Vad Syntonics OnLive kan vara

Kanske har du varit med på någon workshop i Syntonics med Judith Koltai när hon varit här i Sverige. Då vet du hur djupgående det kan vara att med kloka instruktioners hjälp hitta de precisa och samtidigt komplexa rörelserna. Positioner, ofta i kombination med vågrörelser genom kroppen som gör att muskelspänningar du inte längre behöver kan lätta. Du återskapar dig, omskapar dig, urformar dig.

Vad kan Syntonics OnLive vara? Ska vi ta ordet OnLive först. Ja, det är precis vad du tror. Någonting som händer "live" online. Visst är det fyndigt. Det är inte inspelat utan händer just i ögonblicket och bara då på nätet. Det vi gör i Syntonics är ju att föra oss till att vara i det så sällsynta nuet. 


Ord från er

som varit med på tidigare sessioner online oavsett vad vi kallat dem, Rörelse i vila eller Syntonics eller...

Vad det kostar att vara med

För att kunna ordna allt med betalning i lugn och ro anmäl dig helst bums. När du anmäler dig här nedan kryssar du också i om du vill bli medlem i Föreningen Rörelse i vila för 2022 vilket kostar 200 kr. Som medlem får du självklart medlemspris på våra aktiviteter. 

Deltagaravgift för en session Syntonics OnLive 

Att vara med på en session Syntonics OnLive kostar under introduktionen våren 2022 enbart 50 kr för medlemmar i Föreningen Rörelse i vila. Ordinarie medlemspris för en session Syntonics OnLive kommer att bli 150 kr. Vill du delta utan att vara medlem betalar du just nu 150 kr istället för ordinarie 250 kr för icke-medlemmar.

Deltagaravgiften betalar du enklast genom att swisha till Fröken Humla, Urforma nu på mobilnummer 123 623 48 01. När anmält dig här nedan får du t o m QR-kod för att underlätta för dig. Du får också alla praktiska uppgifter via mail. 

Medlemsavgift för 2022

Bara för att vara övertydlig. Medlemsavgiften för 2022 är 200 kr som du betalar till Föreningen Rörelse i vila på Plusgiro 171 44 19-7 eller Bankgiro 5226-5089. Betalningsmottagare: Rörelse i vila. Självklart skriver du som meddelande ditt för- och efternamn.

Tiden tickar mot tidlösheten

När du är med på någon av våra aktiviteter är det lätt hänt att hamna i ett tidlöst tillstånd. Men här nedan kan du se hur tiden tickar ner mot när vår session med Syntonics OnLive börjar. Självklart vill du anmäla i tid för att kunna ordna med allt praktiskt i god tid. När du anmält dig får du mail med sånt du behöver veta innan och sånt som kan vara skönt att göra innan.

Nästa session Syntonics OnLive går att anmäla sig till ända fram till kl 18.25 för då öppnar vi vår Zoom-salong. Det gäller ju att du har betalt och kollat mejlen för länk till mötet. Så anmäl dig gärna bums. Livet blir så mycket enklare då...

00 Dagar
00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Föreningen Rörelse i vila

hälsar alla nya och gamla medlemmar välkomna att ta del av vår verksamhet så att vi kan utveckla och vårda den tillsammans. Vi ser fram emot att kunna ta sådana här foton igen när vi till exempel ses på en helgkurs.

Här anmäler du dig 

Här bokar du din plats på nästa Syntonics OnLive som äger rum söndag den 19 juni 2022 kl 18.30 till ca 20.30. Fyll i dina uppgifter och klicka på den gula knappen så har du tagit det så viktiga första steget. 

Kommande evenemang

Allt du kan vara med på i vår regi håller du koll på genom våra Nyhetsbrev och övriga kanaler online. Och allra bäst koll håller du som medlem i vår förening. Välkommen!

Kerstin Lindh

Antigymnastik Ⓡ i Hälsans hus

Fler tider för våra sessioner på söndagskvällar kommer hösten 2022.


Lisel Humla Sjöstedt

Syntonics* OnLive hemma hos dig

Sommaren 2022, söndag kl 18.30-20.30 den 19 juni, 17 juli och 22 augusti.

Gratis prova på söndagar kl 18.30 den 12 juni, 10 juli och 14 augusti.

*enligt Judith Koltais tradition

Föreningen Rörelse i vila

Mer aktiviteter

Vi planerar t ex en en helg-workshop hösten 2022.

.