" Time-Out Projects"

 "Het leven loopt zoals het pad zich ontvouwt" Deze quote inspireerde me in de aanzet tot een nieuwe start in mijn leven.

Inhoudelijk ben ik nog volop aan het brainstormen. Maar vertragen, ont-moeten en verbondenheid zijn alvast kernwaarden die ik voorop stel en belangrijke pijlers voor een levensstijl die we kunnen inzetten  als medicijn. 

Samen met de start van het nieuwe schooljaar lanceer ik dan ook "Time-out projects" . Deze naam dekt vele ladingen en krijgt dus een invulling afhankelijk wat er zich in "het moment " op mijn pad aandient en ook omdat ik geloof in een en-en- verhaal.

Benieuwd wat “Time-out Projects” voor jou in petto heeft, laat dan hier je gegevens achter en scroll zeker verder naar het huidig aanbod !

Anne Borremans

0495/19.02.93

Mail : info@timeoutprojects.be

Workshop Djembé- Zaterdag 4 september

Samen muziek maken zet mensen in beweging, samen luisteren naar elkaar en op elkaar afstemmen, een gelijkgerichte energie die bijdraagt aan een harmonieus gevoel. Het samen trommelen wekt daardoor veel energie en daadkracht op in een groep, dit geeft een bepaalde voldoening en doet de zorgen van de dag vergeten.

In deze workshop beleven we samen een uniek wij-gevoel. Via uitnodigende instrumenten, waar geen voorkennis voor is vereist, en onder leiding van een enthousiasmerende dirigent , Karel De Ridder worden we al snel een swingend, blij en energiek orkest. Het wordt onvergetelijk plezant en dynamisch .

Je hoeft dus geen muzikale ervaring te hebben om deel te nemen.

Voor elkeen dus:

  die samen een leuke namiddag wil beleven,

  die overweegt om djembé lessen te starten komend schooljaar ,

  die uit het hoofd en in ontspanning wil gaan

  Wees welkom !


Datum : Zaterdag 4 september

Adres : Blijkheerstraat 70 1755 Oetingen

Aanvang : 15u

Duur: 2 uren

Kostprijs : 25 euro

.