Vad Syntonics OnLive kan vara

Kanske har du varit med på någon workshop i Syntonics med Judith Koltai när hon varit här i Sverige. Då vet du hur djupgående det kan vara att med kloka instruktioners hjälp hitta de precisa och samtidigt komplexa rörelserna. Positioner, ofta i kombination med vågrörelser genom kroppen som gör att muskelspänningar du inte längre behöver kan lätta. Du återskapar dig, omskapar dig, urformar dig.

Vad kan Syntonics OnLive vara? Ska vi ta ordet OnLive först. Ja, det är precis vad du tror. Någonting som händer "live" online. Visst är det fyndigt. Det är inte inspelat utan händer just i ögonblicket och bara då på nätet. Det vi gör i Syntonics är ju att föra oss till att vara i det så sällsynta nuet. 

Ord från er

som varit med på tidigare sessioner online oavsett vad vi kallat dem, Rörelse i vila eller Syntonics eller...

Pris


Deltagaravgift för en session Syntonics OnLive 

Att vara med på en session Syntonics OnLive kostar 150 kr för medlemmar i Föreningen Rörelse i vila. Vill du delta utan att vara medlem betalar du 250 kr. Deltagaravgiften betalar du enklast genom att swisha till Fröken Humla, Urforma nu på mobilnummer 123 623 48 01. När anmält dig här nedan får du t o m QR-kod för att underlätta för dig. Du får också alla praktiska uppgifter via mail. 

Bli medlem i föreningen Rörelse i vila

När du anmäler dig här nedan kryssar du också i om du är eller vill bli medlem i Föreningen Rörelse i vila för 2023 vilket kostar 200 kr.  Som medlem får du självklart medlemspris. 

Du blir medlem genom att betala 200 kr till Föreningen Rörelse i vila på Plusgiro 171 44 19-7 eller Bankgiro 5226-5089. Betalningsmottagare: Rörelse i vila. Som meddelande räcker ditt för- och efternamn.Tiden tickar mot tidlösheten

När du är med på någon av våra aktiviteter är det lätt hänt att hamna i ett tidlöst tillstånd. Men här nedan kan du se hur tiden tickar ner mot när aktuell session med Syntonics OnLive börjar. Självklart vill du anmäla i tid för att kunna ordna med allt praktiskt. När du anmält dig får du mail med sånt du behöver veta innan.

Det går att anmäla sig ända fram till samma dag kl 12.00 bara du hinner betala och kolla mejl med Zoom-länk plus göra i ordning hur du ska ligga och hur du ska höra etc. Så anmäl dig helst i god tid. Till exempel nu till vår aktuella Syntonics OnLive-session söndag den 2 april kl 14.30-16.00.

Anmäl dig bums eller senast om...

00 Dagar
00 Timmar
00 Minuter
00 Sekunder

Här anmäler du dig 

Nu när du har koll på tid och pris bokar du din plats på aktuell Syntonics OnLive. Fyll i dina uppgifter och klicka på den gula knappen så har du tagit det så viktiga första steget för att vara med söndag den 23 april kl 14.30-16.00.

.