Psykolog Grenå

Velkommen til psykolog Grenå, hvor du kan læse mere om psykologer i og nær Grenå.

Har du brug for en psykolog i nærheden at Grenå, så er Djursland-psykologen centralt placeret tæt på Auning og Ryomgård og midt mellem Lystrup, Ebeltoft og Grenå.

Psykolog Grenå - Djursland-psykologen

Har brug for en autoriseret psykolog nær Grenå, så kan du kontakte en af de lokale psykologer på listen.

Ønsker du psykolog-behandling i forbindelse med depression, angst eller stress, så læs mere om mulighederne nedenfor.

Angst

Angst er typisk muligt at få lægehenvisning til psykolog-behandling for. Så længe du er under 38 år.

Depression

Hvis du har depression, er det normalt også muligt at få en henvisning til behandling hos psykolog via din egen læge. Med en læge henvisning til psykolog-samtaler vil du samtidig få en reduceret behandlingspris hos den psykolog du kommer i behandling hos.

Angst

Psykologisk ængstelse

Angst kan komme pludselig eller have fulgt dig i årevis. For mange er kognitiv terapi en god hjælp.

Depression

Når livet slår folder

Depression kan udvikle sig i forbindelse med ydre livsændringer eller indre tilstande.

Stress

Når bægeret er fyldt

Stress kan ramme via arbejdet, privatlivet eller pludselige hændelser, der overbelaster.

Grenaa By

Det gamle rådhus (opført i år 1806) ligger mondænt på adressen Torvet 1 og fungerer nu til dags som både lokation for borgerlige vielser på første sal og som turistinformation for turister på gadeplan. Mod vest for Torvet finder du Lillegade, hvor der kan opleve en levende butiksgade og en livlig restaurant. Gaden går til de ældste og mest bevarede boliger i byen.

Baunhøj Mølle er at finde som byens vartegn og står synligt og flot frem i fin stand for lokale og besøgende. En oplevelse værd.

Baunhøj Mølle, Grenaa Kirke og Grenaa centrum

Kort vej til Psykolog - Grenaa Havn

Du kan også finde den tidligere købmandsgård fra år 1751 - Aftenstjernen - beliggende på Lillegade 39. Et yderst hyggeligt sted for musikalske arrangementer,d er kan give tid til tanker om livet, til at nyde livet og at finde social kontakt og ligesindede.

Byen er også omkranset af natur, hvor du kan finde stier og skove, der indbyder til terapeutisk behandling i fri natur med en psykolog - fx hvis du oplever stress, angst, kriser eller depression og ikke ønsker at sidde indendørs, når du skal forbedre dit mentale helbred. Der er også mulighed for at komme til psykolog på Grenaa Havn på Færgevej 2.

Grenaa by besidder som forhenværende købstad en indbydende og historisk bymidte. I dag er bymidten det største handelscentrum på Djursland med righoldige muligheder for at handle, købe ind og handle i alle afskygninger med både specialbutikker, dagligvarebutikker og gode trafikforbindelser. Bymidtens tre gågader forbindes på Torvet ved Grenaa Kirke (opført omkring år 1300), hvor der på de brolagte arealer forefindes servering af drikke og udsøgt mad i sommerhalvåret, ligesom at lørdage og mandage i juli byderpå musik og underholdning samme sted. Den gotisk inspirerede kirke i midten af torvet er restaureret i 2001 og byder dermed stort anlagt an til refleksion, ro og tankerum i et liv med stress, angst, kriser og depression.

Fotos af S. Juhl og Sebastian Nils, CC BY-SA 3.0

.