Jelentkezési határidő

nap
óra
perc
másodperc

T-Tapp az életem része

Gyere, jelentkezz és tarts velünk!

A próba hónapban 3 bátor vállalkozó tappanónk volt, aki vállalta, hogy minden nap beszámol mindenkinek az eredményekről, kudarcokról, kihívásokról. Ezeket a bejegyzéseket  ide kattintva olvashatod...

Mit kapsz a 30 napos program alatt?

- 4 hétre edzéstervet (2000 Ft értékben)

(hetente kapod meg, nem egyszerre a 4 hetet)

- 10 különböző 15 perces edzést online hozzáféréssel, amit a következő 30 napban érhetsz csak el (15 000 Ft értékben)

- segítő táblázatot, hogy vezetni tudd a centivesztést (1000 Ft értében)

- segítő lapot, hogy mindig tudd, pontosan hol kell mérni

- zárt Facebook csoportot, hogy a többiekkel tudd tartani a kapcsolatot és segíthessük, támogathassuk egymást.

A 30 napos program alatt a 10 különböző edzést fogjuk felhasználni az edzéstervekben.Tehát nem minden napra másik edzést kapsz. Lesz olyan hét, amikor két edzést használunk felváltva, de lesz olyan is, amikor minden nap kicsit másabb edzést csinálunk! Ezeket az edzéseket én mutatom be magyarul.

Kérlek a lenti űrlapon töltsd ki az adataidat és a befizetés beérkeztétől számítva két napon belül küldeni fogom a számlát. Harmadik félnek nem adom ki az adataidat, és más célra nem használom fel, csak a számla elkészítéshez.

Gyerünk, kezdjük fitten és energikusan a májust!!

Azok között, akik 2017. április 26-ig jelentkeznek és be is érkezik a befizetésük egy 3 alkalmas online tornabérletet sorsolok ki 4500 Ft értékben!

A T-Tapp az életem része program ára: 9 000 Ft

A gombra kattintás után hamarosan egy emailt kell kapj. Ha nem kapnád meg 30 percen belül, akkor keresd a spam vagy közösségi, esetleg a promóciós mappában. Ha itt sem találod, akkor küldj egy emailt nekem és segítek.

Szanyi-Nagy Anna