Webinar: duurzame inzetbaarheid

voor werkgever en werknemer

11 februari 2021 - 11u15 tot 12u15

Vandaag wordt een duurzame loopbaan bepaald door een evenwicht tussen loopbaanondersteuning en zelfsturing, en comfort en uitdaging. Tweerichtingsverkeer is de sleutel tot een toekomstgericht loopbaanbeleid: ze verzoent de belangen en behoeften van de organisatie én die van de medewerker.

Tijdens het webinar op 11 februari 2021 vertellen Goedele Laga (TMA Certified Trainer), Sally Bal (Management Assistant AXI) en Saskia Matthijssen (HR Manager AXI) hoe je in dit veranderende landschap duurzame loopbanen nastreeft, en een brug slaat tussen de noden van alle betrokken partijen.

00 Dagen
00 Uren
00 Minuten
00 Seconden

Blijf in AXI: betrokken en geëngageerde medewerkers

Medewerkers putten energie, kennis en vaardigheden uit een context waarin ze ownership kunnen nemen over hun loopbaan, en waarin ze hun job flexibel kunnen invullen in functie van hun talenten en drijfveren.

Daarom implementeerde allround IT partner AXI de Talenten Motivatie Analyse (TMA) Methode in het hr-beleid van hun organisatie. Op die manier houden ze hun medewerkers in beweging, terwijl ze als werkgever koploper in duurzame inzetbaarheid blijven.

Inhoud webinar

Tijdens het webinar:

  • onthullen Management Assistant Sally Bal (BE) en HR Manager Saskia Matthijssen (NL) hoe AXI haar medewerkers duurzaam inzetbaar houdt, door talent management mee te nemen in elk proces van het hr-beleid, vertrekkende vanuit de overkoepelende strategie van de organisatie;
  • ontdek je hoe ze bij AXI de talenten van hun medewerkers in kaart brengen met behulp van de TMA Methode, en zo hun performance cycli naar een hoger niveau tillen;
  • krijg je praktische tips aangereikt om je eigen mensen in beweging te houden én om hun betrokkenheid en flexibiliteit te stimuleren.

Na afloop van het webinar krijg je een gratis TMA Talentenanalyse aangeboden.
Deze analyse brengt op objectieve, opbouwende en diepgaande wijze de drijfveren en ontwikkelmogelijkheden van medewerkers (en kandidaten) in kaart. ✔

Praktische info en inschrijven

Thema webinar: duurzame inzetbaarheid voor werkgever en werknemer
Tijdstip: donderdag 11 februari 2021 van 11u15 tot 12u15
Doelgroep: iedereen die met talentmanagement aan de slag wil
Prijs: gratis deelname

Over AXI en TMA

Website AXI

Website TMA Belgium

Graag ook de TMA newsletter ontvangen?

Volg TMA op social media

.