ONLINE KURS: KAKO DA UPRAVLJATE SAMOSABOTAŽOM
+
E-KNJIGA: UPOZNAJTE SELF-COACHING
+
Više od 160 minuta audio predavanja

Utisci učesnika programa: 

- Program mi je koristio da prevaziđem stalno odlaganje. Otkrila sam da se iza tog obrasca krilo uverenje da još uvek ne znam sve što treba da bih uspešno ostvarila važan cilj. Vrlo koristan i, pre svega, odmah primenljiv.
- Marija M.

- Moram da priznam da mi prepoznavanje mojih oblika samosabotaže nije lako palo. Ali, program mi je pomogao da sada idem mnogo hrabrije ka svojim ciljevima. Hvala ti!
- Sandra Ž.

  Suočavanje sa svojim saboterima može biti neprijatan proces ako kroz njega prolazimo sami, tako da je ovaj kurs neprocenjivo vredan resurs za svakoga ko krene na put samootkrivanja. Prateća knjiga o self-coachingu je važan vodič koji mi je pružio savete, alate i podršku tokom ovog procesa.
  - Kruna V.

  Cena: 143€ 

  Snimljeni kurs: Kako da upravljate samosabotažom

  KROZ 4 JEDNOSTAVNA MODULA NAUČIĆETE
  SVE ŠTO VAM JE POTREBNO
  DA USPEŠNO UPRAVLJATE SAMOSABOTAŽOM

  Modul 1: KAKO SAMOSABOTAŽA UTIČE NA VAŠ ŽIVOT

  Modul 2: NAJČEŠĆI OBLICI SAMOSABOTAŽE

  Modul 3: UPRAVLJANJE SAMOSABOTAŽOM

  Modul 4: JAČANJE SAMOPOUZDANJA I SAMOPOŠTOVANJA

  BONUS: Dnevnik samopouzdanja

  U svetu brzih promena i snažnih izazova, više nego ikad potrebno nam je da se osećamo sigurno, da sačuvamo i unapređujemo svoju funkcionalnost, lične sposobnosti i veštine.

  Self-coaching omogućava vam da sami sebe vodite kroz coaching procese. Kada naučite ovu veštinu, samostalni coaching postaje vrsta podrške koja vam je uvek dostupna i lako primenjiva na sve teme na kojima želite da radite.


  Jedna od najčešćih unutrašnjih prepreka koju možete da prevaziđete kroz coaching je samosabotaža. Unutrašnji otpori i blokade najveći su kradljivci vašeg uspeha.

  Kada naučite da upravljate samosabotažom, vi ćete efikasno prevazilaziti obrasce razmišljanja, uverenja i ponašanja koji vas ometaju kada želite da ostvarite važne ciljeve u profesionalnom i privatnom životu.
  ŠTA KONKRETNO DOBIJATE


  ONLINE KURS: "Kako da upravljate samosabotažom"
  sa svim materijalima, kojem ćete moći da pristupate kada god želite i odakle god želite, u skladu sa vašom dinamikom i preferencijama, neograničen pristup

  E-KNJIGA: "Upoznajte self-coaching"

  BONUS: Više od 160 minuta audio predavanja

  BONUS: Članstvo u privatnoj Facebook grupi

  → Obilje primera iz moje zanimljive coaching prakse  Ja sam Nataša Vukmirović i ja ću vas naučiti kako da upravljate samosabotažom

  Ja sam trener, konsultant i profesionalni coach. U oblasti profesionalnog razvoja i leadershipa duže sam od 10 godina i imam ogromno iskustvo u radu sa organizacijama i liderima u civilnom, privatnom i javnom sektoru. Kao profesionalni trener i coach podržavam pojedince i organizacije da uspešno ostvaruju svoje ciljeve.

  Autorka sam efikasnog trening i coaching metoda WordPlay koji vas po preciznoj mapi vodi ka prevazilaženju unutrašnjih prepreka, rešavanju problema i ostvarivanju ciljeva i rezultata kojima težite.

  Online trening "Kako da upravljate samosabotažom" + e-knjiga "Upoznajte self-coaching" + bonusi

  CENA

  143 evra


  PRIJAVITE SE OVDE:

  Nataša Vukmirović @ 2021. Sva prava zadržana

  .