Mitä odotamme

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta siivoojaa erittäin varhaisiin aamuihin, jossa päivä alkaa jopa 4:30, yleensä kuitenkin 5:00. Työvuoroja meillä alkaa yleisesti ottaen 04:30-07:00 välillä. Tulet tekemään työtä niin korjaamotiloissa kuin muissa kohteissamme, jotka ovat pääasiassa kerrostaloyhtiöitä.

Käytät tottuneesti älypuhelinta ja eri sovelluksia. Työ on fyysisesti keskiraskasta, joten kuntosi on siltä osin riittävä.

Kokemus

Korjaamosiivous: Ymmärrät mitä korjaamosiivouksessa tulee ottaa huomioon. Olet kokenut rasvalian irrottaja eikä sormi mene suuhun yhdistelmäkoneiden parissa.

Kerrostalot: Osaat katsoa rappukäytävän ja muiden tilojen yleisilmeen kohdilleen.

Vahanpoisto ja vahaus: Olet tehnyt jonkun verran ja osaat toimia myös kokemattomamman parin kanssa.

Koulutus ja asenne

Sinulla on mahdollisesti alan koulutus tai olet työn kautta oppinut alan monipuolisesti.

 Ymmärrät mihin aikaa kannattaa käyttää ja teet rutiinitöitä päivittäin hyvällä asenteella ja ilolla. Kohtaat asiakkaat hyväntuulisesti ja ammattimaisesti.

Opettelet mielelläsi uusia työtapoja ja etsit aktiivisesti vastauksia työtehtävissä mahdollisesti eteentuleviin haasteisiin.

Työkaveruus

Olet huumorintajuinen ja napakasti töitä tekevä ammattilainen, joka ymmärtää tiimityötä. 

Kysyt ja tarjoat apua. 

Jaat tietoa.

Teet muille, kuten toivoisit itsellesi tehtävän.

Tuot ideoita esille ja toteutat työyhteisöä edistäviä asioita.


Mitä tarjoamme

Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jota yhteisön jäsenet ovat kuvanneet mm.  sanoilla "yhteistyötä tekevä" ja "huumorintajuinen". 

Parhaat työvälineet

Pyrimme siihen, että työnjälki ei jää ainakaan työvälineiden laadusta kiinni. Uudistamme työvälineitä säännöllisesti ja niiden huollosta huolehditaan.

Ensiluokkainen työyhteisö

Työkaverit ovat auttavaisia, ongelmanratkaisutaitoisia ja huumorintajuisia tekijätyyppejä. Jos jotain ei tiedä, aina saa kysyä. 

Mahdollisuus kehittyä

Meillä voit kehittää itseäsi. Pyrimme antamaan mahdollisuuksia hyödyntää omia vahvuuksia ja kehittyä ammatillisesti.


Tallennamme tietosi tätä hakua varten. Kun valinnat on suoritettu, hakemukset poistetaan, ellet erikseen anna lupaa säilyttää hakemusta 6kk.

Tiedätkö sopivan hakijan, vinkkaa hänelle!

.