Jó szerencsét! Ha megdobban a szíved a bányászok köszönése hallatán, akkor jó helyen jársz.

SZÉNPOROS ÉLET 

A bányaélet mindennapjairól szóló izgalmas történet.

Bányászoknak és azoknak, akik minden nap féltették a családtagjaikat. Mindazoknak, akik kíváncsiak a bányászok életére és hiteles forrásból szeretnének tájékozódni.

Add meg itt lent az e-mail címed és cserébe máris küldöm a könyvrészletet!

Miről szól a könyv?

A bányászokra mindig is jellemző volt egymás tisztelete és a megbecsülés. A föld alatt a mindennapos életveszélyben megismerszik az ember. A munka minősít, és tudod, bármi történik, a társaid soha nem hagynak magadra. Ez a törődés akkor is megmarad, ha történetesen a bánya bezárása fenyeget.

Gyere és éld át ezt az igazi bányász életérzést! Olvass bele a könyvbe és közben magad előtt fogod látni a helyszíneket, szinte érezheted a tárna szagát, a sűrű szénport a levegőben. És érezni fogod az embereket, akik akár az életüket is kockáztatják érted.

Dolgoztál bányában? Akkor tudod miről beszélek, bajtársam.

Rokonod volt bányász? Akkor te is minden nap aggódtál érte.

Csak kíváncsi vagy? Akkor most hiteles bányászati forrást találtál.

Figyelem! Fontos!

Az email címed és neved megadásával hozzájárulsz, hogy ezen adataid általam kezelésre, pontosabban rögzítésre kerüljenek. Ezekre az adatokra a könyv részlet kiküldése miatt van szükségem. Természetesen senkinek nem adom át, nem mutatom meg, senki másnak nem teszem hozzáférhetővé. A későbbiekben saját magam használom fel, amennyiben valamelyik termékemről tájékoztatást, vagy ajándék anyagot szeretnék küldeni neked. Ha erre majd nem tartanál igényt, minden levelem végén lehetőséged lesz leiratkozni. Erről bővebben az oldal alján az "Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat (GDPR)"-ban olvashatsz.

Köszönöm a bizalmad!

.