✎ Vill du skapa en regelbunden skrivrutin?

✎ Behöver du ny inspiration i ditt skrivande?

✎ Vill du skriva mer än du gör?


Då har du hittat rätt! SKRIV! med Ellen & Kugge är en 30 dagars mejlkurs för att väcka din kreativitet och hjälpa dig att börja bygga en fungerande skrivrutin som passar in i din vardag.

KÖP KURSEN HÄR ↓

🎄Vill du köpa kursen som julklapp? 🎄

Hör av dig till Kugge på kugge@letmecreate.fi så löser vi det!


KURSINNEHÅLL

VÄLKOMSTBREV
I det första brevet får du tips och inspiration inför din skrivresa – bland annat en podd där vi, Ellen och Kugge, peppar dig i ditt skrivande. Brevet skickas samma dag som när du köper kursen.

 15 MEJL MED SKRIVÖVNINGAR
Varje kursmejl innehåller 1 skrivövning, 1 kreativitetsövning + bonusinspiration som kan vara en länk vidare till ytterligare läsning eller annan inspiration. Du får ditt första mejl med skrivövningar dagen efter välkomstbrevet, därefter ett mejl varannan dag i trettio dagar.

HEJDÅ & LYCKA TILL
Efter din avslutade skrivkurs får du ytterligare en specialpodd med tips för hur du kan ta ditt skrivande vidare.

DINA KURSLEDARE

Ellen är författare, ordkonstledare och bloggare. Hon har skrivit tre romaner (Jaga vatten 2018, Klåda 2020, Vi ska ju bara cykla förbi 2022) och en barnbok (Maggan året runt 2020), ett par essäer, en mängd kolumner och fyrtiotvåtusen blogginlägg. Ungefär. När hon inte själv skriver läser hon det andra har skrivit. Skrivkurser är det bästa som finns.

Kugge är författare och journalist. Hon har skrivit två romaner (Vad heter ångest på spanska? 2017, Nationen 2020), ett par essäer och cirka sjuhundra journalistiska artiklar. Hösten 2022 utkommer hennes inspirerande skrivbok Kickstarta ditt skrivande och hitta din skrivrutin. När hon inte själv skriver gör hon något av följande: läser, dricker vin, yogar eller spelar handboll.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR


Vad är en e-postkurs?
Det är en kurs som du genomför när du själv vill. Du behöver inte registrera dig någonstans eller logga in på en plattform. All kursinformation kommer direkt till din inbox. Det finns inte heller någon tidsbegränsning – gå kursen i din egen takt. Materialet är ditt för alltid.


Kan jag gå kursen om jag är nybörjare och aldrig har skrivit förut?

Du behöver inga förkunskaper. Det enda du behöver är ett intresse för att skriva. Sedan hjälper vi dig längs vägen!

Jag har inga planer på att skriva en roman, kan jag gå kursen ändå?
Självklart! Den här kursen handlar i första hand om att skapa en skrivrutin som fungerar för dig och att komma någon vart. Om det är mot en roman, ett blogginlägg eller något helt annat är upp till dig. Det viktiga är att du ger dig själv skrivtid.


Är kursen bara för nybörjare eller kan jag som etablerad författare ha nytta av den?
Fokuset här är att avsätta tid till sitt skrivande och att komma i mål (eller komma vidare). Du  får möjligheten till inspiration, någon som håller dig i handen eller ger dig en spark i baken.

Kan jag ge kursen som present åt någon?
Självklart! Mejla Kugge på kugge@letmecreate.fi så löser vi det!

.