Reset Yourself

3 daagse totale RESET van jezelf!

Ben jij klaar voor een MEGA transformatie?

Sta je te ‘trappelen’ om in 3 dagen MAGIC te ervaren?

Ben jij klaar voor een next level in je leven of business? Gewoonweg omdat je al heel lang ‘weet’ dat er meer mogelijk is, dat het anders kan, dat jij het anders wilt doen? En telkens verval je in oude patronen, je blijft ‘dezelfde plaat’ opzetten. Ja tuurlijk je hebt jezelf flink ontwikkeld en toch kom je er niet doorheen. Je komt er niet bij en je bent het kotsbeu, je wilt NU echt een diepgaande life changing transformatie. 

Daar heb je alles voor over, want jij hebt recht op een prachtig succesvol en liefdevol leven. 

Het 3 daagse RESET YOURSELF live seminar is speciaal voor jouw ontwikkelt en bewezen succesvol. In 3 dagen ga jij je maximaal herinneren wie je echt bent en waar JIJ echt voor staat. Er is een leven voor dit event en er is een leven NA dit seminar! Life-changing ervaringen ga je opdoen tijdens deze 2 daagse. Je krijgt meer keuze opties en leidt daarna een vrijer, blijer, meer succesvol leven. Feitelijk ga je eigenlijk je ‘echte’ leen leiden.

Reset YOURSELF

Dussss als jij al langer weet, voelt en van mening bent dat het NU tijd is voor de jouw BIG JUMP. Cut the crap en go for it. Je bent niet ‘te bang’ aangelegd, je kunt prima met ‘de waarheid’ over weg. Jij hebt een flinke portie LEF in je. JIJ staat echt te springen om nu naar jouw next level in je leven en business te gaan. Dan is deze 2 daagse geschikt voor je. 

Linda Brink

Aureole

De 2 daagse met Athilde heeft mijn leven voorgoed verandert. Er is letterlijk een ‘oude versie van mij. En na tweede dag een compleet nieuwe versie. Mijn hele leven, zakelijk en privé is compleet ten positieve veranderd. Er is meer rust in huis, mijn business is enorm gaan groeien. Ik voel me getransformeerd.

Tineke Veenstra

Kernkracht10

Athilde, jouw tweedaagse heeft mijn business een enorme boost gegeven. Binnen hele korte tijd had ik mijn investering terug verdiend en daarna is het alleen maar verder bergop gegaan. Je hebt me een paar aardige eyeopeners gegeven, en dat terwijl ik dacht dat ik het allemaal al wist. Haha...

RESET YOURSELF

Na 3 dagen is jouw leven blijvend verandert. Jij weer weer wie je bent en waarom je hier bent. Wat jij ‘te doen’ hebt. Je bent weer terug op je pad en de route naar je hart. Door jouw hart te volgen en echt naar je hart te luisteren wordt je leven vrijer!

JE INVESTERING is 999 euro(ex btw). Dit is inclusief een  een LADY CHAIR, 1 op 1  sessie met mij voorafgaand aan het event.

WAAR:

De locatie van het seminar is rond Apeldoorn. Het is een compleet verzorgde dag, voor hapjes, drankjes en lunch wordt gezorgd. Er bestaat een mogelijkheid om te overnachten