Gulyás Tímea vagyok, és ez itt az én sztorim…


Gulyás Tímea vagyok, és ez itt az én sztorim…

Sok-sok kacskaringóval jutottam a Kidsfocus (Okos Ovisok) vállalkozásig és mondhatom, hogy nagyon messziről indultam. Több, mint 10 évig dolgoztam a bankszektorban, és az ügyfeleim által nagyon sokszínű kapcsolatot sikerült kialakítanom a külvilággal. Folyamatosan motoszkált bennem, hogy még ennél is többet szeretnék „az élettől”; értéket és élményeket teremteni, melyeket megoszthatok másokkal is.

Ahogy érlelődött bennem a változás iránti vágy, először a természetgyógyászat, a természetes gyógymódok felé nyitottam. Végzett természetgyógyászként hittem abban, hogy mindent egészében kell vizsgálnom. A döntést meghoztam, és ezután már nagyon gyorsan történtek az események. Megismerkedtem a Kidsfocus vállalkozás tulajdonosával, aki egy olyan eszközt mutatott nekem, amellyel végre úgy éreztem, értéket teremthetek és adhatok másoknak; hazai szakemberekkel közösen támogathatom a családokat az együtt töltött minőségi idő megteremtésében.
Természetgyógyászként egyre többször kerestek meg gyerekek szülei is, megoldást keresve a gyermekeikkel kapcsolatos kihívásaikra. Miközben ez a tapasztalat egyre erősebb lett, úgy vált egyre komolyabbá a terv: olyan vállalkozást szeretnék, ami segít a gyerekeknek, a felnőtteknek és a családoknak egymáshoz közel kerülni a játék eszközével.

A két vonal összeért: átvettem az akkor már évek óta jól működő és éppen nevet váltó - Okos Ovisokból Kidsfocussá vált - webáruházat és vállalkozást. Belevágtam, mert hiszem, hogy a szaktudással tervezett játékok segítenek a gyerekeknek fejlődni, változni, kiteljesedni.

Belevágtam, mert hiszem, hogy az a felnőtt, aki játszik a gyermekével sokkal szorosabbra fűzi a szeretet szálait. Belevágtam, mert hiszem, hogy a szaktudással tervezett játékok segítenek a gyerekeknek fejlődni, változni, kiteljesedni.

.