Vil du forkæle dig selv med fire dages fordybelse i dig, din krop, natur, velvære og selvomsorg?

Så vil vi gerne invitere dig med på vores Strala Yoga Retreat i Spanien -   D. 1-4 september.

Hvad kan du glæde dig til?

Ude i bjergene 20 min. fra Barcelona popper et pang-grønt containerhus op midt i det hele: La Container Casita. Her finder du en vaskeægte oase med et udendørsareal, der kalder på bevægelse. I solens stråler med udsigt over bjerge og hav (og pool) skal vi dykke ned i stralayogaens magi; en bevægelsesfilosofi der trækker tråde til Tai Chi, dans og natural movement.

Et af kerneprincipperne her er ‘Moving from the Middle’, der handler om at bevæge sig fra din kerne, dit center, dit autentiske jeg, og lade bevægelserne på måtten sprede sig til resten af dit liv.

Strala er på den måde et mindset. En livsanskuelse. Så på retreatet inviterer vi dig til at gå på opdagelse, i bevægelserne, din krop og dig selv.

Nydelse i fokus

 Vi ønsker at give dig en oplevelse af velvære og selvomsorg. Derfor har vi sørget for alle detaljerne til at skabe en helhedsoplevelse for dig, så du kan læne dig trygt tilbage og nyde at være dig, at skabe et åndehul for dig selv I en travl hverdag og fylde din egen kop op. 

Vi inviterer også på vandreture I de smukke spanske bjerge, til at have inspirerende samtaler til cava-hour, chille ved poolen og holde siesta, samles I cirkel og dele og meditere, og spise enormt lækker mad.

Hvem er dine værter?

Mit navn er Nanna Salver, og jeg vil guide dig dybere ind i stralayogaen under retreatet. Jeg har dyrket yoga i mange år, men erklærede hurtigt min kærlighed til Strala Yoga og uddannede mig derfor til underviser i januar 2020. Siden da har jeg delt min kærlighed til strala med mange mennesker i yogastudier, retreats og pop-up workshops. Jeg laver til dagligt skræddersyede yogaforløb for gravide og mødre i kvindecirkler og 1:1, både fysisk i København og online. Strala har indprintet sig i alt jeg gør. Jeg tager mindsettet fra bevægelserne på måtten med mig ud i livet og øver mig hele tiden i at tilgå livet med nysgerrighed og en blidhed overfor mig selv. Strala minder mig altid om at være mig selv, at trække vejret og gå efter det der føles lettest, legende og nydelsesfuldt i de valg jeg tager. Jeg glæder mig til at tage dig med på rejsen ind i stralayogaens filosofier og skabe magiske stunder for krop og sind.

Celina Salver er mor til Nanna, og under retreatet vil hun forkæle dig med hjemmelavet mad og nærværende værtskab. Celina er også ejer af det unikke Container hus. Hun bog til dagligt i huset i Spanien med sin mand Casper og søn Bror. Celina er oprindeligt uddannet psykomotorisk terapeut og bidrager med sine redskaber herfra på retreatet, blandt andet i en selfcare workshop.

PRAKTISK INFO 


Hvor:
Container Casa, Av de les Palmeres 37, 08811 Canyelles, Spain

30 minutter syd for Barcelona

Hvornår: D. 1. -4 september 2022

How to get there: Fly til Barcelona ( ca 1000 kr t/r )

Fra lufthavnen tag MONbus ( Terminal 1 ) til Sitges eller tog to Vilanova de Geltru ( 6 euro )

Herfra taxa til container huset i Canyelles ( ca 35 euros ) eller mulighed for samkørsel/afhentning

Ankomst torsdag eftermiddag – afgang mandag morgen

Ifølge rejsegarantifonden, må man som underviser, ikke tilbyde pakkerejser, eller booke fly for deltagerne. Her på siden giver vi dig derfor et overblik over, hvad det forventeligt vil koste.

Vi anbefaler også, at du tegner en rejseforsikring så du er dækket i tilfælde af sygdom eller andet.

Der er kun 7 pladser på dette retreat, og derfor er det et intimt og personligt retreat (selvfølgelig med plads til alenetid) Der er 3 x dobbeltseng og 1x enkeltseng, så vi anbefaler at komme med en man kender/gider dele seng med, eller er åben for at dele seng med en anden, hvis enkeltmandssengen er booket (først til mølle).

DIN INVESTERING

Yoga & meditation sessions: 2000 kr.

Mad & overnatning: 2500 kr.

I alt 4500 kr

(Mulighed for 25 % studierabat - kontakt os gerne)

Du indbetaler 2000 kr i depositum, for at sikre dig en plads.

Restbeløb betales senest 1 måned før afgang (betalingslink sendes ud)

Ved afbud tidligere end 2 måneder før afgang refunderes depositum, ellers ikke. Dog har du mulighed for at overføre din plads til et andet retreat (nye datoer hvert år).

Det får du:

 • 4 nætter
 • 3 måltider om dagen
 • Fri adgang til the og kaffe
 • Cava, snacks og forfriskninger

 • 4 aften stralayoga sessioner (90 min.)
 • 3 morgen stralayoga sessioner (60 min)
 • Guidede meditationer dagligt
 • Kvindecirkel + sharing
 • En dags vandretur i bjergene
 • 1 x fordybelses workshop i stralayogaens principper
 • 1 x Selfcare workshop: fri intuitiv bevægelse, dans, moving writing
 • Journaling + refleksions øvelser

DISCLAIMER: Dette retreat er absolut for ALLE kvinder - nybegynder eller garvet yogi, gravid eller ej, mor, søster, datter, veninde. "If you can breath you can do yoga", plejer man at sige. Det eneste der gælder er, at du har lyst til at forkæle dig selv og lade dig guide med åbent hjerte og sind. Så lover vi at tage os rigtig godt af dig!

Det siger tidligere retreat-deltager:

Send os en besked via kontaktformularen her med dine spisevaner (vegetar/veganer/allergier). Følg derefter betalingslink til depositum for at sikre din plads!

Something went wrong. Try again.
This is a preview mode. Product purchase available only in published pages.

Retreat depositum

Depositum på 2000 for at sikre din plads på retreatet. Resterende betaling til henholdsvis mobilepay og betalingslink, der sendes 1 måned før afgang.

2000.00 DKK

Tusind tak for din tilmelding! Husk at send og en mail via kontaktformularen ovenfor om dit ønske af datoer og spisevaner.

Hav en skøn dag!

.