Zit jij net als ik vaak uren en soms hele avonden op je telefoon turen, alles te checken, te lezen en vervolgens nergens meer aan toekomen of daarna wakker in je bed liggen of onrustig slapen. Of heb je het gevoel dat je eigenlijk niets hebt gedaan behalve scrollen en doelloos berichten te lezen? 

👉HERKENBAAR?🙈

😴Wil je een betere nachtrust? Wil je uitgerust wakker worden? Of simpelweg wat meer rust in de avond? Dan heb ik een uitdaging voor je! Maak nu GRATIS kennis met mijn manier van mindset trainingen.

Een werkweek lang ga je elke avond om 20:00 uur je telefoon uitzetten. Iets anders doen dan appen, tijdlijn scrollen en mailen. Daarbij zal dit een heel positief effect hebben op je slaap! Goed om dit dus eens een week te testen.

Goed slapen is belangrijk en je bent een stuk gezonder als je goed slaapt. Als je te weinig slaapt krijg je stress, ben je vermoeid, ben je prikkelbaarder en dit zijn niet echt de gevoelens waar je op zit te wachten. Uiteraard kan je niet altijd iets doen aan slaapproblemen, maar je kan er wel van alles aan doen om slaapproblemen te voorkomen.👀

Veel mensen nemen hun telefoon mee als ze naar bed gaan. Nog even kijken of lezen, maar dat dit niet goed is voor je nachtrust nemen veel mensen voor lief. Het felle licht van de telefoon werkt in op de hersenen en die geven een signaal af waardoor het slaaphormoon melatonine minder wordt aangemaakt. Omgekeerde wereld dus als je net op punt staat je telefoon uit te zetten en een goede nacht wilt gaan slapen. Het is daarom goed om minimaal een uur voordat je naar bed gaat je telefoon uit te zetten. Op deze manier komt de natuurlijke slaapcyclus goed op gang en kan je lekker en snel in slaap vallen.🔄

HOE DOE JE MEE?
👉 schrijf je hieronder in en ontvang 5 dagen lang inspirerende opdrachten en video's in je mailbox.

"Ik heb in elk geval het mooie inzicht dat ik niet overal direct van op de hoogte hoef te zijn. Mijn mobiel gaat vast vaker uit avonds. Thx Astrid!"

✨✨✨

 "Ik heb het als heel fijn ervaren om ‘s avonds mijn social media uit te zetten. Ik maak het meest gebruik van FB. Ook het opschonen van apps was een goede tip. De mindful oefeningen maken je weer wat meer bewust van in het nu zijn. En dat sluit goed aan op waar ik meer mee bezig wil zijn. Bedankt voor deze 5-daagse."

✨✨✨

“Ja eerste filmpje nu gekeken, mijn ervaring is eigenlijk wat jij zegt, als je de volgende dag kijkt op social media ben je veel efficiënter, bovendien is het meeste ook alweer oud nieuws...... dat is ook een vraag voor mij. Wil en moet je altijd direct op de hoogte van alles zijn?? Weer een mooi inzicht!"

.