Most rezerválj téligumit akciós áron, és fizesd ki ősszel

Kerüld el a tömeget a cipekedést és az idegeskedést cselekedj most és fizesd ki akkor amikor szükséged lesz rá. Ez nem varázslat ez számodra is elérhető!

Válaszd most a jobb minőséget abból a pénzből, amit rászántál!

Tömeg a gumisnál

Mert mikor leesik az első hó…

Amikor az őrület megindul, Te már csak mosolyogsz.

Cipekedés

Miért koszolnád össze az autót?

Próbáltad már? Pincébe be, pincéből ki, autóba be, gumiszervizbe el. autóból ki.

Gazdaságos

Nagyobb biztonság kisebb ár

Az akcióban az a jó, hogy ugyanazért a pénzért, jobb minőséget kapunk.

Fizesd ki ősszel

Akkor fizeted, amikor felrakjuk

Lefoglalod akcióban és amikor már drágább lesz, Te a régi árat fizeted.

Ne tárold otthon

Amíg nincs rá szükséged eltároljuk

Addig nálunk maradhat a gumi, ingyenesen, amíg nem lesz rá szükséged. *

Ne stresszelj

Te már rég letudtad

Rohanás gumistól gumisig, ki mit tud hozni és mikorra...ismerős?


Gyakori kérdések

Sokan kérdezik mikor kell új gumit venni?
Válasz természetesen akkor, amikor akcióban van. 😊  Valójában, ha szükséged van rá. Figyelj oda és mindig szezon előtt ellenőrizd, hogy ne akkor érjen meglepetés amikor már cserélni szeretnél. Legjobb, ha már a levételnél kikéred a szakember véleményét és feliratkozol új gumira, akkor nem felejted el.

Mikor van a legjobb akció?
Szezon előtt jó ár/érték arányban vásárolhatunk. Már megszokhattuk, hogy minden áruház hatalmas nyitási akciókkal vár minket és minden szezon előtt, legyen szó bármiről is egy évben legalább egyszer szezonja van. A szezon végén is van rendszeresen akció, de akkor már csak a maradékból választhatunk. Példának nézd meg nyárigumi kínálatunkat.

Melyik a legjobb gumi vagy márka?
Mindig a vezetési stílusodhoz, szokásaidhoz és az autódhoz kell gumit választani. Ma már a legnagyobb gyártók kínálatában megtalálod a sportos, komfortos, üzemanyag spórolós gumikat, sőt némely gyártó még versenygumikeveréket is kínál utcai autók méretében. Nagyon könnyű belekeveredni és rossz gumit választani. Azt javasoljuk kérd ki szakember véleményét.

Nem kell most egy újabb kiadás?

Ha épp kiköltekeztél a nyaralásra, vagy csak nem jönne jól most egy újabb nagyobb kiadás, Kérd a rezervációs lehetőséget. Most csupán az ¼-ét kell kifizetned a többit pedig csak akkor, amikor felrakjuk. De ha neked jobb volna havonta vagy hetente egy újabb kis összeget kifizetni az is megoldható.

* - Az akcióban vásárolt termékek tárolása 2019. dec. 31 23:59-ig ingyenes. 2020. jan 1-től tárolási költséget számolunk fel az aktuális árjegyzék szerint.