Sluit je aan bij het Schrijversclubhuis!

SUPERRMEGAZICHTBAAR WORDEN
MET JE EIGEN CREATIEVE STEM

Misschien ben je gewoon niet creatief genoeg.

En dus kruip je terug in je hol. Je wéét dat als je met meer leuke klanten wil werken, dat je ze dan wel moet bereiken. Maar de ideeën voor blogs, nieuwsbrieven, social posts: ze belanden allemaal in de prullenbak omdat je het gevoel hebt dat het niet goed genoeg is, dat het al eens is gezegd, dat het niks toevoegt.

Dus blijf je onzichtbaar. En je werkplezier, je omzet, en de aanvragen van de klanten waar je mee zou willen werken worden allemaal steeds minder.

Wat als je je creatieve blokkade zou doorbreken?

Wat als je de creatieve kraan gewoon open kon zetten?
Wat als je elke week of zelfs elke dag iets de wereld in zou slingeren waar je mensen mee raakt?
Wat als je het plezier (terug) zou vinden in het maken 'om het maken'?  
Wat zou er gebeuren als je creativiteit een gewoonte zou worden, in plaats van een verplichting?

Hoeveel plezier zou je eruit halen als je zou terugkijken op een reeks geweldige creaties die je de afgelopen tijd moeiteloos uit je mouw geschud hebt?
Hoeveel voldoening zou je eruit halen als je elke week berichten in je inbox krijgt van mensen die je bedanken voor wat je maakt?
Hoeveel leuke klanten zou je eruit kunnen halen, denk je, als je werk gedeeld wordt en jouw persoonlijkheid het internet overvliegt?

Daarom is er nu HET SCHRIJVERSCLUBHUIS - de broedkamer voor copywriters die creatieve kanonnen willen worden (en blijven).

Tover je contentstruggles om in een heerlijk vast ritueel. 

Het hele doel van 't Clubhuis is om jezelf een vaste, wekelijkse contentgewoonte - een Practice - aan te leren. Dat jij over een paar maanden terug kan kijken op een heel spoor van steeds beter wordende nieuwsbrieven, blogs of andere creaties. Elke week iets maken geeft je vertrouwen, het geeft je een visie, het geeft je zichtbaarheid en het geeft je de identiteit van Maker. 

Betere klanten aantrekken? Gebeurt als je regelmatig eigenzinnige creatieve content maakt.
Meer plezier in je werk?
Krijg je als je op regelmatige basis mooie dingen maakt.
Meer voldoening? 
Krijg je als je steeds vaker complimenten op je wekelijkse nieuwsbrief krijgt.
Meer omzet?
Als je zichtbaarder wordt, en meer mensen je kennen, groeit je hoeveelheid aanvragen mee. 

Je content practice is misschien wel de sterkste levenslijn die je in je bedrijf kunt inbouwen.

Om te zorgen dat ook jij die gewoonte kunt aanleren, biedt het Clubhuis je 3 dingen:

- De accountability van een groep die met hetzelfde bezig is, waar je je twijfels kunt delen, om feedback kunt vragen en je successen kunt vieren. 

- Elke maand, op de eerste maandagochtend om 10:00, een live coachingsessie (met Laurens Kraaijenbrink, de Copywriterscoach, Die  Ene Van Die Halfbakken Tekeningetjes en Die Eigenwijze Blogs) om de maand af te trappen. Daarin krijg je praktische handvatten voor belangrijke thema's: hoe vind je een visie, hoe blijf je onderwerpen vinden om over te schrijven, hoe overwin je je Weerstand (of perfectionisme, het Stemmetje in je hoofd, of andere fancy vermommingen van angst).

- Elke vrijdagochtend om 9:50 gaan we samen zitten, in stilte, om te werken aan onze Practice. Dat geeft je een perfect excuus om twee uurtjes te blocken om te garanderen dat je aan je EIGEN bedrijf werkt. En het samen schrijven zorgt ervoor dat je sterker staat in het gevecht met je Weerstand (die de hele tijd zit te jengelen dat je maar beter even wat anders kan doen met je tijd, opruimen of scrollen of breien of zo). 

Het werkt. Want we doen samen het werk. 
En jouw contentgewoonte gaat je meer opleveren dan welke businessbeslissing dan ook.

Je hebt nog tot de 1e van komende maand om mee te doen met deze ronde:

00 Dagen
00 Uur
00 Mins
00 Seks haha

€150,- p/m!

(exclusief btw.)

Werken aan de juiste dingen

▬▬▬▬▬▬▬

Je start de maand met een kickoffsessie om te zorgen dat je weet waar je aan wilt werken, en hoe je het gaat aanpakken deze maand.
Zo weet je zeker dat je je tijd niet verspilt met iets wat niet werkt.

Samen werkt 't beter

▬▬▬▬▬▬▬

Het bouwen van een gewoonte vraagt om het inslijten van nieuwe paadjes in je hoofd. Daarom werk je samen met de groep om te zorgen dat je blijft schrijven.

Meer dan een online cursusje

▬▬▬▬▬▬▬

Informatie is leuk, maar het gaat om de implementatie.
Daarom geef ik je niet een berg leeswerk en 'succes ermee' - ik begeleid je bij het ontwikkelen van een duurzame maakmindset.

"Heb je 't tegen mij?"

Nou, als jij

  • Een tekstprofessional bent of schrijven als creatieve uitlaatklep en marketingtool wil gebruiken;
  • veel ideeën hebt maar er weinig echt op papier zet;
  • je je iedere week weer voorneemt om content te maken (blogposts, nieuwsbrief, social posts, je eigen podcast, ...) maar je die taak zelden af kan strepen
  • Je wel eens begonnen bent met een nieuwe contentgewoonte, maar er na een paar weken toch telkens weer mee stopt;
  • Je een hele 'drafts' box vol hebt zitten met ideeën die niet goed genoeg waren...

Dan: ja. Dan heb ik 't tegen jou, ja.

Maar het hoeft niet zo te blijven. Ik heb ook veel te lang gezocht naar de perfecte invalshoek. Eindeloos twijfelen, aarzelen, toch nog maar een keertje inlezen in een nieuw onderwerp, nog een keer bíjna beginnen.. 

Maar nu maak ik al meer dan 70 weken elke vrijdag een nieuwsbrief, met businesstips, tekeningen, grapjes en verhalen. Mijn inbox zit elke week vol met complimenten, bedankjes en huwelijksaanzoeken. En het maken voelt niet als werk, maar als een speelmoment waar ik de hele week naar uit kijk.

Voor jou kan het ook zo worden. Maar dan moet je wel even lid worden van het Schrijversclubhuis. Als je helemaal tot hier zit te lezen, weet je zelf ook dat je iets wilt veranderen. Je kunt wachten tot het perfecte moment, net als je zit te wachten op het perfecte idee.. Maar je kunt ook nu beginnen, je weerstand opzij zetten en week 1 van je nieuwe content practice opstarten. 

Trust me: het is het grootste kado dat je je business kan geven.

.