Coffee and Training

Voice Dialogue ín de praktijk!

Voor (hoog)sensitieve, ontwikkelingsgerichte coaches, therapeuten en begeleiders

In gesprek met je ikken
De basis van Voice Dialogue is leren om, zonder oordeel, te kijken en luisteren naar je ikken. Ikjes zoals de perfectionist, de innerlijke criticus, de zorgzame, de helper, de ondernemer of de controleur.

Wie zit waar, hoe zitten ze, wat doen ze en welke kwaliteiten hebben ze. Als facilitator van een voice dialogue gesprek help je je cliënt zich even als het ware los te koppelen van een ik, waardoor wezenlijk inzicht ontstaat over wat deze ik doet, wil en welke positieve intentie de ik heeft.

Het vergroot zelfkennis en keuzevrijheid
Hoe beter we al onze ikken leren kennen, hoe meer zicht we krijgen op hoe we functioneren. Het vergroot en verdiept onze zelfkennis én creëert mogelijkheden om op andere manieren om te gaan met het leven en de situaties waar we mee te maken krijgen.

Voice dialogue in de wereld
Zelfkennis en bewustzijn leiden tot zelfregie. Eigen verantwoordelijkheid. Autonomie.
Het is mijn missie om voice dialogue door meer en meer coaches ín de praktijk in de wereld te zetten en op die manier de wereld een beetje beter/mooier/fijner maken.

Verhalen in de Coffee and Training updates
Ik schrijf over mijn coach ervaringen in voice dialogue sessies. Waar cliënten mee worstelen is vaak zo universeel. Ik draag graag bij aan een hoger bewustzijn, aan meer zelfkennis en zelfregie.


Coffee and Training Updates

Blogs. Tips. Nieuwe data.

Wil jij ze in je mailbox ontvangen? Inspiratie opdoen?

Schrijf je in en ontvang meteen een leuke boekentip!

'We zien onszelf officieel nog als één duidelijke identiteit.
Maar in de praktijk blijkt er een hele buslading personen in ons te wonen.'

(Uit: Paradoxaal coachen van Ivo Brughmans & Silvia Derom)

.