20% kedvezménnyel 11.999 forintért 

2022. október 15-ig

Ha akár egyetlen kérdésre is igen a válaszod, itt a helyed, ez a tudásanyag biztosan Neked szól. 


Miről lesz szó a tudásanyagban?

Többek között ezekre a kérdésekre kapsz választ, hogy magabiztosan mozoghass a gyógynövényes teák világában:


Melyek a hatásos és jóízű gyógyteák titkai?

Ízesíthetőek-e a gyógyteák?

Hányféle teakészítési mód létezik? (Több, mint gondolnád, köztük egy hipergyors, mégis hatékony megoldás is)

Milyen eszközöket és alapanyagokat használj?

Mi a helyes adagolás?

Mi a helyzet a mellékhatásokkal?

Hogyan és meddig tárolhatod a gyógynövényeket és az elkészült teát?

Mi a különbség a gyógyteák és az élvezeti teák között?

Melyik növényi részből hogyan készíts teát?

Mely hatóanyagok vonhatóak ki vízzel (és melyek nem)?

Mi az a szinergia?

Mire jók a katalizátorok és a harmonizálók, és egyáltalán mik azok?

Hogyan készíts teát, hogy ne kelljen egész álló nap teát főznöd? (Kis edényekben akár hatalmas mennyiségek pár perc alatt)

A növények melyik részét használjuk?

Mikor és mennyi teát igyál?

Milyen teakészítési praktikák léteznek?

Hogyan készíts teát különböző elkészítési módokat igénylő gyógynövények keverékéből?

Hogyan szoktasd rá a teázásra a környezetedet?

Hogyan használhatod a teákat külsőleg?

Mik a jó minőségű gyógynövény legfontosabb ismérvei, és milyen gyógynövényekből nem lehet teát készíteni?

Hogyan készíts teakeverékeket? Miért ne kutyulj össze mindent mindennel?

Melyek a leggyakoribb panaszok legfontosabb gyógynövényei?

A megrendeléshez görgess tovább.

Rólam és a tanfolyamaimról mondták...


"Nagyon hálás vagyok, hogy mindezt megtanulhattam. Olyannyira, hogy végre elszántam magam és jelentkeztem a Természetgyógyász képzésre, természetesen Fitoterápia szakiránnyal. Magáról a tanfolyamról: rendkívül precízen összeszedett, gazdag, de könnyen érthető és követhető tudásanyag, amit úgy gondolom, hogy minden családban legalább egy embernek a régi időkhöz hasonlóan tudnia kellene. A tnafolyam nagyon gyakorlatorientált, a megtanultakat rögtön ki is lehet próbálni otthon és eddig minden nagyon hatásosnak bizonyult nálunk. Ezért bárkinek, mindenféle előképzettség nélkül is bátran ajánlom, biztosan jól hasznosítható tudást kap a kezébe a tanfolyammal. Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm. Üdvözlettel: Nina"


"Kedves Hilda! Most már az összes tanfolyamod megvan. Nagyon szeretem. Saját kertemből szedem a legtöbb gyógynövényt, amit mások gaznak hívnak. Edit"


"Kedves Hilda! Bár a tanfolyam elején tartok még, szeretnék gratulálni a nagyon érdekes, alapos, rendszerezett és hatalmas tudásanyaghoz, amit kaptam Tőled! Rengeteg munkád van benne, nagyon szépen és átláthatóan állítottad össze. Külön örülök a gyógynövények gyűjtésével kapcsolatos részeknek, mert nagy szerencsémre olyan helyen lakom, ahol percek alatt erdőben, mezőn lehetek, és magam szoktam összeszedni a "házi patikám" nagy részét. És persze a recepteknek, a növények részletes leírásának! Hálásan köszönöm a tudást! Szeretettel, Daniela"

Mit tartalmaz a tudásanyag?

Minden tudnivaló a biztonságos, hatásos és finom teák elkészítéséhez 

Szenzációs stevia receptek ebook (részetek lejjebb)

20 részes gyakorlatias tudásanyag és élményközpontú tanulás 

A teák ereje ebook 

(részletek lejjebb)

Ünnepi gyógynövényes italok ebook (részletek lejjebb)

Csodálatos chai ebook

(részletek lejjebb)

A tudásanyaghoz történő örökös hozzáférés, így saját időbeosztásod szerint sajátíthatod el az anyagot

Materia Medica és gyógynövények gyakorlati felhasználása

Saját használatra a tudásanyag és ebookok pdf formátumban történő letöltési lehetősége, hogy akár offline is hozzáférj a tudásanyaghoz

Mennyibe kerül?

Ez a sok hasznos és gyakorlatias tudás 14.999.- forint helyett

most mindössze 11.999 forintért 

lehet a tied

ami bruttó összeg, nincs plusz áfa, nincs plusz semmi, ennyit fizetsz, és örökre tiéd a tudásanyag.

Rólam és a tanfolyamaimról mondták...


"Kedves Hilda! Nagyon köszönöm a lehetőséget. Egy Csoda volt számomra a tanfolyam. Nagyon élveztem, tetszett, csupa izgalmas sok sok hasznos dolgot tudhattam meg. Egyre inkább várom a következő lehetőségeket amikor újra bejelentkezhetek tanfolyamra ! Köszönöm, hogy Veletek lehettem. Az anyagot elértem, azt tanulmányozom ma esete is és szerintem sok-sok nap csemegézem belőle újra és újra Élmény volt! Szeretettel üdvözöllek Horváth Jani"

"Drága Hilda! Imádtam ezt a napot, sokat tanultunk tőled, tőletek, köszönöm szépen, nagyon Hálás vagyok! Köszönöm mégegyszer ezt a mai napot, nagyon minőségi volt, Szeretettel: Erika."

"Kedves Hilda! Nagyon köszönöm a tegnapi tanfolyamot, nagyon sok hasznos tudnivalóval gazdagodtunk. Heni"

"Kedves Hilda! Sokat tanultam, sok kérdésre választ kaptam, körülbelül ezt a tudásanyagot reméltem meghallgatni. Nagyon hálás vagyok, s remélem egyszer tényleg szerencsénk lesz személyesen is találkozni. Zsófi"

Gyakran ismételt kérdések

1. Szükséges-e valamilyen előzetes tudás?

Nem, hiszen a tudásanyagban megkapsz minden információt, amelyek segítségével elkészítheted saját gyógynövényes teáidat és teakeverékeidet.

Haladóbbak is sok hasznos információval lehetnek gazdagabbak.

2. Mikortól érem el a tudásanyagot?

A tudásanyag a befizetést követő lehető leghamarabb, de legkésőbb egy-két munkanapon belül elérhetővé válik számodra, amelyről visszaigazoló levelet kapsz. (A tanfolyami felület beállítása kézzel történik, ezért fordulhat elő, hogy egy-két napot várnod kell.)

3. Meddig kapok hozzáférést a tudásanyaghoz?

A tudásanyaghoz örökös hozzáférést kapsz, ezért teljesen rugalmasan sajátíthatod el az ismereteket, ahogy időd engedi. Ha a későbbiekben valahol elakadsz, bármikor meg tudod keresni a szükséges információkat.

4. Milyen formában érhető el a tudásanyag?

A tudásanyag egy zárt online tanfolyami felületen érhető el szöveges anyagok és letölthető pdf-ek formájában, melyhez a befizetést követő egy-két munkanapon belül megkapod a hozzáférést.

A tudásanyag részeit bárhol és bármikor (ahol van internetes kapcsolatod és ehhez alkalmas eszközöd: okostelefon, tablet, laptop, asztali számítógép) feldolgozhatod saját időbeosztásod szerint, miközben ki sem kell tenned a lábadat otthonról.

A letölthető pdf-eknek köszönhetően a letöltést követően internetes hozzáférésre sincs szükség.

5. Mennyibe kerül a tudásanyag?

A tudásanyag listaára bruttó 14.999.- forint. Nincs áfa. A kedvezmények nem vonhatóak össze, kuponkód kizárólag listaárra érvényesíthető.

6. Mikor tudok jelentkezni?

A tudásanyag listaáron folyamatosan elérhető. (A kedvezményes árak időszakosak.)

7. Hol tudok jelentkezni?

Töltsd ki a megrendelőlapot, ilyen egyszerű.

8. Hogyan tudok fizetni?

A banki átutaláshoz vagy PayPallal történő fizetéshez szükséges tudnivalókat a megrendelőlap kitöltése után a visszaigazolólevélben találod majd. (Ettől eltérő fizetési mód iránti igényedet, kérlek, jelezd emailben.)

9. Ajándékba is adhatom a tudásanyagot?

Természetesen. Ebben az esetben a megrendelőlap Ajándékba adom rubrikájába írd be, hogy IGEN. A befizetést követő visszaigazolólevél mellé pedig kapsz egy ajándékkuponkódot tartalmazó kinyomtatható lapot is, amit fizikai ajándékként átadhatsz a megajándékozottnak. Ez a lap tartalmazza az ajándékkupon beváltásához szükséges információkat.

10. Hogyan szerezhetem meg a tudásanyagot?

Töltsd ki a megrendelő űrlapot, majd a visszaigazoló levélben található adatok alapján utald át vagy küldd el PayPalon keresztül a tudásanyag ellenértékét a megadott bankszámlaszámra. A fizetési határidő 8 nap.

Ha egyéb fizetési módot választanál, kérlek, írj egy levelet a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu emailcímre.


Van olyan kérdés, amelyre nem kaptál választ?

Írj a szikora.hilda@gmail.com címre, és megválaszolom feltett kérdéseidet.

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. 5. és 6. §-ában foglaltak és a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet egyes vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

2. Elállási jog: A kormányrendelet szerint az elektronikus úton leadott megrendelés esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Kérem, hogy elállási szándékodat emailben jelezd a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu mailcímen.

3. A tudásanyaghoz kapott hozzáférés után a megrendelő nem jogosult a 14 napos elállási, illetve szerződésfelmondási jogával élni a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29.§ M) pontja alapján: „a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítését követően elveszíti a 20.§ szerinti jogát”.

4. A szerződést a Jelentkezem gombra történő kattintással Mózesné Szikora Gabriella Hilda e.v.-vel kötöd. A vállalkozói adatokat és az adatvédelmi tájékoztatót itt találod: https://gyogyfuveskertem.hu/ad... Az általános szerződési feltételeket (ÁSZF) itt éred el: https://gyogyfuveskertem.hu/al...

5. Fizetési módok: PayPal, banki átutalás vagy banki befizetés. Ha egyéb módon szeretnél fizetni, írj a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu mailcímre.

6. Számlázás: A tudásanyag ellenértékének beérkezése után legkésőbb 8 napon belül emailben e-számlát küldünk.

7. Megrendelés visszaigazolása: A megrendelés után emailben azonnali visszajelzést küldünk a fizetési tudnivalókról. Ha nem találod a postafiókodban, nézd meg a Promóciók vagy Spam mappában is. Ha végképp sehol nem találod, írj emailt a 6. pontban megadott emailcímre.

8. Befizetés visszaigazolása: A befizetést követően egy-két napon belül értesítést küldünk a tanfolyami felülettel kapcsolatos tudnivalókkal, hozzáférési információkkal.

Kérdésed van? 

Írj emailt a szikora.hilda@gyogyfuveskertem.hu címre.

.