Dr. Piczkó Kati, pszichiáter

Online párkapcsolati útmutatója

Mindenki mással küszködik a kapcsolatok útvesztőiben. A szinglik a vággyal, hogy rátaláljanak az igazira. Ha megjött, hogyan őrizhető meg az egykor Igazinak vélt társsal a kapcsolat. Ha magára marad valaki, a csodára vár, ami segít, hogy újra talpra álljon.

Igen a nemek közt: párkapcsolati útmutató

Hogyan teremthetsz csodát? A csoda, amire kívülről várunk, mi magunk által is teremthető tudatossággal, önreflexióval, érzékenységgel, elengedéssel, egyfajta megvilágosodással.

Online párkapcsolati kurzusainkon hetente kapsz videóleckéket, teszteket, és a kurzus alatt egy alkalommal egy élő videókonferencián is találkozhatunk, ahol kérdezhetsz szakértőnktől, vagy meghallgathatod mások kérdéseire adott válaszait.

Miért érdemes kurzusainkat választanod?


Élethelyzeteink színészekkel megjenelítve

Nem csak beszélünk róla, pontosan meg is mutatjuk jelenetekben a zsákutcákat es a megoldásokat is. Sokan visszajelzik: Te jó ég, ez rólunk szól

14 napos visszafizetési garancia

Amennyiben meggondolnád magad, vagy esetleg nem nyerte el kurzusunk a tetszésedet, 14 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk!

Egyedi megvalósítás

Magyarországon egyedülálló módon ismert színészek mutatják be a különböző hétköznapi problémás szituációkat, illusztrálva ezzel a kurzuson elhangzottakat.

Szeretnél betekintést nyerni kurzusainkba?


Kérem az ingyenes leckéket!

A feliratkozást követően eljuttatjuk hozzád az ingyenes leckék elérését.

.