Με το πρόγραμμα αυτό στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι, τις δυνατότητες, τις δεξιότητες και τις ικανότητές σου και πώς να τις ενισχύσεις

και παράλληλα να αναγνωρίσεις τα στοιχεία σου που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια στην πορεία σου και, αφού τα αποδεχτείς, να μπορέσεις να τα διαχειριστείς με τρόπο εποικοδομητικό για σένα.


Καταστάσεις και πρόσωπα που σε σημάδεψαν είναι πολύ πιθανό να τα «δεις» με άλλα μάτια, άλλη οπτική.

Καθώς θα καταγράφεις περιστατικά της ζωής σου και θα εντοπίζεις πεποιθήσεις, επιθυμίες και πιστεύω σου, θα κατανοήσεις σε βάθος τον εαυτό σου, θα τον αποδεχτείς και θα τον αγαπήσεις.  • Μην φοβάσαι να αφήσεις τη μνήμη και τη φαντασία σου να σε οδηγήσουν. Είναι μια χαρά (και ίσως και πιο πολύτιμο) να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο και όχι τον προκαθορισμένο.
  • Να προσπαθήσεις να γράψεις κάποιες σελίδες, αλλά να μην ανησυχείς για την έκταση του γραπτού σου. Κάποιες ερωτήσεις θα σε ιντριγκάρουν και θα σου «βγάλουν» περισσότερα από άλλες.
  • Ακολούθησε την καρδιά σου.
  • Και βέβαια μπορείς να γράψεις και πράγματα που θα έρθουν στο μυαλό σου και είναι σχετικά με το θέμα αλλά παντελώς άσχετα με τις ερωτήσεις. Είναι το δικό σου ταξίδι και δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
.