Модул от основен клас: Ивент мениджър

Бъдещето на Ивент мениджмънта

Научeте как да организирате и провеждате качествени онлайн събития и да задържате максимално интереса на участниците в дигитална среда

ДО СТАРТИРАНЕТО НА МОДУЛА  ОСТАВАТ:

Days
Hours
Mins
Secs

Модулът Бъдещето на Ивент мениджмънта е част от базова обучителна програма на My Event Academy за Ивент мениджъри, в сътрудничество с Международно Висше Бизнес Училище. Програмата на основния клас включва следните модули: 1.Типове събития и основни етапи по организирането им; 2.Създаване на събитие; 3.Създаване на събитие за клиент; 4.Маркетинг на събитие; 5.Бюджет на събитие; 6.Работа с подизпълнители; 7.В деня на събитието; 8.Професията Ивент мениджър; 9.Бъдещето на Ивент мениджмънта.

За кого е подходящ този модул:

 • За настоящи и бъдещи Ивент мениджъри
 • За любители, които имат интерес да организират събития от личен характер
 • За всички, които искат да научат как се случват събития в дигитална среда
 • За професионалисти, от които се очаква да организират събития в условия на криза
 • За  търсещите иновативни решения при провеждане на събития

Цена 197 лв.

Цени за записване    

Ранно записване до 30 Април 2020

Записване от 1-ви до 8-ми Май 2020

Стандартна цена

157 лв.

за 1 участник

197 лв.

за 1 участник


Цена ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ

110 лв.

за 1 участник

137 лв.

за 1 участник

Програмата включва :


Лекция / Тема

Лектор

Дата и час на провеждане

Лекция 1: Събитията преди, сега и в бъдеще

Десислава Авджиева

9 Май, Събота

/ 16:00  - 17:30

Лекция 2: Иновации в събитията в бъдеще

Десислава Авджиева, гост-лектор - Никола Тотухов

13 Май, Сряда

/ 18:00 - 19:30

Лекция 3: Дигитален ПР

Десислава Авджиева, гост-лектор - Николай Йоргов

16 Май, Събота

/ 16:00 - 17:30

Лекция 4: Онлайн и офлайн събития - две в едно

Десислава Авджиева

20 Май, Сряда

/ 18:00 - 19:30

Лекция 5: Ефективна комуникация на събития

Надежда Ванева, гост- лектор - Надя Маринова

23 Май, Събота

/ 16:00 - 17:30

Лекция 6: Събития с кауза и мисия

Десислава Авджиева, Антония Керчева, гост-лектор - Марина Стефанова

27 Май, Сряда

/ 18:00 - 19:30

Лекция 7: Как да създаваме събития с емпатия

Антония Керчева

30 Май, Събота

/ 16:00 - 17:30

Лекция 8: Невербална комуникация и адаптация

Надежда Ванева

31 Май, Неделя

/ 14:00 - 15:30

Обща продължителност на модула: 12 часа

Водещи лектори:


ДЕСИСЛАВА АВДЖИЕВА

Десислава е основател и оперативен директор на агенция Алтърнатив Адвъртайзинг, която е насочена към разработване на креативни комуникационни стратегии на брандове, създаване и организиране на събития. Агенцията внедрява иновации в събитията и комуникационните стратегии, сред които виртуална и добавена реалност. Освен концептуално измисляне на събития и книги-игри, екипът на агенцията и Десислава Авджиева предават своите умения в бранша си чрез участие в различни събития и създаване на обучителни модули.

Била е водеща на предаването "Успешни жени в България" 2018-2019 година. Консултант, организатор, лектор и водеща е на Ден на жената предприемач 2019 година. Член е на управителния съвет на Асоциацията на жените предприемачи „Селена“ и ръководител на основен клас за организатори на събития в Академия за събития.

“Благодарение на дългогодишния ми опит в различни аспекти на развитието на един бранд, аз и екипът успяхме да променяме и адаптираме, както нашия бранд, така и тези на клиентите ни. Потребителското поведение се изменя в зависимост от развитието на света, в който живеем, но необходимостта от преживяване по реален и виртуален начин стават все по-търсени от хората и брандовете, за да намерят своето място на Земята.“

НАДЕЖДА ВАНЕВА

Надежда е основател и директор комуникации в маркетингова агенция 3 CON. Журналист и рекламист с повече от 15 г. опит в организирането на специални бизнес събития. Тя е единственият български комуникационен експерт, чийто опит и случаи от практиката са включени в сборника за 2017 г. на американското издание PR News.

Лектор на TEDx Sofia University 2019, участник в редица семинари и специализирани конференции, докторант „Невербална комуникация“ към Философски факултет на СУ.

За мен специалните събития са най-важната част в общуването на бранда с неговите клиенти и партньори. Те са ключов елемент за предаване на конкретни послания към определени целеви аудитории, за генериране на нови контакти, нови възможности и обмяна на идеи и опит. Всеки процес на създаване, комуникиране и организиране на събитие е прилив на енергия, вдъхновение и страст!“

АНТОНИЯ КЕРЧЕВА

Антония е експерт в сферата на конгресния мениджмънт и управлението на бизнес събития, треньор по емоционална интелигентност и мотивационен коуч. Като част от мениджърския екип на Компания за международни конгреси - CIC е управлявала успешно над 500 събития за повече от 240 организации.

"Моята роля е да създавам красиви и обогатяващи преживявания, които водят до прогрес, развитие на науката и търсена промяна. Част от моя принос е да подпомагам хора и организации да шлифоват своя потенциал, и да използват емпатията и интелигентността в емоциите като много ценен ресурс и лидерско качество."

Допълнителни условия и ползи за участниците:


НАЧАЛО И КРАЙ НА ОБУЧЕНИЕТО:
от 9 Май 2020 до 31 Май 2020


МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:
Онлайн платформа на МВБУ, виртуална стая My Event Academy


  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

  • Всеки участник, който завърши обучението в модула, получава сертификат за присъствено онлайн обучение
  • Всеки записал се участник получава достъп до платформата за обучение в МВБУ, ресурси и видеа от учебните занятия
  • Всеки, който завърши този модул ще получи промокод за остъпка при записване за цялостното обучение от програмата на основен клас: Ивент мениджър /информация, за което предстои/
  • Цената на този модул ще бъде приспадната при записване за цялостното обучение в основния клас


  Модулът е част от Основен клас за Ивент мениджъри към програмата на:


  My Event Academy е първата практическа Академия за управление на събития в България. Тя обединява експерти и професионалисти в сферата на събитийния мениджмънт, които ще предават и споделят своите знания и опит.

  My Event Academy си партнира с Международно Висше Бизнес училище, което предоставя акредитация и диплома за обучителната програма на Академията. Фокусът е върху практичните знания и умения чрез решаване на реални казуси, симулации на работни ситуации и други практически задачи.

  „В Академията има място за всички - както за професионалисти в областта на Ивент мениджмънта, така и за любители, които организират събития в личен и професионален план. Обръщаме специално внимание  на компаниите, които наемат специалисти за организиране на ивентите им – те могат да изпратят свои служители на обучение при нас, за да си гарантират по-високо качество на услугата“, споделя Марина Григорова, основател на Академията.

  .