Psykolog Randers

Velkommen til psykolog Randers, hvor du kan læse mere om psykologer i og nær Randers.

Har du brug for en lokal psykolog i nærheden, så er Djursland-psykologen centralt placeret tæt på Randers og en kort køretur fra Kristrup, Vorup, Paderup og Romalt.

Djursland-psykologen nær Randers - Stine L, Frank, Malene og Stine C

Har brug for en autoriseret psykolog i Randers, så kan du kontakte en af de lokale psykologer i Randers Syd.

Ønsker du psykolog-behandling i forbindelse med angst, depression, kriser eller stress, så læs mere om mulighederne herunder.

Angst

Angst er typisk muligt at få lægehenvisning til psykolog-behandling for. Så længe du er under 38 år.

Depression

Hvis du har depression, er det normalt også muligt at få en henvisning til behandling hos psykolog via din egen læge. Med en læge henvisning til psykolog-samtaler vil du samtidig få en reduceret behandlingspris hos den psykolog du kommer i behandling hos.

Angst

Psykologisk ængstelse

Angst kan komme pludselig eller have fulgt dig i årevis. For mange er kognitiv terapi en god hjælp.

Depression

Når livet slår folder

Depression kan udvikle sig i forbindelse med ydre livsændringer eller indre tilstande.

Stress

Når bægeret er fyldt

Stress kan ramme via arbejdet, privatlivet eller pludselige hændelser, der overbelaster.

Randers - midt i Kronjylland

Byen er populær hos sine 63.000 borgere og de kendte muligheder for kulturoplevelser, fx Randers Regnskov, Randers Fjord, Fladbro, Fussing Sø og handelscentrum med masser af shoppingmuligheder.

Randers regnskov ved ringvejen

Randers Regnskov ved ringvejen. Foto af Nico-dk / Nils Jepsen, CC BY-SA 2.5

Placeringen midt Kronjylland, der geografisk hører til i Jyllands nordøstlige del, er iddel i forhold til adgang til Aarhus, Djursland og resten af Jylland.

Byen ligger i umiddelbar forbindelse med Gudenåen og er naturrig helt ind til byens centrum.

Men adgangen til psykolog-hjælp er udfordret. Mange med lægehenvisning til psykolog oplever desværre at ringe forgæves til byens nuværende psykologer. 

Psykologerne i Randers har ofte lang ventetid. Både i centrum, men også i de omkringliggende byomrpder i fx Kristrup, Paderup, Assentoft, Vorup og Romalt. Men netop derfor vil Djursland-psykologen nu udvide med en afdeling i byen. Firmaet har fire psykologer der alle er eksperter i at yde hurtig psykologhjælp. Firmaets medarbejdere er specialister førstegangs-klienter, der ikke har prøvet at snakke med en psykolog før. psykologerne har mange års erfaring med psykolog-samtaler og behandling samt stor viden om psykiske sygdomme. Alle fire psykologer har således vidtgående erfaring med psykolog-samtaler og psykologhjælp, samt terapi og behandling af angst, depression, stress og kriser.

Den viden vil virksomheden nu overføre til psykolog Randers.

Psykolog-virksomheden Djursland-psykologen starter en afdeling i Randers. Der har længe været planer om at starte afdeling, hvor det er muligt at hjælpe flere mennesker. De åbner derfor nu en ny psykologpraksis i Randers. De fire psykologer er alle uddannet psykologer fra Aarhus Universitet.

Find en psykolog nær Randers centrum

Kort vej til Psykolog - Randers S, SV og SØ

Randers er en af de ældste handelsbyer i Danmark og byen er især kendt for sin smukke beliggenhed nær Gudenåen og Randers Fjord. Byen har en bred vifte af oplevelser for både voksne og børn inden for kunst, kultur og historie. Det hyggelige centrum byder på gode indkøbsmuligheder, lækre spiseoplevelser og spændende arrangementer. Der er fine transportmuligheder til Aarhus, Hornslet, Rønde og Djursland-psykologens afdeling i Mørke. Det gælder både egen bil og med bus, hvor bussen fra Randers stopper 2 minutters fra Djursland-psykologens indgang.

Foto af Nico-dk, CC BY-SA 3.0

.