Recensies van de Speurtocht van het jaar 2021:


"Heel inspirerend om samen te ontdekken en te spelen; love it!"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Normaal doen we altijd puzzel achtige speurtochten, deze is echt anders en best bijzonder, zeker na een idioot jaar"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Lieve, verrassende manier om liefdevol met elkaar terug te kijken op het afgelopen jaar. Het werkt inspirerend om op deze manier terug te kijken op de mooie en soms ook verdrietige momenten van het jaar"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Heel enthousiast! best wel een fikse voorbereiding maar dat was het zeker waard. heel leuk dagje van gemaakt met mijn 7 jarige"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Geweldige creatieve en leerzame afsluiting van het jaar. Een spel en verschillende knutselactiviteiten om terug te kijken, te leren over wat een jaar eigenlijk is en met elkaar erover te delen en vervolgens vooruit te kijken. Mijn zoontje van 5 en wij als ouders hebben genoten!"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Het was leuk om op een betekenisvolle manier samen stil te staan bij hoe iedereen het afgelopen jaar had ervaren en samen vooruit te kijken naar 2022."

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Geweldig hoe mijn zoontje mij eerst nog zelf zag printen en knippen en een kwartier later als we gaan beginnen volledig geloofd dat de engel de envelop heeft gebracht 🥰☺️"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

"Hartstikke leuk, dankjewel. Ik denk dat we zoiets jaarlijks laten terugkeren."

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Schrijf je hieronder in en ontvang deze speurtocht gratis!*

* Door je hier in te schrijven kom je automatisch op mijn e-mail lijst. Ik stuur een e-mail als ik een nieuwe speurtocht heb gemaakt of als er een mooie actie is. Dit zal niet vaker dan een paar keer per jaar zijn. Als je dit niet op prijs stelt kan je je makkelijk weer afmelden.

Lets create a magical life!

Liefs Iris

.