Hi,

Waarom stuur ik je Post by gitte?

Ik consumeer allerlei content, van internet, uit boeken, artikelen, andere nieuwsbrieven, social media, enz.

Ik filter op een stuk of 5 onderwerpen waar ik het liefst over lees.

Productiviteit. Dit krijgt een beetje een negatieve naam, omdat het lijkt dat je altijd aan moet staan, het meest effectief moet zijn van allemaal en als je niet productief bent, wat heb je dan nog in de melk te brokkelen…

Ik ga voor bewuste productiviteit en analoge manieren van werken zodat je werk net wat langzamer gaat. Werkplek verbeteren = geïnspireerd werken.

Persoonlijke ontwikkeling ligt in het verlengde. Het gaat over jezelf beter leren kennen om op een bewuste manier te kunnen functioneren in je werk, en wat het beste bij jouw past.

Alles over schrijven. Ik geloof niet in een paperless office. Je brein verwerkt het beste informatie als dat op verschillende motorische manieren wordt opgenomen. Het liefst een paar gecombineerd, schrijven terwijl je hardop mee praat of muziek luistert, en lezen terwijl je ijsbeert.

Neurowetenschap, een hobby van me. Allerlei natuurwetenschappen spreken me aan. Ik vind het leuk om connecties te ontdekken. Elementen die in de omgevingspsychologie zijn bewezen vind je terug in de 3500 jaar oude Chinese filosofie, Feng Shui.

En ik lees graag over business. Marketing en het hebben en houden van een bedrijf. Misschien hier ook weer het psychologische element ervan. Om te ontdekken wat mij beter maakt en hoe ik mijn klanten het best kan helpen.

Alles wat ik de moeite waard vind om te delen zet ik in Post by gitte.

Aangevuld met artikelen, achtergrondinformatie en nieuws over de collectie.

Ik las ergens,
You are only as good as what you allow in.
Dat is de drempel die ik hanteer voor alles wat er in de nieuwsbrief komt.

Only the good stuff.
Daarom stuur ik jou mijn nieuwsbrief, een gecureerde selectie voor jou.

Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je je omringt met goede spullen, je beter kunt werken, je meer productief bent en zo een staat van tevredenheid en rust bereikt.

Één keer per maand, op zondag, valt Post by gitte op je digitale deurmat!
Lees je mee?

Je kunt direct met de  10 tips voor een werkplek met flow aan de slag om van je werkplek een Bewust Bureau Blad te maken. Ik wens je veel werkplezier! 

functie & schoonheid verbonden, bewust gemaakt, ingetogen luxe

Over Post by gitte:

- Henriette: "Jeetje, wat deel jij veel! Je nieuwsbrief lijkt wel een mini magazine. Een echt cadeautje op zondagochtend."

- Liza: "Ik hou zo van jou nieuwsbrief!"

- Marijke: "De mails die van jou ontvang zijn bijzonder. Ga zo door. Jij maakt mensen blij."

- Zischa: "Dankjewel Gitte, voor deze mooie & inspirerende mail!"

.