UTFÖRDA JOBB RUNT ÖREBRO

Inget jobb är för stort eller för litet. Vi har ett bra team som alla är experter på sina områden

Markarbeten; Dessa områden kan vi hjälpa dig:

Örebro, Frövi, Ervalla, Nora, Lindesberg Glanshammar… runt 5 mil omkring Örebro.

Dränering hur vi gör för bästa resultat

En dränering kan variera från en ytvatten dränering till en vanlig källargrundsdränering till dem mer komplexa dräneringarna där grunden antingen är procentad eller stensatt, och behöver helt anpassas utifrån metod, behov & lösning.

Vid en vanlig 70-tals källargrundsisolering så använder vi oss av FST:s utvecklade system som även vår personal är utbildade och certifierade med.

Oavsett om det gäller en standard dränering runt ett källarhus så ska man ändå ha med sig att varje dränering är helt unik i sig och bör anpassas därefter. En dränering i sig kräver en mångårig erfarenhet med mycket specialistkunskap för att verkligen förstå sig på hur varje dränering är helt unik.

Dräneringar har olika förutsättning

Man måste ge en anpassad lösning, man tar hänsyn till hur lednings bädden skall utformas utifrån vad det är för material i området, hur ser omgivningen ut, är huset beläget i en svacka, grundvattennivåer, fall på bädd, placering av brunnar, backventil, dimensionering, återfyllning, förstå sig på vad för beskaffenhet materialet i och runt fastigheten har och förstå sig på vad fastighetens verkliga problem är.

Förstå sig på hur vattnet rör sig i marken och hur det påverkar fastigheten så man kan göra denna installation på ett sådant sätt och förstärka ännu mer på dem utsatta områdena.

Det är dessa bitar som skiljer ett kvalitativt arbete från ett vanligt utfört arbete.

Dränering av källare är ett av Sveriges vanligaste renoveringsprojekt. De flesta dräneringar idag är dränering av källare. Men många hus med krypgrund eller betongplatta behöver också dräneras.

KONTAKTA OSS   

"Boka in kostnadsfri hembesök med fuktkontroll".

MA Entreprenadteknik AB

Org-nr: 556786-5778

Kontoret: Örnsrogatan 7 A, Örebro

Verkstad & Lager: Tingstorp 1:5, Ervalla

Hemsida: maentreprenadteknik.se

Epost: info@maentreprenadteknik.se

Vi har Entreprenadförsäkring & F skatt

.