Kakšno moč skrivaš kot ženska v sebi? Kako lahko to moč izkoristiš za boljši partnerski odnos, boljši odnos z otroki, starši in za boljši odnos na vseh področjih? Zakaj odmik ni vedno prava rešitev? Kakšno vlogo ima pri vsem tem menstrualni cikel? Zakaj si enkrat bolj družabna in ti družba ugaja in že v naslednjem tednu, se zgodba popolnoma obrne? Katere so tiste vaje za ohranjanje in večanje življenjske energije, pomladitev in nego ženskih zakladov?

Kako uglasiti sebe in življenje v harmonično celoto?

Zakaj so ženski krogi za ženske tako pomembni? Kaj nam prinašajo in kako nam pomagajo do lahkotnega, budnega, zavestnega in intuitivnega kreiranja svojega življenja na vseh področjih.

Pridruži se nam v ženskem spletnem krogu v brezplačni septembrski video seriji SIJOČA SREČNA SOČNA TI!

Vsak dan, 8 dni, na spodaj podani e-naslov, prejmeš video vsebine.

Uglasite sebe in življenje v harmonično celoto.

Septembrsko druženje v krogu Sijočih, Srečnih in Sočnih žensk

Vesna Juvan

Vesna samo sebe, kadar v ženskih krogih govori o menstruaciji, rada predstavi kot strastno raziskovalko menstrualnega cikla. Verjame namreč, da o njem ne vemo kaj dosti. Za večino pomeni nekaj krčev, slabega počutja in pa seveda precej krvi. Pa je res samo to? 

Milena Karanovič

Milena je duhovna mentorica in prinašalka jasnosti v tvoje življenje. Opremi te s kompasom, ki te z informacijami o tvojem namenu, tvojih potencialih in tvojem učenju v določenem obdobju, usmerja skozi življenjske (pre)izkušnje ter ti pomaga hoditi po poti življenja z razumevanjem, zaupanjem, sprejemanjem in ljubeznijo do sebe.

Sanda Škoro

Sanda pomaga ženskam kot si ti, da gredo "out of their heads" - kot se ona rada izrazi, naredijo preboj in zaživijo svoje življenje. Da se končno nehajo "ciklati" v svoji glavi in naredijo tiste korake, ki jih čakajo, da lahko zaživijo srečno, izpolnjeno življenje in počnejo tisto, zaradi česar so tu. 

Nina Vodeb

Nina je mednarodno certificirana učiteljica joge, inštruktorica obrazne joge in terapevtka za Japonski Cosmo face lifting. Je tudi avtorica vadbe za ženske Beauty FitYoga ter mamica dvema sinčkoma, žena, športnica in plesalka po duši.

Suzana Grau

Igralka in ustanoviteljica Aluna Templja. Voditeljica Rdečih Šotorov, ter delavnic in obredov za preporod in opolnomočenje Žensk

Bogdana Brglez Fink

Bogdana je s pomočjo cvetnih esence ponovno našla ženskost v sebi in okrepiti to zvezo z lastnim virom ženskosti. Je mama trem hčerkam, s katerimi se uči, da ima intuicija vedno prav. Z njeno zgodbo, ki jo deli z drugimi, želi sporočiti, da si lahko s cvetnimi esencami na zelo nežen način pomagamo najti ponovno same sebe in si dovolimo sebe tudi zaživeti. 

Polona Schmitzberger

Polona Schmitzberger je diplomirana športna pedagoginja in mentorica ženskam na področju zdravega življenja (gibanje, prehrana, psihologija, zdravljenje). Ponuja znanja, kako se z gibanjem in pravo prehrano pozdraviti in kako živeti, ne da bi zbolele.Starodavna medicinska znanja vključuje v današnji čas in jih spretno združuje v preproste kombinacije, s katerimi doseže napredek na področju celostnega zdravja. Je avtorica programa Prehranjevanje nove dobe, kjer iz lastnih izkušenj uči, katera hrana prinaša dolgoročno zdravje, estetiko in mentalno moč. Prav tako pa je moderatorka na portalu Med.Over.Net, kjer pomaga z nasveti o zdravem načinu življenja.

Goga Brelih

Intuitivno transformativni coach. Naučim te, kako s pomočjo lastne intuicije kreiraš svoje sanjsko življenje, odnose in posel.

Kako spoznati sebe in druge, kako premoščati svoje notranje ovire, kako odkriti svoje potenciale in iz življenja ustvariti najboljše?

Uglasite sebe in življenje v harmonično celoto.


Brezplačna video serija je na voljo samo še

Days
Hours
Minutes
Seconds