrált, írásos anyagok és oktatóvideók lesznek benne, mindig attól függően, hogy az adott leckét hogyan tudom a lehető legérthetőbben, legszemléletesebben átadni.

Elegem van azokból a tudásanyagokból, ahol csak a rizsázás megy, és órákat kell várni, mire egy használható infó elhangzik. Itt is ez lesz?

Mivel semmi tehetségem a rizsázáshoz, így egyértelműen nem. :) A tanfolyamosaim azt szeretik a tanfolyamaimban, hogy a lényeget tartalmazzák, gyakorlatiasak és nincs bennük felesleges szószaporítás. Az idő a legnagyobb kincsünk, nem akarom feleslegesen rabolni a tiédet sem :)

Mennyire kell értenem a számítógéphez, az internethez, a marketinghez?

Egy átlagos felhasználói tudás (meg tudsz írni egy Word dokumentumot, el tudsz küldeni egy e-mailt, tudsz keresni a Google-ban) elegendő. Mivel ez egy kezdő szintről induló tanfolyam, így mindent pontosan mutatni fogok, részletesen és lépésről lépésre, mikor hova kattints stb.

Őszinte leszek, ha egyáltalán nem értesz a számítógéphez, és még a bekapcsoláshoz is segítség kell, akkor ez a tanfolyam még nem neked való :) A marketinghez nem kell értened, nálunk megtanulod.

Mi történik, ha kérdésem van? Segítetek?

Természetesen igen! Minél több kérdést kapok, annál jobban örülök, hiszen a ti kérdéseitek segítenek abban, hogy valóban minden igényt kielégítő tudásanyag készülhessen. Kérdezhetsz a zárt Facebook csoportban ill. e-mailben, én pedig a lehető leghamarabb válaszolok a kérdésedre.

Nekem már van vállalkozásom, érdemes így is részt venni a tanfolyamon?

Ha úgy érzed, hogy hiányosak az ismereteid, ha szeretnéd rendszerezni a tudásodat és új lendületet adni a vállalkozásodnak, akkor mindenképpen. Sok ilyen résztvevőnk volt, és ők is nagyon hasznosnak találták a tanfolyamot!

Milyen kiadásokra kell számítani, ha ki akarom fizetni az általad javasolt marketingeszközöket, honlapot stb.?

Amikor csak lehet, igyekszem ingyenes marketingeszközöket ajánlani. (Rengeteg szuper jó marketingeszköz van, de ha mindenért fizetnél, a gatyád is rámenne.) A honlapkészítéshez az ingyenes WordPress motort fogjuk használni, és egy szuper ingyenes sablont. Amire költened kell majd: egy domainnév és egy tárhely (évente pár ezer forintnyi tétel); hírlevélküldőből olyat ajánlok, amit sokáig ingyen tudsz használni; nagyobb befektetés lehet a honlapodhoz az ÁSZF elkészíttetése. (Erre is vannak költségkímélőbb módszerek.) A többi opcionális, hirdetésekre például mindig az aktuális anyagi helyzetednek megfelelően költhetsz.

Hogyan tudom kifizetni a tanfolyamot? Van lehetőség részletfizetésre?

Banki utalással vagy banki befizetéssel. Rózsaszín csekkes ill. PayPal fizetés is választható.

Van lehetőség a részletfizetésre, 2 részletben lehet kiegyenlíteni a tanfolyam anyagát: az első részletet a jelentkezéskor, a másodikat a tanfolyam indulása után 1 hónappal kérjük.

Mi történik a megrendelés után?

Átirányítunk egy oldalra, ahol megtalálod a fizetési információkat. Ezeket e-mailben is kiküldjük neked. Fizetés után megkapod a számlát és egy visszaigazolást, hogy megnyugodhass: biztosítottad a helyedet a tanfolyamon! 

Pár nappal a tanfolyam kezdete előtt elküldjük a hozzáférést a belső tanfolyami felülethez, illetve a Facebook csoporthoz, június 21-én pedig a lovak közé csapunk, és INDULÁS! Érkezik az első adag lecke.

Mikor kapom meg az ajándék e-könyveket?

Mindig a kapcsolódó leckékkel egy időben tesszük majd fel őket a tanfolyami felületre.

Most nem olyan a csillagok állása... Lesz még ilyen tanfolyam?

Igen, természetesen lesz. Azonban ennyiért most kapható utoljára. (Ez nem csupán marketingszöveg, tényleg így lesz!) Az álmok megvalósításával egyébként sem érdemes várni - utólag bánni fogod a halogatást. Vágj bele most!

Jelentkezés határideje, és egyben a tanfolyam kezdetének időpontja:

2021. június 21. (hétfő)

Ennyi időd maradt a jelentkezésre:

nap
óra
perc
mp

Hoppá... Ez a hajó sajnos elúszott.

Most lemaradtál! :(

Tudnivalók:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@marketingmania.hu címen!

3. A tanfolyam kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

4. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: https://www.marketingmania.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

5. Fizetési módok: banki utalás ill. banki befizetés. Ha rózsaszín csekkel vagy PayPallal szeretnél fizetni, kérlek írj az info@marketingmania.hu címre!

6. Részletfizetés: részletfizetés választása esetén a tanfolyam megrendelésével kötelezettséget vállalsz a 2 részlet befizetésére. Az első részlet a megrendeléskor esedékes, a második részletről 1 hónappal a tanfolyam kezdete után küldjük a díjbekérőt. Ha a 2. részlet nem kerül kiegyenlítésre, a tanfolyamhoz való hozzáférést felfüggesztjük.

7. Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben. 

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). 

9. A zárt Facebookos ügyfélcsoporthoz a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

10. A tanfolyam 2021. június 21-én kezdődik. Minden hétfőn felkerül egy heti adag lecke a belső tanfolyami felületre. Erről minden hétfőn e-mailt fogsz kapni. Összesen 101 lecke lesz, a tanfolyam kb. 4-5 hónapig fog tartani.

11. A hozzáférést a tanfolyami felülethez néhány nappal a tanfolyam kezdete előtt fogod megkapni. 

12. A befizetés megtörténtét követően visszaigazolást fogsz kapni, hogy megnyugodhass: biztosítottad a helyedet az online tanfolyamra!

13. Kérdés, kérés, probléma esetén ide írj: info@marketingmania.hu

14. Ez az értékesítési oldal szerzői jogvédelem alatt áll, az itt található szövegek engedély nélküli másolása, más weboldalon történő elhelyezése esetén jogosultak vagyunk kötbér kiszámlázására, melynek összege szövegenként 50.000 Ft / nap. 

.