Resetare - Curățare - Sănătate - Timp pentru tine


29 Nov - 9 Decembrie 2019


Chiang Rai și Chiang Mai, nordul Thailandei

11 zile pentru Sănătate!

Semnele care îţi spun că ai corpul plin de toxine:

Respirație urât mirositoare. Limba încărcată cu depozite albicioase aderente, transpiraţia excesivă și/sau urât mirositoare, fecale urât mirositoare.

Balonare, Constipație, digestie dificilă, tranzit intestinal lent), 
Alergii; Acnee sau alte afecţiuni dermatologice; Flatulenţă; Dureri abdominale; Diaree; Intoleranțe alimentare


Afecţiuni reumatismale, alergii, afecţiuni respiratorii sau din sfera ORL cu hipersecreţie de mucus (ex. sinuzite cronice),

Dureri cronice de articulaţii sau dureri musculare; Sensibilitate crescută la anumite mirosuri; Creştere în greutate nejustificată. Deficienţe imune,
hiperponderabilitate, unele boli autoimune.

Dezechilibre hormonale, letargie, senzaţia de sfârşire; Dureri de cap generalizate; Migrene localizate în spatele globului ocular;

Dezechilibre hormonale; - Anxietate; Depresie; 
Oboseala cronică; Negativismul; Insomnie, stare de epuizare continuă, schimbări dese de atitudine și emoții.

De ce avem nevoie de Detoxifere?

Multe dintre fructele și legumele pe care le mâncăm zilnic  suntstropite cu pesticide și ierbicide, substanțe care afectează corpul  

Covrigii, pâinea, biscuitii, dulciurile sunt pline de E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori), care accentueaza nevoia urmarii unei cure pentru detoxifierea organismului.

Detoxifierea organismului este obligatorie pentru ca mancam carne provenita de la animale hranite cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice

Margarina se gaseste ascunsa in majoritatea alimentelor din comert, pestele este contaminat cu mercur.

Gatim in vase din aluminiu, apa potabila contine aluminiu, pesticide si alte chimicale. Medicamentele, vaccinurile antigripale contin numeroase substante toxice. 

Respiram zilnic emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu. Plombele dentare din amalgam contin mercur, care determina migrene, stari de agitatie. Organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi), deseuri celulare. Aceste toxine provin din degradarea alimentelor de catre corp.

Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra tesuturilor si organelor si nu mai pot fi eliminate.

De ce e importantă Detoxifierea?

Carnea și lactatele, prăjelile, semipreparate, alimentele procesate, cu E-uri, dulciurile și produsele de patiserie, precum și alcoolul, medicamentele, toate aceste „bunătăți” pe care le mănânci zi de zi îți pun la grea încercare organismul, pe care îl umplu de toxine. De aceea, detoxifierea organismului este importantă și chiar necesară.

Prin această „curăţare”, pui pentru o perioadă, organismul în repaus și nu mai soliciți atât de mult ficatul şi digestia.

În același timp, cureți corpul de toxine, îmbunătățești metabolismul, reglezi tranzitul intestinal, crești imunitatea, ai acces la mai multă energie iar tu te simți mai ușor, mai bine, mai fericită.


Când ingestia de mâncare solidă este oprită, stomacul este golit în mod
natural şi începe „vacanţa forţată”. Toate energiile care se utilizau în
procesul digestiei sunt acum folosite şi direcţionate către sistemele
de eliminare.

Creierul din intestine

Micul creier din intestinele noastre, aflat în legătură directă cu creierul mare din cutia craniană, este responsabil parțial nu numai pentru starea noastră de bine, de bună dispoziție, ci joacă un rol important în declanșarea anumitor boli ce apar în întreg organismul uman.


Cunoscut drept sistemul nervos enteric, acest al doilea creier este format din teci de neuroni încorporate în pereţii tubului intestinului  gros sau ai tubului digestiv, care măsoară circa 9 metri, pus cap la cap, de la esofag la anus.

Acesta conține aproximativ 100 de milioane de neuroni, mai mult decât în măduva spinării sau a sistemului nervos periferic, potrivit cercetătorilor americani. Aceștia consideră că, dată fiind complexitatea acestei rețele neuronale, nu poate fi implicată doar în procesele legate de digestie.

Ultimele cercetări în domeniu au condus la concluzia, șocantă chiar și pentru descoperitorii ei, că aproximativ 90% dintre aceste fibre nervoase viscerale transportă informaţii de la intestin la creier, şi nu invers. 

Al doilea creier visceral dă informații despre starea noastră de bine și într-un mod mai puțin înțeles. O mare parte din emoțiile noastre sunt influențate de nervii din intestin.


    Completarea unui formular de sănătate

    Un program complet de detoxifiere și nutriție (blend de ierburi ayurvedice + probiotice 20 Mil )

    4 Băuturi Zilnice cu argilă activă și Psyllium

    1 Suc zilnic de detoxifiere

    Clisme cu cafea zilnice auto-administrate (la cerere pot fi cu mușețel)

    1 Clismă cu probiotice la final de detox ( cultură de 40 Billions life)

    Mișcare zilnică (bicicletă, mers pe jos, yoga, TRE)

    Saună zilnic cu ierburi aromatice

    Masaje zilnice

    Multă relaxare în hammac, piscină,

    Apă de izvor acces nelimitat

    Ceaiuri sănătoase nelimitat

    1 Supă bogată în fibre, seara.

    Suport si supervizare în procesul de Detox

    Zi de pregătire înainte și după Detox (meniu Raw)


Beneficii

După zilele de detoxifiere vei:

    avea mai multă energie

    simți claritate a minții și emoțiilor

    renunța la inflamțaia cronică

    scădea natural în greutate

    crește activitatea sistemului imunitar

    avea o piele și un păr mai sănătos

    începe să simți din nou mirosuri și gusturi

    elimina toxinele iar mirosul corporal va dispărea

    învăța să asculți ce are nevoie corpul tău

    avea o stare de bucurie și încredere în viață

    străluci de fericire dinăuntru

Purificarea Organismului

Curățarea organismului de toxine. Programul e conceput astfel încât să ajute rinichii, ficatul și colonul să se curețe.

Întărirea Sistemului Imunitar

și curățarea sistemului Limfatic.

Detoxifierea ajută toate organele să funcționeze in modul lor natural.


Prevenirea Bolilor moderne

Beneficiile detoxifierii sunt vizibile si la exterior si, de aceea,
trebuie mentionat si faptul ca imbatranirea este incetinita odata cu
inceperea acestui regim de viata.


11 zile pentru tine

Ce vom face?


Sănătate și Detoxifiere 29 Nov - 6 Dec

29 Nov - Sosire Chiang Rai și odihnă

30 Nov - Ziua de pregătire înainte de detox cu meniul vegan. Plimbare cu bicicletele de dimineță și la apus soare prin satele locale. Vizitm cateva temple, descoperim natura, localnicii, ne plimbăm printre lanurile de orez.

1 Dec - Detox ziua 1. Sesiune de grup TRE, plimbare cu bicicletele, masaj tradițional, saună, vizită la templul Alb și vizită la templul dedicat zeiței Quan Yin.

2 Dec - Detox ziua 2. Sesiune de grup TRE, plimbare cu bicicletele, masaj tradițional, saună, vizită și relaxare la apele termale.

Chiang Rai - Detox

3 Dec - Detox ziua 3. Sesiune de grup TRE, plimbare cu bicicletele, masaj tradițional, saună, vizită la parcul natural Singha. Pentru doritoarele de senzații tari ne vom da în tiroliană deasupra plantației de ceai.

4 Dec - Detox ziua 4. Sesiune de grup TRE, plimbare cu bicicletele, masaj tradițional, saună, mișcare prin pădure la cascadele locale.

5 Dec - Detox ziua 5. Sesiune de grup TRE, plimbare cu bicicletele, masaj tradițional, saună, vizită la Templul Albastru.

Chiang Mai - Explorare - Relaxare

6 Dec - Încheiem detoxul cu salată de fructe și probiotice. Apoi facem transferul spre Chiang Mai unde vom avea seara liberă.

7 Dec - Tur ghidat al orașului vechi. Istorie, temple. Seara Timp liber pt shopping și masaj.

8 Dec - Vizită și atelier de pictură pe umbrele din hârtie de dud. După masa vizităm celebra Sunday Market

9 Dec - după mic dejun check-ou și plecare


Detoxifierea organismului este o necesitate în condițiile în care suntem înconjurați de toxine de origine diversă:

*** Toxine de origine fizică: radiații, undele electromaginetice, climatul toxic


  *** Toxine de origine chimică: poluarea, produsele cosmetice, cele de curățenie a casei, insecticidele, pesticidele, medicamentele, mâncarea procesată


  *** Toxine de origine biologică: baterii, ciuperci, virusuri, deșeuri metabolice


  *** Toxine de natură psihologică: stresul, bolile psihosomatice   Cine te va ghida în acest Retreat


   Ghid în călătorie - Lia Bolte

   Programul de detoxifiere trebuie, la modul ideal, să includă cel puţin două părţi: detoxifierea corpului fizic şi detoxifierea minţii şi a emoţiilor.

   Detoxifierea fizică fără detoxifierea psihoemoţională nu este la fel de eficientă, deoarece gândurile negative, emoţiile precum furia, tristeţea, frica obsesivă, pot genera toxine (de exemplu, prin perturbarea metabolismului) care în timp să încarce organismul şi să perturbe funcţionarea lui.

   Lia te va susține Emoțional și fizic pe durata programului de detoxifiere prin sesiuni de eliberare de Traumă și Stress, Body Dearmoring, Somatic Coaching, grup de suport, râsete, joacă și îți va fi ghid local și traducător.

   Îți va prezenta nordul Thailandei cu tot dragul ei pentru localnici și tradiții.


   Coordonator Centru Detox - Mister Moon

   Mister Moon are o experiență de peste 20 de ani în programele de detoxifiere și suport emoțional și fizic pentru cei în procesul de curățare a corpului. A fost cel care a deschis primul centru de detox de pe insula Koh Phangan și pe care l-a coordonat timp de 18 ani.

   Născut în nordul Thailandei, de mic a învățat secretele plantelor locale și felul în care putem să ne păstrăm sănătatea și combate afecțiunile prin metode naturale.

   În cei 20 de ani de experiență a studiat, inventat, experimentat diverse tipuri de detoxifiere, diverse combinații de ierburi ayurveda care să susțină eliminarea toxinelor din corp și a avut rezultate superbe de-a lungul anilor.

   Anul trecut a decis să se mute în satul lui natal și susținut de clienții lui și-a deschis propriul centru de detox - Moon Detox unde continuă să susțină oamenii să revină la Starea de Echilibru și Sănătate.

   Pasiunea lui față de oameni și misiunea lui de a susține oamenii spre sănătate e dublată de dragostea față de familia lui: Lucky și cei 2 băieți.


   Terapeut Holistic - Lucky Beam

   Lucky e soția lui Moon și e unul din terapeuții cei mai talentați pe care îi știu.

   E o fire foarte extroverită, curioasă li tare curajoasă. De mică a fost crescută cu leacuri locale și conexiunea cu ciclicitatea vieții și naturii.

   Ca și copilă în fiecare an a stat în mănăstirile buddhiste, studiind meditația, tehnicile zen și cele de respirație.

   Are o pasiune unică făță de corp și starea de echilibru ceea ce a facut-o să studieze emulte tipuri de masaj printre care: Masajul Thailandez, Masajul Tok Sen, Masajul Maya, Masajul aroma terapie, masajele indiene de detoxifiere. În pezent studiază yoga, ayurveda, uleiurile esențiale, cristalo-terapia și stilul în care lucrează este tare uNic și cu efecte speciale asupra clienților ei.

   E un suflet înțelept și e persoana potrivită pentru a te acompania în procesul de curățare somatic și emoțional.


   Pachet Detox Superior - 1199 euro

   Inclus în pachet:

   • Programul de detox de 7.5 zile (ceaiuri zilnice, shake-uri de detox, pastile detox, probiotice, etc.)
   • Toate activitățile incluse în program
   • 2 zile de pregătire înainte și după detox cu mese speciale.
   • 5 masaje thai, cu ulei de 60'
   •  1 sesiune de vindecare cu Lucky (Masaj TokSen sau masajul Maya a intestinului subțire)
   • zilnic Saună fierbinte cu ierburi aromate
   • 7 sesiuni de grup TRE®
   • zilnic plimbare cu biciclete
   • sesiuni despre nutriție
   • suport fizic și emoțional pe durata detox-ului
   • ghid local
   • 7 nopți cazare în regim Single și 3 nopți în regim double.
   • transfer de grup de la si spre aeroport

   Pachet Detox Budget - 989 euro

   Inclus în pachet:

   • Programul de detox de 7.5 zile (ceaiuri zilnice, shake-uri de detox, pastile detox, probiotice, etc.)
   • Toate activitățile incluse în program
   • 2 zile de pregătire înainte și după detox cu mese speciale
   • 5 masaje thai, cu ulei de 60'
   • 1 sesiune de vindecare cu Lucky (Masaj TokSen sau masajul Maya a intestinului subțire)
   • zilnic Saună fierbinte cu ierburi aromate
   • 7 sesiuni de grup TRE®
   • zilnic plimbare cu biciclete
   • sesiuni despre nutriție
   • suport fizic și emoțional pe durata detox-ului
   • ghid local
   • 7 nopți cazare în regim dorm (6 paturi) și 3 nopți în regim family (2 paturi duble)
   • transfer de grup de la si spre aeroport

   Locațiile Retreatului

   Sosirea participantelor se va face pe aeroportul din Chiang Rai si plecarea se va face de pe aeroportul din Chiang Mai.


   Vom petrece 7 nopți în centrul de detox din Chiang Rai pentru program și 3 nopți în orașul Chiang Mai unde ne vom relaxa, plimba și așeza după partea de detoixifere.   Acest retreat are disponibile 11 locuri. 6 locuri Detox Budget și 5 locuri Detox Superior

   Pot participa la acest retreat DOAR femeile care au mai participat la retreaturile Femeia Trezita din România sau Thailanda.

   Confirmarea înscrierii se face prin plata unui avans nerambursabil de 350 euro.

   Biletele de avion le vom cumpăra în grup printr-o agenție de turism cu care colaborez.

   Procesul de detox nu este recomandat femeilor însărcinate, celor care alăptează.