T-Tapp az életem része

Gyere, jelentkezz és tarts velünk!

Mit kapsz a 30 napos program alatt?

- 4 hétre edzéstervet (2000 Ft értékben)

(hetente kapod meg, nem egyszerre a 4 hetet)

- 10 különböző 15 perces edzést online hozzáféréssel, amit a következő 30 napba érhetsz csak el (6 000 Ft értékben)

- segítő táblázatot, hogy vezetni tudd a centivesztést (1000 Ft értében)

- segítő lapot, hogy mindig tudd, pontosan hol kell mérni

A 30 napos program alatt a 10 különböző edzést fogjuk felhasználni az edzéstervekben.Tehát nem minden napra másik edzést kapsz.Lesz olyan hét, amikor két edzést használunk felváltva, de lesz olyan is, amikor minden nap kicsit másabb edzést csinálunk! Ezeket az edzéseket én mutatom be magyarul.

A decemberi T-Tapp az életem része programra kedvezményesen 2016 december 14-ig 4900 Ft-ért tudsz jelentkezni! December 14-e után már a teljes 9000 Ft-os áron tudsz csatlakozni.

Az edzések és a feladatok a feliratkozásodtól számítva indulnak az email fiókodba, így lehet kissé csúszásban leszel a honlapon levő blogolókhoz képest.

 Kérlek a lenti űrlapon töltsd ki az adataidat és a befizetés beérkeztétől számítva két napon belül küldeni fogom a számlát. harmadik félnek nem adom ki az adataidat, és más célra nem használom fel, csak a számla elkészítéshez.

Gyerünk, lépjünk át fitten és energikusan az új esztendőbe!

A gombra kattintás után hamarosan egy emailt kell kapj. Ha nem kapnád meg 30 percen belül, akkor keresd a spam vagy közösségi, esetleg a promóciós mappában. Ha itt sem találod, akkor küldj egy emailt nekem és segítek.

Szanyi-Nagy Anna

  • facebook
  • twitter
  • google