Ključ do več lahkotnosti, pomirjenosti in pristnosti

Vsi si želimo več tega - a kako to doseči? 

Ključno za pomirjenost pri odločitvah, lahkotnost pri doseganju svojih ciljev in želja ter pri kreaciji življenja, v katerem smo zvesti sami sebi, je biti v stiku s svojo INTUICIJO.

A žal ta ne pride z navodili za uporabo in je ne znamo praktično uporabljati ali ne razumemo, kako deluje...

No, zdaj se bo to spremenilo! :)

V tem brezplačnem spletnem predavanju ti bom pokazala, kako svoje najmočnejše orodje - INTUICIJO - začneš praktično uporabljati vsak dan.


Zaupam ti, kako v življenje vpelješ:

Več pomirjenosti

Pomisli, kako lepo bi bilo, če ne bi o svojih malih in velikih odločitvah dvomili, "anketirali" vse po vrsti in se še dolgo spraševali, ali smo se prav odločili... 

Več lahkotnosti

Pogosto gremo čisto po nepotrebnem po težji in daljši poti, ker se ne ustavimo, da bi se vprašali, kako je lahko bolj lahkotno, kako lahko do cilja pridemo lažje, hitreje in z več užitka

Več pristnosti

Družba ima od nas vedno neka pričakovanja, pravila, navodila... Ko se naučimo poslušati sebe in izhajati iz sebe, lahko šele zares zaživimo pristno. 


Termin predavanja


Predavanje bo potekalo v živo prek spleta.

Takoj po prijavi prejmeš na svoj e-mail naslov sporočilo, v katerem potrdiš svojo prijavo, nato ti takoj pošljem povezavo do dogodka.

ponedeljek

11. marec 2019

ob

20h

Predavateljica


Spletno predavanje vodi Sanda Škoro,
intuitivna life coachinja, voditeljica prvega slovenskega podcasta o duhovni in osebni rasti, Življenje in jaz, in vodja programov za osebno, duhovno in poslovno rast.


Spletno predavanje se začne čez

dni
ur
minut
sekund