Har du ett barnbarn som du vill kommunicera mer med?

Vill du ha en lättsam och enkel hemmakurs vid datorn, på plattan eller mobilen för att lära dig att använda tecken som stöd till tal med ditt barnbarn?

Fyll i ditt namn och mailadress här nedan så kommer ett erbjudande om en mailkurs i Tecken som stöd (Tecken som AKK) till dig inom kort.

Kursen fungerar så att du tittar på filmer som du kan pausa när du vill. I filmerna tecknar jag och ber dig sedan pausa och göra små övningar. För inspiration finns också filmer där jag visar program och intressanta sidor och appar eller böcker och filmer att låna, köpa eller streama. En grupp finns också på Facebook för er att utbyta tips och idéer i. 

Jag kommer att bjuda in er till livesändningar som man deltar i om man vill och ni är välkomna att använda gruppen för att utbyta tankar, tips och idéer där! Varmt välkomna in i teckenvärmen! Tillsammans jobbar vi för mer kommunikation och bättre kontakt med era barnbarn :) 

Vi kör igång en grupp på max 15 personer i taget. På så sätt kan jag ha lite kontakt med er genom mail och live-sändningar på bästa sätt! Ta chansen att anmäla ditt intresse nu!