Vatten/gympaledare som vill mer

Nu är alltid bästa läget att höja sin musik-kompetens. Du får energi att ta tag i dina vatten/gympa-program och göra dina bästa låtval någonsin vare sig du ska skapa nytt eller piffa upp pågående...

Spotify-kollen kickstartar dig och dina vatten/gympapass

Upptäck

Spotifys finesser så du kan hitta den bästa musiken till dina pass.

Utveckla

din förmåga att hitta ny musik och hålla koll på den.

Uppgradera

dina vatten/gympapass. Du och dina deltagare kommer att älska det!

Du kan börja nu!

Korta och lärorika lektioner du tittar på i egen takt. Lätta och roliga "läxor och prov". Och vips har du höjt din Spotify-kompetens och kommer så mycket lättare att hitta de bästa låtarna till ditt nästa vatten/gympa-pass. Som också kommer att bli ditt bästa. Eller hur!

Så fort du betalt får du din bonus. Med den kan du direkt börja höja din Spotify-kompetens. Oavsett vilken nivå du är på nu. Vi kan alla alltid Bli bättre på Spotify...


Vem är hon den där som kör Spotify-kollen ?

Lisel Humla Sjöstedt

Instruktör, inspiratör och utbildare i vattenträning sedan urminnes tider eller åtminstone sen 1990. Numera främst som konsult åt olika intresseorganisationer och genom egna påhitt.

AEA-certifierad (Aquatic Education Association) och deltagit vid ett flertal tillfällen på deras Internationella konferenser i Florida, USA (IAFC).  Utbildad upp över öronen bl a i pedagogik, även dynamisk sådan. 

Min mission är att höja vattengympans status som träningsform i Sverige. Är du med på det?


Vad andra kursdeltagare sagt...

Pernilla Ohlsson

Vattengympaledare, Borås

Spännande med nya infallsvinklar och man måste va öppen för det och tänka nytt. Sen är det bra om man inte är så hemma på Spotify att få hjälp med att våga klicka runt liksom.

Charlotte Carnelöv

Vattengympaledare, Solna

Hon är även en mycket duktig pedagog för de som vill bli instruktörer.

Birgitta Hansson

Wetvestaerobic, Ulricehamn

Jag är nybörjare på Spotify, men man är aldrig för gammal för att lära sej och dina instruktioner är mycket tydliga. Jag har med mej mina unga vattengympaledare, som hjälpt mej med låtar den senaste tiden. När det var tape var jag expert, men inte senast. Jag är glad över att du startat detta. Tack

Norea Humla

Vattengympaledare, Stockholm

Genom att delta i den Spotify-kollen har jag lärt mig nya sätt att upptäcka ny musik och det har också motiverat mig att faktiskt ta mig tiden att lyssna igenom nya låtar.”

Hur går Spotify-kollen till?

Ibland körs den som en 5-dagars utmaning på Facebook. Men du kan också köra den som en utmaning för dig själv eller tillsammans med dina kollegor. När du kör Spotify-kollen själv vore det bättre att säja att den består av 5 steg men det blir lättare och säja dagar ändå.

Varje steg är så lätt att du klarar av hela Spotify-kollen på mindre än en dag. Jag skulle uppskatta tidsåtgången för varje steg till max 30 minuter. Enda risken är att du dras in i att börja lyssna på den ena låten efter den andra på Spotify. Då försvinner tiden och livet är härligt.

Du börjar med att titta på en kort instruktonsvideo. Du kan läsa instruktionerna också. Sen gör du dagens uppgift på Spotify och avslutar med att reflektera och svara på några frågor. På så sätt går du fram dag efter dag i Spotify-kollen. I din takt. 

Det kan vara bra att ha Spotify Premium men du klarar utmaningen även med gratis-versionen (med reklam). Vissa finesser i utmaningen fungerar bäst via dator men allt ska gå att göra på en mobil. 

Vem är du som vill vara med?

Troligtvis är du aktiv, blivande eller vilande vattengympaledare, instruktör i vattenträning eller vad din roll kallas. Ja, självklart funkar det här även för dig som instruerar gruppträning på land.

Vare sig det är "frisk-grupper" eller "risk-grupper" som är din målgrupp och hur van eller ovan du än är vid att använda Spotify kommer Spotify-kollen att höja din kompetens vad gäller musik att vattengympa till och din musikaliska horisont kommer garanterat att vidgas...

Vad kostar Spotify-kollen?

Lika bra att säja det direkt. När Spotify-kollen går som 5-dagars utmaning på Facebook är den gratis. Jättebra. Men då har du bara tillgång till kursmaterialet under en kort tid. När du köper Spotify-kollen är den din för evigt. Naturligtvis utvecklas Spotify hela tiden men principerna i det lär dig i Spotify-kollen är tidlösa även om knappar och funktioner byter form och namn.

Du har också evig tillgång till Spotify-kollens spellista som växer och växer och bara att kunna bidra med låtar där och ta del av andras bidrag är värt hela Spotify-kollen och mer därtill.

För Spotify-kollen är ingen dyr kurs. Tvärtom. Den är för billig. Du köper den faktiskt för nästan halva priset. Den borde kosta 495 kr beroende på innehåll och det värde den kan ge dig. Ja, då kunde den t o m vara dyrare. 

Men jag har valt att sätta priset till enbart 295 kr inkl. moms.  Då är det lättare för dig att köpa. Då blir det lättare för dig att komma igång inte bara med Spotify-kollen utan också att göra ditt bästa pass för gruppträning i vatten och på land. Kanske också att du gör det tillsammans med mig...

Hur köper jag Spotify-kollen?

Lättast är om du Swishar. Så fort det dår möjligt får du då tillgång till Spotify-kollen både via mail och SMS. Det går även att få faktura men då får du vänta lite längre på leveransen.


.